Vajinismus hastasını boşamak...

Muhatabim degilsin derken ? Sen herkesin olduğu formda yorum yazıyorsan cevabını alırsın.
Bak burda herkes fikrini söylüyor, cevapta verdim.
Bu kadar ağır geldi demek sana kıyamam 😘😘
Okuduğumu gayet iyi anlıyorum, sende anlamışsın ki bu kadar yükseldin..
Begenmedimleri atıyorsun ya, tamam sensin
Off kes! Seni muhatap alıp yazmadım. Yaran var ki gocundun. Ayrıca da sana ne! Kim ne isterse yazar. Kimse sana ne yazdığının niye yazdığının hesabını vermek zorunda değil. Kendin de atıyorsun beğenmedimleri. Kimse konu sahibini yargılamamışken gelip millete salça oldun. Git dalaşacak başka birini bul!

Off kes! Seni muhatap alıp yazmadım. Yaran var ki gocundun. Ayrıca da sana ne! Kim ne isterse yazar. Kimse sana ne yazdığının niye yazdığının hesabını vermek zorunda değil. Kendin de atıyorsun beğenmedimleri. Kimse konu sahibini yargılamamışken gelip millete salça oldun. Git dalaşacak başka birini bul!
Bana cevap veriyorsun, seni muhatap almadım diyorsun, valla yaram yok ama söylediklerim ağır gelmiş ki hakaret boyutuna geçtin. 🤦

Bana cevap veriyorsun, seni muhatap almadım diyorsun, valla yaram yok ama söylediklerim ağır gelmiş ki hakaret boyutuna geçtin. 🤦
Benim mesajından alıntı yapıp ağzına geleni yazan sensin. Mune Mune bu arkadaş buraya kavga etmek için gelmiş. Ona istediğini vermeyeceğim. Lütfen yazdıklarına bakın.

1 bucuk yıllık evliligimizi noktaladık . Yani yollarımızı ayrıdık , vajinusmus hastasıydım , ve eski eşim bana sadece 1 bucuk yıl sabrettim diyip daha fazla istemedigini defalarca dile getirdi ve sonunda benden ayrılma kararı aldı .. çok seviyordum , ve bu hastalıgında son aşamasına gelmiştim artık tam eminim dedigim an bitti . Aylarca kendimi suçlamıştım aglayıp sızlamıştım çok sıkıntılar çekmiştim .. bir türlü ilişki birleşme olmuyor diye hep agladım .. kendisi 1 yıl bana ne zaman olacak ? Ne zaman olacak diyip dururken , çabalıyorum olacak diyordum . Oysa bana hiç destek olmamıştı .. doktora bike götürdügünde boşuna gidiyoruz diye bana cok güzel moral vermişti .. hayat okdr acımasız ve sert ki .. çektigim sıkıntılara rabbim şahit .. okadar ezildim ki kayınvalideme karşı .. beni artık istemiyorlardı .. göz yaşlarımın emegimin karşılıgını kim verecek şimdi ? Bir eş zor günlerde böyle davranıyorsa bizler kimlere güvenelim ? İyi günde , kötü günde , sağlıkta ve hastalıkta dememiş miydik ? Yaşadıgımı imtihan olarak görüyorum .. çok emegim var onun üzerinde .. inanın bana ayrıldıktan sonra tek giyecek kıyafeti bile yoktu , cünkü herşeyini ben almıştım tüm kıyafetlerini eve bırakıp gitmiş .. şimdi babamın evindeyim zor günlerin geçmesini bekliyorum .. rabbim bu hastalık ile boğuşan kızlara sabır güç versin ..
Inanamiyorum. Sana destek olmadan bunun altından kalkamayacağını keşke bilseydi. Keşke sadece cinsel organindan ibaret bi evlilik yapmasaydı.senelerdir bununla uğraşan çiftler var bir buçuk yıl ne ki. O kadar sinirlendim ki çünkü seni en iyi ben anlarım. Evlendim ve 8 ay bu vajinusmus belasiyla uğraştık. Uğraştık diyorum çünkü eşim benim doktorum oldu. O olmasa başaramazdım. Bacaklarım açılmıyordu bile. Evliliğim kabusa dönmüştü psikolojim alt üst olmuştu. Hiçbi şeyden tat alamiyodum. Eşim bir gun boşanma kelimesini kullanmadi.sen sadece çabala erteleme olmasa da olur dedi.Yaşamayan bilemez. Tek başına aşılacak bi durum değil bu. Eşin seni cinsel obje olarak görmüş. Ama hiç üzülme. Böylesi daha hayırlıdır belki. Eminim en guzeli en iyisi çıkacak karşına. Sen tek değilsin binlerce yüzlerce kadın aynı durumda.senin tek şanssızlığın o iğrenç adam

Beddua ettiniz açık açık . Hemde çocuğuyla sinansin diyorsunuz. Evlilik oyuncak değil her tarafın birbirine sorumlulugu var . Hastaysan tedavi olacaksın olmuykrsan da miyir miyir ağlamanın manası yok . Konuyu çok net hatırlıyorum o zmaan da yorum yapmıştım . Dokuz ay boyunca tedavi olmamış kanser hastası gibi davranıyor beni boşadı yanlız bıraktı . Tedavi olunca bir ayda sonuç alınan bir durumda aman yok acır aman ben kaçarım bilmem ne e o zaman adam da boşanır . Bu adam pisliğin teki ama haklı olduğu tek konu karı koca olamadığı bir iliskiyi bitirmek istemesi hukuken de haklı .
Öyle tedavi olsun demekle olmuyor keşke olsaydı. Üst bacakların istemsiz zangır zangır titriyor eşin üstüne geldiği an. Bacakların kitleniyor ve değdiği an acı hissi. Bu psikolojik. Eşin seni dinlemeden yapmaya çalışsın bakalım o bacaklar açılıyo mu? Eşin eğer destek değilse adım adım gitmezse anlayissiz olursa işler tam tersi gider. Ilişki tek kişilik yaşanmıyor ve malesef kadın vajinusmussa bi ilişki de olmuyor. Tabiki yendikten sonra aa ne varmış bunda aslında acı yokmuş beynimiz yapıyormuş kasilmayi da acıyı da diyosun ama bunlar yenmeden önce hiç bi ise yaramıyor. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Ben doktora gitmedim eşimle sürekli deneyerek yendim ama sorsanız 8 ay çok değil mi diye.hayir bununla kaç sene uğraşan insanlar var. Ben de 8 ay kısa değil keşke olmasaydı derim ama şu an bununla kurtulduguma şükrediyorum. Keşke 1 ayda olsaydı keşke lafla her şey olsaydı.hic kimseye söylemedik biz ıyiki de öyle yaptik. Yoksa zaten bozulan psikolojimize bir de delirme eklenirdi sanirim😊 Bunları sizinle tartışmaya girmek ya da uste çıkma için inan yazmıyorum ama gerçekten zor bi süreç. Öyle çabalasaydı yapsaydı mecbur yapacak evlenmiş denilecek kadar basit değil. Kimse evliliği sarsılsın eşine yetemesin istemez. Allah bu durumun içindeki herkesi tez vakitte kurtarsın

Vajinismus sadece kadının değil bence eşlerin de hastalığı. Çünkü destek vermedikleri zaman bu sorunu aşmak mümkün olmuyor. Bence çok iyi olmuş hiç kafanıza takmayın. Ben de 2 sene mücadele ettim vajinismusla. Aslında böylesine basit bir problemde yanınızda olmayan allah korusun yarın bigün kötü bi hastalığınız olsa, yaşlılığı da var bu hayatın, demekki hiç sizin yanınızda olmayacakmış. Ve ben şunu da çok duydum eşinden vajinismus nedenyle ayrılıp daha sonra doğru kişiyle evlenenlerin aslında vajinismusu ne kadar rahat yendiklerini... Yani belki de aslında sizin için doğru kişi değildi. Hele ki annesine anlattıysa kaçın uzaklaşın çok bile zaman harcamışsınız

Yani soyle dusunuyorum, vajinismusum ve adam bastan itibaren destek olmuyor yardimci olmuyor, o zaman basarim tekmeyi. Basmiyorsam adam bastan cabaladi ama ben yine de cozemedim demektir. Sonrasinda vicdan azabi ve adamin israrlarindan iyice elim ayagima dolasip hic cozemem ve bir kisir dongu olusur. O yuzden adam bastan beri boyleyse o zaman konu sahibi ayrilacakti, ayrilmadiysa adamin sonradan hosgorusuz oldugu sonucuna variyoruz
Evlenirken hastalıkta ve saglıkta diyoruz bu bi hastalık.adam kadını umursamammış,seks önemli ama her şey değil.ne hastalıklar var kadın yıllarca seks yapamıyor. Sana göre o zaman her hasta kadın terkedilsin sonucta seks yok di mi? Kanser olan var rahminden vs vs ayrıca bu tek başına geçmez.buradan milletr ahkam kesmeyin,hele üzgün bi kadına yaptığınız iğrenç.bosuna demiyorlar kadın kadının kurdudur diye. Umarım hasta yatağında terkedilirsiniz ya da kısacası: kınadığınızı yasayın da görün

Evlenirken hastalıkta ve saglıkta diyoruz bu bi hastalık.adam kadını umursamammış,seks önemli ama her şey değil.ne hastalıklar var kadın yıllarca seks yapamıyor. Sana göre o zaman her hasta kadın terkedilsin sonucta seks yok di mi? Kanser olan var rahminden vs vs ayrıca bu tek başına geçmez.buradan milletr ahkam kesmeyin,hele üzgün bi kadına yaptığınız iğrenç.bosuna demiyorlar kadın kadının kurdudur diye. Umarım hasta yatağında terkedilirsiniz ya da kısacası: kınadığınızı yasayın da görün
Simdi boyle hakaretvari yorumlar olmuyor yalniz, yassahhh

Konunun icinde de yazdim, bir sure normal evlilik birligi kurulduktan sonra taraflardan biri hastalanir o zaman karsi taraf bekler tabi ki seviyorsa ama hic birliktelik yasanmamis ve en onemlisi sorunu olan taraf aylarca hic caba gostermemisse karsi taraf neden surdursun o evliligi?

Dusunsenize evleniyorsunuz, esinizin ereksiyon sorunu var ve doktora gitmiyor bir sey yok diyip tedavi olmuyor, bu adam sizi onemsemiyor demektir ve yasal olarak da bosanma hakkini var.

Demem o ki, insaniz biz, insan gibi konusarak anlasabiliriz, hakaret ve bedduaya gerek olmadan.

Ha unutmadan, kocami cok daha basit bir sebeple bosadim ben, tekrar evlenmeyi de dusunmuyorum, beddualariniz yersiz yani 🤓

Öyle tedavi olsun demekle olmuyor keşke olsaydı. Üst bacakların istemsiz zangır zangır titriyor eşin üstüne geldiği an. Bacakların kitleniyor ve değdiği an acı hissi. Bu psikolojik. Eşin seni dinlemeden yapmaya çalışsın bakalım o bacaklar açılıyo mu? Eşin eğer destek değilse adım adım gitmezse anlayissiz olursa işler tam tersi gider. Ilişki tek kişilik yaşanmıyor ve malesef kadın vajinusmussa bi ilişki de olmuyor. Tabiki yendikten sonra aa ne varmış bunda aslında acı yokmuş beynimiz yapıyormuş kasilmayi da acıyı da diyosun ama bunlar yenmeden önce hiç bi ise yaramıyor. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Ben doktora gitmedim eşimle sürekli deneyerek yendim ama sorsanız 8 ay çok değil mi diye.hayir bununla kaç sene uğraşan insanlar var. Ben de 8 ay kısa değil keşke olmasaydı derim ama şu an bununla kurtulduguma şükrediyorum. Keşke 1 ayda olsaydı keşke lafla her şey olsaydı.hic kimseye söylemedik biz ıyiki de öyle yaptik. Yoksa zaten bozulan psikolojimize bir de delirme eklenirdi sanirim😊 Bunları sizinle tartışmaya girmek ya da uste çıkma için inan yazmıyorum ama gerçekten zor bi süreç. Öyle çabalasaydı yapsaydı mecbur yapacak evlenmiş denilecek kadar basit değil. Kimse evliliği sarsılsın eşine yetemesin istemez. Allah bu durumun içindeki herkesi tez vakitte kurtarsın
Ben vajinismus hastalığı yoktur abartiyorsunuz yazmadim bu hastalığın bir tedavisi var olmak gerekir dedim . Sekiz ay kararını birlikte almışsınız üzerine 10 ay ekleyince adam kadınla cinsel birliktelik yasamak artık istemiyor olabilir .ki bu adam zaten karısına çok değer veren önemseyen biri de değil . Ama bu hastalığı atlatan insanlar olarak bence hepiniz yanlış yönlendiriyorsunuz. Git tedavine başla hadi en fazla üç ayda halledilir yazabilirsiniz .

Ben vajinismus hastalığı yoktur abartiyorsunuz yazmadim bu hastalığın bir tedavisi var olmak gerekir dedim . Sekiz ay kararını birlikte almışsınız üzerine 10 ay ekleyince adam kadınla cinsel birliktelik yasamak artık istemiyor olabilir .ki bu adam zaten karısına çok değer veren önemseyen biri de değil . Ama bu hastalığı atlatan insanlar olarak bence hepiniz yanlış yönlendiriyorsunuz. Git tedavine başla hadi en fazla üç ayda halledilir yazabilirsiniz .
Valla ben ertele tedavi olma yazmadım ki. Anlatmak istediğim eş olmadan olmuyor. Gitsin doktora tek başına napacak. Eş öyle dediginiz gibi bi tavır takınırsa hiçbi şey olmaz. Tek başına mi tedavi olacak bu kadın. Kocasıyla deneme yapmazsa neyin tadavisi. Kocası destek olacak başka türlü 1 yıl da uzar 3 yıl da. Bunun müsebbibi sadece kadın değil. Başlasınlar zaten tedavisine. Kimseyi yanlış yonlendirdigimiz yok. Ertelemek zaten en büyük hata olur.

Hayir yani vajinismus yasamayanlar ilk iliskiden itibaren mukemmel bi seks hayati mi yasiyolar gercekten ben buna pek inanamadim🤣 sizin o bahsettiginiz füf füf durumu da ilk birlesmeler icin olan bisey yani insanin yasamadigi bi durum uzerine yorum yapmasi cok komik..
Evet yasiyor. Ilk cinsel deneyimim olmasina ragmen ilk 3 keresinde falan bi stres zorlanma yasadik. Ondan sonrasi keyifli oldugunu kesfetme ve keyfini cikarma oldu. Geneli de boyledir diye dusunuyorum. Türk kadinlarinin ,vajinismus olmayanlar bile, iliskide kendini keyif almamaya, zorlanmaya, isteksizlige, erkek isterse yapmaya, her firsatta kacmaya sartlamis olmalari sinir bozucu. Erkeklerin de baska kusurlari vardir ayrica konuşulur ama bu konuda aciyorum erkeklere yazik valla

Ben vajinismus hastaligi yok demiyorum, isin fiziksel ve ileri psikolojik durumda olup tedavi gerektiren gercekten hastalik boyutunda olanlari vardir. Ama ben hele de bu "ben de vajinismus gecirdim" diyenlerin coklugunu gördukce, hele de kadinlarimizin genel davranis yapisini da düşününce bu hastayim diyenlerin cogunlugunun tek hastaliginin "nazlanma" oldugunu düşünüyorum sahsen kimse kusura bakmasin.

Evet yasiyor. Ilk cinsel deneyimim olmasina ragmen ilk 3 keresinde falan bi stres zorlanma yasadik. Ondan sonrasi keyifli oldugunu kesfetme ve keyfini cikarma oldu. Geneli de boyledir diye dusunuyorum. Türk kadinlarinin ,vajinismus olmayanlar bile, iliskide kendini keyif almamaya, zorlanmaya, isteksizlige, erkek isterse yapmaya, her firsatta kacmaya sartlamis olmalari sinir bozucu. Erkeklerin de baska kusurlari vardir ayrica konuşulur ama bu konuda aciyorum erkeklere yazik valla
Ne kadar şanslisiniz ne mutlu size🥴

Peki dokuz ay beklemiş üç ay tedavi olmuş artık bir yıl geçmiş ya bir yılda insanlar çocuk sahibi oluyor falan hani . Ondan bunalmış olabilir mi adam ? Her ilişkiye girdiginde ağlayan bir insan olunca onunda psikolojisi etkilenmiş olabilir mi ? Kanser değil bu kadın bir buçuk yıl 18 ay her gece öyle bekleyen bir insan ben dayanamam şahsen . Ayy tam olucakti beni bıraktı . Daha kaç yıl beklenecek . Beğenmiyorsan adamı bırakacaksın . Birlikte başarmak için kadınin da bir şeyler yapması lazım vajinadan 52 cm 4 kilo çocuk çıkıyor hanımefendi . Sizin bu hastalığı atlatmanız başkasına beddua etme hakkı da vermiyor . Oğlunun gelininin suçu ne ?
Isterse kisa sure bile tahammul etmek zorunda degil bence kimse ya. Yukarda da yazmislar Hakim bile çat diye boşuyor. Gayet hakli bi gerekce bosanmak icin cunku. 6-7 sene ugrastik esim sabretti falan diye guzelleme yapanlar var. Saka misiniz yaa Bu denli cinsellikten uzak kalmak cinsellik yasamamak isteyen, veya yasayamayan da bosansin beksr kalsin oyleyse. Hicbir erkeek veya tersi durumda kadın buna katlanmak zorunda degil. Evli insamlarin evlilikten beklentileri olur. Cinsellik yasayamacak olan bekar yasasin. Esine yol versin engel olmasin

Ne kadar şanslisiniz ne mutlu size🥴
Siz de kendinizi kandirmaya devam edin 🤗 sonucta burasi kadinlarinin buyuk cogunun kocam beni bosamasin diye bir de bebek olsun diye seks yaptigi hatta sonrasında hamilelik ve bebegi de bahane edip seks yapmamak icin firsat buldum saydigi bir ulke malesef. Kendine ve evliligine yazik eden insanlar

Siz de kendinizi kandirmaya devam edin 🤗 sonucta burasi kadinlarinin buyuk cogunun kocam beni bosamasin diye bir de bebek olsun diye seks yaptigi hatta sonrasında hamilelik ve bebegi de bahane edip seks yapmamak icin firsat buldum saydigi bir ulke malesef. Kendine ve evliligine yazik eden insanlar
Siz beni ne kadar taniyosunuz ki🤣 benim evliligimi seks hayatimi nerden biliyosunuz da yorum yapiyosunuz off lutfen komik olmayin ya bilmediginiz hayatlar hakkinda yorum yapmayin 5 ay vajinismus yasadim sorunumu hallettim 16 ay aktif ve gayet guzel bi cinsel hayatim oldu hamileyim dogumum yakin hala da cok guzel bi cinsel hayatim var. Lutfen tanimadiginiz insanlarin hayati hakkinda yorum yapmayin.🤗

Isterse kisa sure bile tahammul etmek zorunda degil bence kimse ya. Yukarda da yazmislar Hakim bile çat diye boşuyor. Gayet hakli bi gerekce bosanmak icin cunku. 6-7 sene ugrastik esim sabretti falan diye guzelleme yapanlar var. Saka misiniz yaa Bu denli cinsellikten uzak kalmak cinsellik yasamamak isteyen, veya yasayamayan da bosansin beksr kalsin oyleyse. Hicbir erkeek veya tersi durumda kadın buna katlanmak zorunda degil. Evli insamlarin evlilikten beklentileri olur. Cinsellik yasayamacak olan bekar yasasin. Esine yol versin engel olmasin
Evet bir erkek bence beş yıl falan bekliyorsa onun da problemi vardır . Insan gerim gerim gerilir ya hayat değil . Başka hastalıklarla kiyaslamayi da çok saçma buluyorum . Evlendim en doğal hakkım cinsellik yaşamak çocuk sahibi olmak yani

Valla ben ertele tedavi olma yazmadım ki. Anlatmak istediğim eş olmadan olmuyor. Gitsin doktora tek başına napacak. Eş öyle dediginiz gibi bi tavır takınırsa hiçbi şey olmaz. Tek başına mi tedavi olacak bu kadın. Kocasıyla deneme yapmazsa neyin tadavisi. Kocası destek olacak başka türlü 1 yıl da uzar 3 yıl da. Bunun müsebbibi sadece kadın değil. Başlasınlar zaten tedavisine. Kimseyi yanlış yonlendirdigimiz yok. Ertelemek zaten en büyük hata olur.
Şöyle ki konu sahibi başta hasta olduğunu anlayıp tedavi sürecine gitmemiş. Tedavi olmak için 9 ay beklemiş.
Koskoca 9 ay.
Ve bu sürede eşiyle olan iletişimini bilmiyoruz.
Kaldı ki tedavinin başlarında eşinin yaklaşımını da bilmiyoruz. Adamı aklamıyorum ama o derece çirkinleşen birisinin öncesi vardır muhakkak. İlk denemede o kadar sinirlendiğini düşünmüyorum ben adamın
Konu sahibi bence üstüne düşmemiş bu hastalığın ve adamdan da aynısını beklemiş. Olmayınca, işler biraz sarpa sarınca tedaviye başlayıp üstüne düşmüş.
Ayrıca aynı konu sahibi adamı boşamak istemiyordu. Düşünün cinselliğin olmadığı bi evlilikte boşanma hakkı bile verilmiyor

Şöyle ki konu sahibi başta hasta olduğunu anlayıp tedavi sürecine gitmemiş. Tedavi olmak için 9 ay beklemiş.
Koskoca 9 ay.
Ve bu sürede eşiyle olan iletişimini bilmiyoruz.
Kaldı ki tedavinin başlarında eşinin yaklaşımını da bilmiyoruz. Adamı aklamıyorum ama o derece çirkinleşen birisinin öncesi vardır muhakkak. İlk denemede o kadar sinirlendiğini düşünmüyorum ben adamın
Konu sahibi bence üstüne düşmemiş bu hastalığın ve adamdan da aynısını beklemiş. Olmayınca, işler biraz sarpa sarınca tedaviye başlayıp üstüne düşmüş.
Ayrıca aynı konu sahibi adamı boşamak istemiyordu. Düşünün cinselliğin olmadığı bi evlilikte boşanma hakkı bile verilmiyor
Evet eşiyle iletişimini bilmiyoruz. Adam yememiş içmemiş kendi yatak odasını annesine yetiştirmiş.kadinin psikolojisinden haberiniz var mı. Bu aşamada doğru bi karar veremedi belliki.kendi kendime eşimle yenerim dedi belki.belki kocasindan once destek sonra köstek gordu.nerden biliyoruz bunlari.Kadın hasta bunun farkında mısınız? Bu bi rahatsızlık. Artik cocukluktan mi yetisme tarzindan mi bilinc altinda mi bilmem bi sekilde kadinlara kodlaniyor. Ayip yapma kadinsin şu bu. Baskici aile ortaminda buyuyen ya da bi sekilde o ortamda yetisen kadinlarin kaderi. Ne olursa olsun tedaviye ne zaman başlanırsa başlansın karısını hasta diye boşaması mi lazım. Napmış aldatmış mi evine mi bakmamış.kimbilir ne şekilde bozdu kadının psikolojisini de tedaviye başlayamadı. Adamlar cinsellik olmayınca kadınları fazlasıyla aşagilayabiliyor. Destek değilse kendi başına bi tedaviye başlayamaz.kaldi ki hep bi cesaret yapicam diyosun ta ki kasların istemsiz zangirdayana kadar. Erteleme en buyuk hata evet ama 9 ay değil 3 yıl olsun aaa geç kaldık hadi boşanalım o zaman dememeli.hayatim seni seviyorum geç kaldık ama zararın neresinden dönsek kârdır. Hadi başlayalım mi demeli yoksa boşanalım mi. Adam kadını sevmiyor net. Bu adamın nesini savunuyorsunuz akıl tutulması yaşıyorum.her şey cinsellik mi yahu. Kadın bile isteye yapmıyor bunu hasta. Ve ne yazikki eşi nin yardimi olmasa yenemiyor. Yardim sadece hadi yatalim yapalim degil. Zaten kadin yapamiyor bu konuda destek lazim. Bunun egzersizleri var eşle yapilan tek yapilan. Kizmak psikolojiyi bozmak devamli olsun diye baski altina almak asagilamak geriye goturur ileriye degil. Valla zaman ne kadar geçerse geçsin eğer o koca tedavi gibi bi seçenek varken boşanmayı seçiyorsa defolsun zaten. Basina gelmeyen anlayamaz. Burdan bu dertle uğraşanlara tavsiyem çabalayın ertelemeyin. Aranizda olani da bi üçüncü kisiye anlatmayin.anne baba en yakın arkadaş bile. Bu surecinizi zorlastirir.

X