- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
bencede çok fazla ya.. ama çok ilgili birivuhuuu, bayağı varmış...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede çok fazla ya.. ama çok ilgili birivuhuuu, bayağı varmış...
evet ilgilidir, garanti veriyordu sanırım ondan mı öyle acaba?bencede çok fazla ya.. ama çok ilgili biri
EVET garanti veriyor hatta olmassa para iade diyorevet ilgilidir, garanti veriyordu sanırım ondan mı öyle acaba?
hayırlısı inşallah kafana yatan bir doktor bulursun
mail yoluyla destek almıştım ben..
bir de forumu vardı o zamanlar..
şimdi nasıl bilmiyorum ama..
onun sayesinde yenen çok arkadaşım da oldu.. tek handikap ist.dışında olması idi bizim için.
dediğim gibi bir araştır istersen hala uzaktan destek veriyor mu bilmiyorum ya da belki istanbula gelmiştir..
ben haydar Dümen'e kadar aradım, araştırdım ama çare bu doktor oldu.. :)
istersen anlatırım nasıl yardımcı olduğunu kısaca..
bilmiyorum burası yeri mi ama??![]()
istanbuldaysanız ben bir doktor buldumbende bir vajinismus hastasıyım tedavisinden kısaca bahsedermisiniz
valla ben bir tedaviyi bitireyim size sonucu söyliyeyim 1,5 ayda bitiyormusistanbulda değilim ama kesin çözümse gidebilirim
arkadaşlar bende vajinismus hastasıydım, Süleyman Eserdağ ile çözdüm 4 günde...
şiddetle tavsiye ederim... geçen zamanımıza yazık vallahi....
arkadaslar istanbul kadikoyde saygin micozkadiogluna gittim ben 4 seansta sorun cozuldu tavsiye ederim
2500 ile 4500 lira arasinda degisiyo evet biraz pahali ama bu sikintidan kurtuldum ya bu herseye degerevet ama onların istedikleri para çok gelmişti bana o yüzden gitmedim 5000 den falan bahsediyorlar
korku var hepsinden önce ..
ben size yazdım aslında buraya yazsanız da herkes nasiplense:)Forumu gezerken takıldım buraya, bdv den bir iki konunu okumuştum. Ben böyle bir sıkıntının kıyısından döndüm diyebilirim, çoookkk korkuyordum, kaskatı kesiliyordum. Özelden msj atabilirsen bir iki taktik vermek isterim ya :)
haklısın ama ben onun bişeylerini duydum yanı çiftleri gözünün önünde ilişkiye falan sokuyormus diye..Kesinlikle tavsiye ederim süleyman beyi... Okadar çektiğiniz sıkıntının yanında para hiç birşey... 16 ay çektim bu illeti, psikolojim alt üst oldu... Çocuk düşünmek haram gibiydi bana, çok şükür artık hayalini kurabiliyoruz.... Allah herkese yardım etsin.... Özelden yardımcı olurum soruları olan varsa.... Bizi bizden başka anlayan olmaz....
ADANA EPC HASTANESI DR PINAR DOĞAN.İKİ GÜNDE İYİLEŞTİMdüzenledim konuyu umarım cevap gelir
Aynen canım .ben şifa buldum Rabbim size de şifa olsun.Adana EPC hastanesi Dr Pınar doğaninternette bir sürü doktor ismi var ama guvenlmioki