vajinismus hakkında.. lütfen bilenler baksın

mail yoluyla destek almıştım ben..
bir de forumu vardı o zamanlar..
şimdi nasıl bilmiyorum ama..
onun sayesinde yenen çok arkadaşım da oldu.. tek handikap ist.dışında olması idi bizim için.

dediğim gibi bir araştır istersen hala uzaktan destek veriyor mu bilmiyorum ya da belki istanbula gelmiştir..

ben haydar Dümen'e kadar aradım, araştırdım ama çare bu doktor oldu.. :)

istersen anlatırım nasıl yardımcı olduğunu kısaca..
bilmiyorum burası yeri mi ama?? :oops:

bende bir vajinismus hastasıyım tedavisinden kısaca bahsedermisiniz

arkadaşlar bende vajinismus hastasıydım, Süleyman Eserdağ ile çözdüm 4 günde...
şiddetle tavsiye ederim... geçen zamanımıza yazık vallahi....

arkadaslar istanbul kadikoyde saygin micozkadiogluna gittim ben 4 seansta sorun cozuldu tavsiye ederim

arkadaşlar bende vajinismus hastasıydım, Süleyman Eserdağ ile çözdüm 4 günde...
şiddetle tavsiye ederim... geçen zamanımıza yazık vallahi....

arkadaslar istanbul kadikoyde saygin micozkadiogluna gittim ben 4 seansta sorun cozuldu tavsiye ederim

evet ama onların istedikleri para çok gelmişti bana o yüzden gitmedim 5000 den falan bahsediyorlar

Kesinlikle tavsiye ederim süleyman beyi... Okadar çektiğiniz sıkıntının yanında para hiç birşey... 16 ay çektim bu illeti, psikolojim alt üst oldu... Çocuk düşünmek haram gibiydi bana, çok şükür artık hayalini kurabiliyoruz.... Allah herkese yardım etsin.... Özelden yardımcı olurum soruları olan varsa.... Bizi bizden başka anlayan olmaz....

korku var hepsinden önce ..

Forumu gezerken takıldım buraya, bdv den bir iki konunu okumuştum. Ben böyle bir sıkıntının kıyısından döndüm diyebilirim, çoookkk korkuyordum, kaskatı kesiliyordum. Özelden msj atabilirsen bir iki taktik vermek isterim ya :)

Forumu gezerken takıldım buraya, bdv den bir iki konunu okumuştum. Ben böyle bir sıkıntının kıyısından döndüm diyebilirim, çoookkk korkuyordum, kaskatı kesiliyordum. Özelden msj atabilirsen bir iki taktik vermek isterim ya :)
ben size yazdım aslında buraya yazsanız da herkes nasiplense:)

Kesinlikle tavsiye ederim süleyman beyi... Okadar çektiğiniz sıkıntının yanında para hiç birşey... 16 ay çektim bu illeti, psikolojim alt üst oldu... Çocuk düşünmek haram gibiydi bana, çok şükür artık hayalini kurabiliyoruz.... Allah herkese yardım etsin.... Özelden yardımcı olurum soruları olan varsa.... Bizi bizden başka anlayan olmaz....
haklısın ama ben onun bişeylerini duydum yanı çiftleri gözünün önünde ilişkiye falan sokuyormus diye..

Dr.a karar verdin mi bilmiyorum ama ben Ankara'da Yasemin Yıldız'a gittim, 3000 tl tedavi. Şehir dışından gelenlerin tedavisini 3-4 günde bitiriyor. Türkiye'nin her yerinden gelen vardı zaten kadın çok yoğun. Henüz karar vermediysen ara konuş derim. İnternette var no.su. Ben çok memnun kaldım çok şükür. Kendim bulmuştum, önce Cem Keçe ile yazdıkları kitap var onu alıp okudum acaba kendim yenebilir miyim diye, kendim başaramayınca da dr.a gittim. Seni kaygılandıran hiçbir şey yaşamıyorsun, seni bilgilendiriyor vücudun hakkında, seni dinliyor (geçmişinde yaşadığın bir şeyler var mı vs), ev ödevleri veriyor dilatörle, ben de başta kesinlikle yapamam sanmıştım elimi bile değemeyecek durumdaydım. bu illeti çektiğine değmez, ben sonuna kadar tavsiye ediyorum doktorumu. Özelden de buradan da istediğini sorabilirsin. İnşallah tez zamanda kurtulursun.

bursada çiğdem tezcan var 3000 ücreti ben ılk gorusmeye gittim ücreti kardılıcak durumum olmadığı için bidaha hidemedim. Burada parmak egzersizleriyle yardım meleğimle yendim .

Back