vajinismus hakkında.. lütfen bilenler baksın

Ön sevişmeden sonra değilmi

Dr Şehnaz Canıgür Kutluk...Face sayfası,sitesi falan da var bilgi alabilirsiniz, içinize sinerse gidersiniz

şimdi araştırıyorum acaba fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz
birde sizde gittinizmi acaba
Fiyatları ve başarı durumunu falan bilmiyorum ama sohbet etmişliğimiz var kendisiyle...Çok enerjik candan, ilgili bir kadındı :)

Ben kendim yendigim icin doktor tavsiye edemeyecegim. Bazi doktorlar da bu caresizligimizi kullaniyorlar zaten, 4ila 6 bin lira tedavi ucreti alan doktorlar var. Ustelik o kadar kolay biseyken.
Kendi mahremiyetimde egzersiz yapmak daha cazip gelmisti bana. Umarim halledersiniz yakin zamanda.

bende çok denedim ama başaramadım kendi kendime

bende çok denedim ama başaramadım kendi kendime
Egzersizleri nereye kadar yaptin peki. Ben olmuyor yapamicam diye cok pes edecektim, 2 gun boyunca serce parmagimin tek bogumunu almaya ugrastim, sonunda oldugunda pes etmemeye karar verdim. Tamamini aldigimda yenmis kadar sevindim zaten. Ama o icerdeki kaslar demir gibi simsikiydi. Bizim gibi olanlarin genel korkusu ya aci ya kandir. Aci yok cunku orasi tamamen kaslardan olusuyor, sinir ucu bile yok. Acimasi imkansiz. Kan ise iki uc damla geliyor.
Olayi buyuten biziz yani

ne zaman çözdünüz acaba
hastanenin sitesine girdim dediğiniz doktoru bulamadım
birde tedavi ücreti ne kadar acaba

3,5 yıl önce çözdük biz tanıdık vasıtasyla gttiğimiz için ücret talep etmedi. açıkçası hala hastanede olup olmadığını bilmiorum ama doktor isminden aratırsanız belki nerede çalıştığını bulabilirsiniz. . akıcı bir dili ve rahat konuşması ile bizi oldukça sakinleştiriodu

canım 'tavsiyeediyorum' diye bi site var oraya baktın mı?

ben iki parmak yarısına kadar alıyorum ama olay ilişkiye gelince(

şimdi bakıyorum inşallah bulabilirim
artık çok sıkıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…