Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oraya bakan pek olmuyor diye buraya açtım ama sanırım başlıktan dolayı bilenler bakmıyor..konuyu vajinismus başlıklarında sorsan ya da yeni başlık açsan bilen çıkar belki canım
düzenledim konuyu umarım cevap gelirkonuyu vajinismus başlıklarında sorsan ya da yeni başlık açsan bilen çıkar belki canım
uzaktan derken nasıl yani?arkadaşım , ben o ismi duymadım hiç ama ben de epey çektim bu illetten..
Dr.Haluk Ulusoy ile çözdüm ben..
kendisi istanbul dışındaydı o zamanlar, şimdi nerdedir bilmiyorum ama uzaktan destek olmuştu bana..
sağolsun...
bir araştır istersen ismi..
özelden yazdım size çok yardıma ihtiyacım varmail yoluyla destek almıştım ben..
bir de forumu vardı o zamanlar..
şimdi nasıl bilmiyorum ama..
onun sayesinde yenen çok arkadaşım da oldu.. tek handikap ist.dışında olması idi bizim için.
dediğim gibi bir araştır istersen hala uzaktan destek veriyor mu bilmiyorum ya da belki istanbula gelmiştir..
ben haydar Dümen'e kadar aradım, araştırdım ama çare bu doktor oldu.. :)
istersen anlatırım nasıl yardımcı olduğunu kısaca..
bilmiyorum burası yeri mi ama??
arkadaşlar kadıköyde güldane kavgacı ismini duyanınız bileniniz yada gideniniz varmı
hem kendime hemde en yakın arkadaşıma vajinismus için doktor bulamıyorum
lütfen yardım edermisiniz
Prof. Halim Hattat'ın kliniği var Avrupa yakasında. Kızı Doktor Ece Hattat muayene ediyor önce, çok basit bir muayene, sonra psikolog devam ediyor seanslara. İlaç filan yok. Zaten bu olay psikolojik.
Aklından çıkarabildiğin anda sorun çözülüyor. Hamilelikte öyledir ya. Çok düşünürsen hamile kalamazsın, unuttuğun anda kalırsın. 3-4 kiloluk çocuğun vajinadan çıkabildiğine inandığın anda bunun da acısız olacağına inanıyorsun bence ve sonra bumuymuş korktuğum diyorsun.
onu aradım ama açıkcası çok ilgilenmedi...Do tor ayşe duman bu konuda en iyi isimlerden birin, bence araştırın
Telefonla konuşup önyargı oluşturmuş olanilirsiniz zihninizde isterseniz öncesinde kadınlığın keşfi kitabını okuyun . Tanıdığım için gidip sonuca ulaşacağjnıza inanıyorumonu aradım ama açıkcası çok ilgilenmedi...
ücreti ne kadar acaba? birde kaç seans sürüyorTelefonla konuşup önyargı oluşturmuş olanilirsiniz zihninizde isterseniz öncesinde kadınlığın keşfi kitabını okuyun . Tanıdığım için gidip sonuca ulaşacağjnıza inanıyorum
haklısınız bunu çok düşünüyorum ama iş ilişkiye gelince orda donup kalıyorum
bu bahsettiğiniz doktorun ücreti ne kadar acaba
Özele bakarmısınııızz4 sene önce 150 tl idi. Şu an bilmiyorum. Ucuz değil ama imkan varsa gidilebilir. Aslında mucize yaratmıyor psikolog olay sende bitiyor. Aynada kendine bak, bedenini tanı, kendini sev. Basit egzersizleri var ama şimdi burda anlatamayacağım ayıp kaçar :)) benim arkadaşım böle bir sorunum var diye gelse şu an yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. Öle bilimsel durumlar filan yok çünkü. Tedavi sırasında adım adım gidiyorsun birden değil. Hemen ilişki yok yani.
Başka şeylere odaklandığında ve hiç aklına gelmeyecek bir anda oluveriyor. Zevke odaklanacaksın acıya değil:) bir de kayganlaştırıcı çok faydalı. Daha ne diyim:))
Arkadaşım ben de çektim bundan aylarca hatta Dr a da gittim ama sonra kendim yendim boşa kazmayagerek yok aacayip kolay ve zevkli biraz da buna odaklan rahat yazıyorum ki kolaylığını anla diye canım bak cem kecenin vajinusmusun üstesinden gelmek kitabi var mutlaka al oku hoş ben sadece bir iki sayfasına baktim ama gerçekten onun sayesinde kurtuldu çok şükür..bi gün sevistikten sonra yüzünde gulumsemeyle rahatlamış bi şekilde parmağını vajinana sok merak duygusuyla yaramaz bi çocuk gibi sonra iki parmak sonra uç ..sonra eşinin parmaklarını girdirmesine izin ver bu çok normal ve sağlıklı merak etme canım bi sure eşinin parmaklarını aldıktan sonra penisinin girmesine izin ver korkma gerçekten sakin korkma geçse derin nefes al ...sonra vazgecemiceksinProf. Halim Hattat'ın kliniği var Avrupa yakasında. Kızı Doktor Ece Hattat muayene ediyor önce, çok basit bir muayene, sonra psikolog devam ediyor seanslara. İlaç filan yok. Zaten bu olay psikolojik.
Aklından çıkarabildiğin anda sorun çözülüyor. Hamilelikte öyledir ya. Çok düşünürsen hamile kalamazsın, unuttuğun anda kalırsın. 3-4 kiloluk çocuğun vajinadan çıkabildiğine inandığın anda bunun da acısız olacağına inanıyorsun bence ve sonra bumuymuş korktuğum diyorsun.