Vajinismus hakkında acil

ben reyyan özcan temizkanla yendim canım. bir parmaktan öteye gidemedim 8 ay kendim. o bi haftada halletti aparatları. çözme garantisi veriyor ve çok ilgili. izle muhakkak youtube kanalını.
Ben de sanırım o doktora gideceğim ancak kadın Doğuma bile bacak arasını açamayan ağlayıp giden biri orda nasıl aşacağım elim kolum bağlı hissediyorum kendi kendime hafif el bile süremiyorum ne gibi tedaviler uyguluyor

Ben Psikolog Miraç Sağlam Hanım sayesinde bir günde kurtuldum canım istersen netten bir araştırma yap

Hiç merak etme o korkunç gözüken masaya yatırmıyor normal sedyede muayene ediyor.Ben de senin gibiydim bacaklarımı nasıl açarım diyordum hep ama hoca sana söylemeden asla dokunmuyor can acıtan muaynesi yok dıştan bakıyor sadece yok parmak sokmaymış alet sokmaymış yok kesinlikle.Seansların ilerledikçe zaten korkmamaya başlıyorsun.O sedyede dahi tir tir titreyen ben vajinal ultrason da yaptırdım spekulum muayenesi de oldum hiç acısız mucize gibiydi aynı mucizeyi yaşayacağına kefilim ben

Canım ben de 2 ay yaşadım bunu. Eczaneden jel aldık ve ben üste olucagım pozisyonda denedik hep hersey benim elimdeydi yani zorlandığım yerde duruyodum oyle oyle oldu ve parmak egzersizi şart .. umarım atlatırsın

Hiç bi doktora 3bin 5 bin vermeyin arkadaşlar kendiniz aşamıyosanız tabi gidin ama sizce bu terapi bu uçuk rakamları hakediyor mu? Türkiyede sağlık da tamamen ticarete dökülmüş yazık insanlar bilezik bozdurup gidiyor

canım ''bana kalsa hiç uğraşmam'' yazmışsın. lütfen önce bu kafa yapını değiştir. neden uğraşmayasın? insanlığın amacı üremek, doğal olarak cinsellik. ayrıca eşine yazık değil mi? her türlü canının acıyacağını nerden çıkardın deneyimlemediğin bi şey için bu kadar emin konuşmamalısın... lütfen bu pencereden bakma olaylara. ben bu hastalıkla yıllarca cebelleştim, sonuç; kan aldırmak daha çok canımı yaktı. sana yalan borcum yok... kendi vücudunla barış, aynada vajinanı incelemeye çalış. vücudunun parçası, hatta en mucizevi parçası kıymetini bil.

Çok güzel aciklamissiniz benim gibi yapamayan birine moral oldu , azim geldi ,güzel telkin vermissiniz

Haklısınız ama burda yazılanlara bakıyorum ben de hastayım diyorlar ama parmağımı sokuyotum diyorlar ben de diyorum onlardan her türlü gerideyim ben kendi vücudundan korkan biri başkasına nasıl teslim etsin kendini bakmaya bile zorlanıyorum

ben de bir bilezik bozdurdum ama 10 ay uğraştım ve o kadar yıprandım ki artık gözüm görmedi. çok şükür boşa gitmedi iyileştim. o kadar yorum okudum devlette iyileştim diyen yok gibi. sadece yönlendiriyorlar uğraşmak istemiyorlar. vajinusmuslu hasta da ilgi istiyor. keşke doktorlar halimizden anlasa. bize yürüyen para gözüyle bakmasa. off çok dertliyimmmmm para yüzünden

onlar da o aşamaya kolay gelmiyorlar emin ol. ben hekim değilim ama bana kalırsa önce sen aynada kendini çıplak şekilde incele. vajinanı incele parmak vs düşünmeden. yine parmak egzersizi yapmadan vajinana dokunmaya çalış. sen de böyle başla... ve lütfen erteleme

Beş yıllık evliyim canım ben ağır bir vakaydım bir ay önce Reyyan Özcan Temizkan hocaya gittim ve onun sayesinde üç günde yendim vajinismusu hiç düşünmeden ona git derim

Öncelikle biz 4.5 ay denedik ilk zamanlar kollarimi bacaklarimi popomu bile kasıyor beton gibi yapıyordum. Eşimi itiyor yeter diyordum . Eşimi tembihledim içime girersen sakin çıkma sadece git gel yapma dur ama çıkma. Sonra 4.5 ay icinde yavas yavas kendimi biraktim kollarımı bacaklarimi . Artik kasmıyordum bedenimi ve eşimin bedenini kesfettim kendimi ona bırakmayı ogrendim. 4.5 ayin sonunda dun kafaya koydum kendimi telkin ettim bak anne olamayacaksin , herkes yapıyor, sen eksik degilsin sen harikasın diye diye kafamı hazırladım:) eşimin denetimi altında ot ictim malesef ilk defa :) iyi bir yöntem degil ama esime ben teklif ettim oda buldu. Önce kafam iyi oldu sonra biraz çikolata yedim ve sevişmeye başladık hic kasilmiyordum kendime öyle sinirliydim ki küfür ettim en sonunda aman s.kerim böyle işi lan acırsa acısın kanarsa kanasin dedim ve zevk almaya baktim . Emin ol eşin bu dünyada senin canını yakmak isteyecek son insan. Önce guzel seviştik ama kafam nasi guzel kolumu kaldıramıyordum eşim dili ile vajinami uyardı sonra yavaş yavaş git gel yaptı bazen kastım ama eşim sakin ol yavaşça geçse seni seviyorum diyerek beni telkin etti hemen bıraktım. Sonra hafif bir yanma geldi ve hop başarmıştık. Eşimi hemen ittirdim cik cik diye ama git gel yapmayı bıraktı çıkmadı kendimi rahatlattim güldüm kahkaha attım tamam simdi yavas yavas devam ediyorum dedi vr devam etti sadece hafif bjr yanma agda yaptirmissin gibi kayganlaştırıcı +kafamın guzel olması + sakin müzik + zaman ve eşimin guzel sözleri . Bugün ara verdik 2. Denememizi yarin yapıcaz ama içim içime sığmıyor hemen yapmak istiyorum eşim sabırlı ol diyor

Merhaba! İçtiğiniz şey nedir acaba ot yazmışsınız ama anliyamadım bende aynı dertten muzdaripimde bulsamda içsem diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…