Vajinismus hakkında acil

Eltteacherr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
19
2
86
33
Arkadaşlar merhaba ben iki Senelik evliyim ilişki yaşayamadım,diyeceksiniz ki forumda yazılar var hepsini okumaya çalıştım ama ben doktor önerisi istiyorum aşanlar öneride bulunursa sevinirim umutsuzum yapabileceğime asla inanmıyorum ama eşimin ısrarı üzerine araştırma yapıyorum psikiyatriste gittim defalarca beyinde bitiyor dedikleri için ama faydası olmadı hiç içimden gelmiyor parmak egzersizi yapamadım ağlıyorum dokunduğum an bile , yorumlarda dilatör yazmışlardı onu da sipariş ettim kendi parmağıyla insan dokunamadıktan sonra aparatla nasıl yapar inandırıcı gelmiyor ama sizden önerilerinizi bekliyorum

Aynen öncelik kafada bitiyo herşey. 1 yıllık evliyim 3 aylıkken yendim bende. Önce dr gittik anlattı parmak egzersizler verdi bana. Kendimi yormadan kasmadan yaptım sonunda da yendim.

Benimki ağır düzeymiş psikiyatrist öyle söyledi ama o ödevleri ben yapamadım ondan sonra tamamen ümitsizliğe kapıldım bana kalsa hiç uğraşmam ama kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum yaza halledicez diye söz vermiştim eşime ve yaz geldi bunun kolay bir yöntemi yok her türlü canım acıyacak bunu beynim bu şekil kabul ediyor aparatla elle tedavi gözümü korkutuyor başka ne gibi tedaviler uyguluyorlar hangi doktorlarla çözüme ulaştı başaranlar onu öğrenmek için girdim bu foruma da

Bende ilk baslarda sizin gibiydim çok kötü oluyodum ama o illeti yenip çocuk sahibi olmak istiyodum. Nitekim öyle oldu.
Başka yönteme burda rast gelmedim genelikle parmak ve dilator okudum. Ama isterseniz ben buraya ilk bulduğum topige sizi etiket edeyim orda çok arkadaş var yardım ederler size

İyi olur gerçekten çaresizim çevrem de anlamıyor bu konuyu yanımda olan kimse yok anlatamıyorum o yüzden yalnızım bu konuda,yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler

İyi olur gerçekten çaresizim çevrem de anlamıyor bu konuyu yanımda olan kimse yok anlatamıyorum o yüzden yalnızım bu konuda,yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler
Hemen etiket ediyorum inşallah yenersin tez zamanda

Maalesef klişe ama kafada bitiyor. Psikoloğa kendin değilde eşinle git, cinsel terapi alın.
Canım uyuşturucu spreyler ve kremler var, dene istersen. Bu şekilde yenen arkadaşlar vardı.

Canım suan seni cok iyi anlıyorum bende yeni evliyim 9 ay oldu ve bizde yaşadık başta sorunu eger sorunu gidermezsen eşinle belki aranda sorunlar olusmaya başlar ve kesinlikle kimseye bahsetme daha çok psikolojik olarak yıpranırsın ben cok arastırdım cunku üzülüyodum sonra eczaneden emla krem aldım anestezik uyusturucu krem onu sürdüm vajinaya ve 20 dakika bekledim tabi uyusmanın etkisiyle yandı daha sonra gözlerimi kapattım eger sende bu yöntemi denersen biraz ayıp olcak ama ıkındıkca nefes ver ve sen nefes verdikce esin iceri girsin yavas yavas inan bu sekilde olunca ben mutluluktan aglamıstım nasıl yapamadım bu kadar kolay biseyi diye

Merhabalar birgün ben de yendim diye yazacağımı hiç dusunmezdim bende ilk sene nerdeyse hiç ilişkiye giremedim kadın doğuma gittim çatala ağlayarak çıktım doktorun parmak sokmasına izin vermedim dudakları çekerek zarı görmeye çalıştı zarın dar operasyon isteyebilir dedi ben nasıl ağladım yok dedim hiç olmayacak zarım sarmış sonra buraya yazdım bana sakın ameliyat olma öyle şey olmaz dediler ben zaten olmak istemiyordum. Aşırı umitsizdim parmak egzersizleri yapmak istedim evde kendim ama ancak serçe parmagimi sokabildim oda uyuşturucu kremlerle benim için imkansızdı kesinlikle kegel egzersizi yaptım aklıma düştükçe doktora gidiyim dedim ama erteleme hastalığı malum onu da yapmadım.ama bu süreçte esim yanımda oldu sağolsun hiç zorlamadi ve hiç cinselliği bırakmadık tam yapamasak da birşeyler oluyordu sonra bir gün eşim bana fark ettirmeden parmağını sokmuş bak şuan parmağım içerde dedi inanamadim parmağı benimkinden çok daha kalın üstelik orta parmak. Sonra daha iyi anladım kendimi kasmasam herşey çok normal böyle böyle kaç ay geçti bilmiyorum ama önce penisin ucu girdi derken şimdi hepsi oluyor çocuk bile istiyorum artık gerçekten ben bile yaptıysam derler ya cidden öyle ben yaptıysam sende yaparsın kasmayinca hiç acimiyor beynin bunu anlaması gerek ben parmak egzersizi falan yapamadım ama eşim sayesinde anladim acimayacagini ve oldu inşallah sende yenersin nasıl iğrenç bir duygu çok iyi bilirim

Benimki de öyle olsa keşke ama dokunulduğu an ben hissediyorum aşırı duyarlıyım titreme basıyor

Benimki de öyle olsa keşke ama dokunulduğu an ben hissediyorum aşırı duyarlıyım titreme basıyor
Ben önce aynada sadece baktım sonra azıcık parmağımı soktum sizde deneyin birden olmuyor yada bir doktora gidin iki yıl geçmiş ertelemeyin daha fazla yaşınız kaç bu arada

Ben önce aynada sadece baktım sonra azıcık parmağımı soktum sizde deneyin birden olmuyor yada bir doktora gidin iki yıl geçmiş ertelemeyin daha fazla yaşınız kaç bu arada
Yaşım 26 sokmayı bırakın dokunamıyorum ben herkes dokunmayla sokmayla hallettim diyor diğerleri benden bir sıfır önde başlamışlar

İstanbul Ankara ve İzmirde şubeleri olan Hera kliniği öneririm bende orada tedavi gördüm va başarıyla sonuclandı 3 günde çözüyorlar canım :)

Ne gibi tedavi uyguladılar içeriğini anlatsanız
Canım krem sürüp uyusturuyorlar alet kulalnılıyor boyutlarına göre seni alıstırıyor terapist orda evde de aynısını yapmanı istiyor. Her kişinin tedavi süresi farklı oluyor benim 3 gündü evde de sürekli yapman gerekiyor ama :) ilk orda yaptığımda başarmıstım hiç acı hissetmemiştim zaten beynine o duyguyu yüklüyorlar aslında acı olmadıgını beyinde bitiyor herşey :)

Ben kendim de dokunamadığım için sizden bir sıfır geride hissediyorum kendimi o alet kullanımı falan da gözümü korkutuyor işte sizin geçmiş çok şükür

Ben normal kadın Doğum a geldiğimde bacaklarımı bile açamıyorum titriyorum benim kadar ağır olan var mı gerçekten kendimi çok umutsuz hissediyorum

Ben de senin gibi o bölgeye el bile süremezdim... yavaş yavaş önce parmağıma bebek yağı sürüp soktum sonra kendime aparat yaptım onu yağladım soktum. Bu arada ıkınmayı ve kegel egzersizini youtubedan öğrenmende fayda var en sonunda parmağıma emla krem sürdüm vajinamın içine aldım sonra penis aldım ve başardım inan sakın korkma ordan bebek çıkıyor penis haydi haydi girer

ben reyyan özcan temizkanla yendim canım. bir parmaktan öteye gidemedim 8 ay kendim. o bi haftada halletti aparatları. çözme garantisi veriyor ve çok ilgili. izle muhakkak youtube kanalını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…