Vajinismus egzersizlerini yapıyorum ama korkumu yenemedim

genc10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
128
57
98
29
Merhaba.. Uzun süredir vajinismusu yenmek için egzersizler yapıyorum. En son dilatör seti aldım ve çabuk da ilerledim. Büyük boy dilatörü alabiliyorum.. Eşli denemeye geçtik ve ilk seferde kası geçti eşim ama başka bir şey yapamadık. Bidaha ki sefer hiç bir şey olmadı çünkü çok korktum. Nedenini bilmedim bi korku yüzüne kasıyorum ve ilişki olmuyor. Aynı durumda olmuş ve korkusunu yenmiş arkadaşlar varsa yardımınızı bekliyorum

Misyonerde mi denediniz? Genelde kadin üstte olan pozisyonda deneniyor. Onda basarili olunuyor. Erkegin gölgesinin uzerimize düşmemesi gerekmiş. Bu kısmı psikolojik bir sey olmali. Ben de vajinismusum bu arada. Henuz aşamadim. Terapiye gidecegim.

Ben de aynı durumdayım, tedavi gördüm dilatörleri alabiliyorum ama o kas eşiğini geçmekte çok zorlanıyoruz. Bu nedenle ilişkidwn kaçınıyorum. Neyi atlıyoruz bilmiyorum. Aynı durumda olup atlatan var mı ben de çok merak ediyorum

Aslında erkek sırt üstü uzanmış bayanın üstte olması ve eşini kendi istediği gibi içine yavaş alması böyle denediniz mi o zaman kontrol sizde olur siz kendinizi itersiniz böyle ce kontrol sizde olur isdiğiniz zaman içinizden çıkarmadan durup devam edersiniz olur o zaman inşallah

En kolay eşini insanın içine alması bence bu yöntem

canım bu işin PüfNoktası Vajinanı ve penisi bolca yağlamak gerekli..Dalin bebek yağı kullan Penisi vajinanın girişine yerleştir sonra Derin bir nefes al bu esnada çiş tutuyomuş gibi vajinanı kas... sonra nefesini ver nefesi verirkende tuttuğun çişini bırakıyormuş gibi yap hafif ıkın ve penisi al..bolca yağladığın için hem kayıp gidecek hem de hiç yanma vs olmayacak

Birde bu sekılde deneyeceğim nefes konusu önemli gibi birde ıkınma hareketi ile içeri alma hususu. Teşekkür ederim canım

Ben üstte değil altta yapabilmiştim . penisi kendim yerleştirdim egzersiz yapar gibi yavaş yavaş ittirdim kontrol bende olunca daha rahat hissetmiştim. ıkınınca da anlamadan olmuştu

Ben üstte değil altta yapabilmiştim . penisi kendim yerleştirdim egzersiz yapar gibi yavaş yavaş ittirdim kontrol bende olunca daha rahat hissetmiştim. ıkınınca da anlamadan olmuştu
Bizde sadece arka arkaya yapabiliyoruz. Onda da çok güç giriyor içeri ve uzun bir süre takılıyor kasta. Ve belki o eşiği geçiyor belki gecemiyor. Rahat gir çık olsun istiyorum artık. 3 senelik evliyim artık rahat oluyor olması lazım

ben de sadece misyoner de yapabiliyorum egzersizleri yaptığım gibi.. üstte olmayı denedim ama onu hiç ayarlayamadım doğru düzgün tutup yerleştiremiyorum bile bana çok garip geliyor o pozisyon
.. bol bol kayganlaştırıcı ve bebek yağı da kullanıyoruz...
dün yine kası geçebildi eşim ama ben bacaklarımla çok itiyorum o yüzden daha fazlası olmuyor. yoksa girdiğini bende anlamıyorum bile doğru düzgün

Bu pozisyonu da denedik bizde olmadı hemen pes ettik
Canım benim korkut ma kendini zaten bir sefer zor dayan sonrası kolay oluyor ALLAH ın yardımıyla gerçekten eşin sırt üstü uzanmasi ve kadının üstte olması kolay olan bunu yaptığın zaman acısada çekme çünkü bak kaç aydır evlisiniz bilmiyorum ama sadece 1 seferlik acı ve kaç aydır ki senin zorlandığın acının yanında hiçbirşey değil eşimle ilk birlikte olduğumuz zaman saatler ve denedik ben her seferinde geri çekiliyordum en son eşim dedi kaç saattir böyle acı çekiyorsun biraz dayan 1 kez olsun cidden de öyle o an dedim eşim haklı kaç saattir içeri giriyor tam girmeden çekiyorum kaç saat canım yandı dayan dedim kendime çok şükür o zaman oldu sende kendine ciddi sor kaç zamandır demiyorsunuz her defasında canın yanıyor 1 kez dayan biraz yansın psikoloji çok önemli kendine bu psikolojiye koy değiyor mu 1 kez acı için aylık acı çekmek

Canım 1 bucuk sene uğraştım 4 ay önce yendim şükür biraz açık yazacağım ama doktorum hep bana yelleniyormuş gibi yap dedi yada idrarını yaparmış gibi

Merhaba arkadaşlar vajinismus sorununu yeni yendim sayılır. Tek kadının üstte olduğu pozisyonu yapabiliyorum yanmalarım çok oluyor. Önerisi olan var mı

Merhaba arkadaşlar vajinismus sorununu yeni yendim sayılır. Tek kadının üstte olduğu pozisyonu yapabiliyorum yanmalarım çok oluyor. Önerisi olan var mı
Korkma canım bu normal benimde yaklaşık 1 ay sadece böyle yaptık başka türlü yapmıyorduk ilk zamanlar yanmanın olması normal endişe etme zamanla hepsi Allah ın yardımıyla geçiyor acele etme diğer pozisyonlarda zamanla geliyor normal şuan ki bu, durumun çünkü benimde öyleydi

Kadın üstte olan pozisyonu denedik olmuyor oturur pozisyona gelir gelmez vajinam geriliyor yırtılcak gibi hissediyorum ucu girerken dayanamayıp çıkıyorum. Biz bir tek kaşık pozisyonunda biraz ilerleyebiliriyoruz. Ve asıl problemi biliyorum artık sanki. Yıllarca vajina çok hassas çok acı veren bir yermiş vucudun en hassas ve ağrıyan yeri gibi bir yanlış inanış oluşmuş benim bunu yenmem lazım nasıl yeneceğimi bilmiyorum, çünkü aklen biliyorsun ama bilincine söz geciremiyorsun.birde dilatör sipariş etmeyi düşünüyorum hangisinden almalı sizce

Ben bilmiyorum canım hiç kullanmadım ben psikolojik olarak kendimi ikna ettim canım merak etme yırtılma falan bunlar aklında geçen şeyler tabiki ilk ilişki anında öyle düşünmen normal ama sonuçta erkek ve kadını Allah bir çift olarak yaratmış yani eşin sana göre senin dediğin gibi herşey psikolojik aslında bu konuda kendini ikna etsen Allah ın yardımıyla rahatlıkla başarırsın

Çok teşekkür ederim canım, inşallah bir an önce düzelir benimde. Kurtulmak istiyorum artık bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…