İnşaALLAH canım benimÇok teşekkür ederim canım, inşallah bir an önce düzelir benimde. Kurtulmak istiyorum artık bir an önce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaALLAH canım benimÇok teşekkür ederim canım, inşallah bir an önce düzelir benimde. Kurtulmak istiyorum artık bir an önce![]()
N11 den almistim 4 boy olandan gizli kargo gelmistiKadın üstte olan pozisyonu denedik olmuyor oturur pozisyona gelir gelmez vajinam geriliyor yırtılcak gibi hissediyorum ucu girerken dayanamayıp çıkıyorum. Biz bir tek kaşık pozisyonunda biraz ilerleyebiliriyoruz. Ve asıl problemi biliyorum artık sanki. Yıllarca vajina çok hassas çok acı veren bir yermiş vucudun en hassas ve ağrıyan yeri gibi bir yanlış inanış oluşmuş benim bunu yenmem lazım nasıl yeneceğimi bilmiyorum, çünkü aklen biliyorsun ama bilincine söz geciremiyorsun.birde dilatör sipariş etmeyi düşünüyorum hangisinden almalı sizce
Yanma için senin kullandığın önerebileceğin bir şey var mı canım?İnşaALLAH canım benim
Genc10 kardeşim, aslında bahsettiğimiz soru ve konular paraleldi. Sana yardımcısı olması için çok yeni kesfettiğim birsey paylaşacagım. Ben daha önce eft eğitimi aldım belki tekniği duymuşsundur. Ancak tekniği kendimde uygulayamadım tecrübesiz oluşumdan, dün internette eft ile vajinismus tedavisi diye aratırken ayşe duman adında bu yöntemle tedavi eden doktor bilgisi çıktı karsıma. Biraz daha arastırınca Udemy diye bir e-eğitim sitesi var orda bu doktorun 2 saatlik muhtesem bir bilinçlendirme ve kendi kendine eft uygulayarak bu sorunu asma üzerine eğitimi var. Ben dün aldıgımda 33 try idi suan eğitim 28 try. İnanılmaz farkındalığı arttırıyor henüz bitirmedim sindire sindire ilerleyemeye çalışıyorum, sipariş ettiğim diktatörde bugün geldi. İkisini paralel ilerleymeyi düşünüyorum inşallah aşmış olurum buradan yazarım gelişmeleri. Eğitimde neden vajinismus olabileceğin vb birçok konuya değiniyoy antomik yapın ve bilinç düzeyinde önemli bilgiler aktarıyor.video ilerledikçe eft tekniği ile nasıl üstesinden geleceğin çözüm önerileri var ben henüz o kısma gelmedim. Sana da faydası olabilir diye düşünüyorum bir incele istersenben bu konuyu benim sorunuma ve benim gibi aynı sorunu yaşayanlara yardım olsun diye açtım ama maalesef konu saptı..
Genc10 kardeşim, aslında bahsettiğimiz soru ve konular paraleldi. Sana yardımcısı olması için çok yeni kesfettiğim birsey paylaşacagım. Ben daha önce eft eğitimi aldım belki tekniği duymuşsundur. Ancak tekniği kendimde uygulayamadım tecrübesiz oluşumdan, dün internette eft ile vajinismus tedavisi diye aratırken ayşe duman adında bu yöntemle tedavi eden doktor bilgisi çıktı karsıma. Biraz daha arastırınca Udemy diye bir e-eğitim sitesi var orda bu doktorun 2 saatlik muhtesem bir bilinçlendirme ve kendi kendine eft uygulayarak bu sorunu asma üzerine eğitimi var. Ben dün aldıgımda 33 try idi suan eğitim 28 try. İnanılmaz farkındalığı arttırıyor henüz bitirmedim sindire sindire ilerleyemeye çalışıyorum, sipariş ettiğim diktatörde bugün geldi. İkisini paralel ilerleymeyi düşünüyorum inşallah aşmış olurum buradan yazarım gelişmeleri. Eğitimde neden vajinismus olabileceğin vb birçok konuya değiniyoy antomik yapın ve bilinç düzeyinde önemli bilgiler aktarıyor.video ilerledikçe eft tekniği ile nasıl üstesinden geleceğin çözüm önerileri var ben henüz o kısma gelmedim. Sana da faydası olabilir diye düşünüyorum bir incele istersen
Link: Dr. Ayşe Duman ile Vajinismus Tedavisi
Öyle düşünme sonuçta cinsellik sadece esler ıcın degıl kendimiz içinde gerekiyor. Birliktelik dişi enerji ile eril enerjiyi birlemektir. En büyük yanılgımız cinselliği sadece eslerimizi memnun etmek için oldugunu düşünmemizle baslıyor. Diğer bir yanılgımız vajinayı vucudumuzun dısında bir organ olarak muamele görmesi. Muhtemelen altında yatan bir veya daha çok çocukluk korkumuz var. Acıyacağını düşünmemiz yada biriyle birlikte olursak anne yada babamızın cici kızı olmaktan çıkacagımızı düşünmemiz vb vajinismus olup atlatınca evliliği yoluna giren çok kişi duydum. Bızde vajinismus oldugu için korkmuyoruz aslında korktugumuz baska seyler var bizi vajinismusa itiyor. Vajinismusu çözünce diğer bir korku/problemimizde gidiyor bu da eğitimde öğrendim yeni bir bilgi. Durmadan çabalamaya devam önce kendimiz için.sağ ol canım ama o kadar uzun sürendir araştırıyorum ki ben.. her şeyi öğrendim artık.. benim sorunum galiba evlilikte o yüzden ne yaparsam yapim işe yaramicak
Evde Vajinismus (1,5 yıllık) yendimBen de aynı durumdayım, tedavi gördüm dilatörleri alabiliyorum ama o kas eşiğini geçmekte çok zorlanıyoruz. Bu nedenle ilişkidwn kaçınıyorum. Neyi atlıyoruz bilmiyorum. Aynı durumda olup atlatan var mı ben de çok merak ediyorum
Evde Vajinismus (1,5 yıllık) yendimÖyle düşünme sonuçta cinsellik sadece esler ıcın degıl kendimiz içinde gerekiyor. Birliktelik dişi enerji ile eril enerjiyi birlemektir. En büyük yanılgımız cinselliği sadece eslerimizi memnun etmek için oldugunu düşünmemizle baslıyor. Diğer bir yanılgımız vajinayı vucudumuzun dısında bir organ olarak muamele görmesi. Muhtemelen altında yatan bir veya daha çok çocukluk korkumuz var. Acıyacağını düşünmemiz yada biriyle birlikte olursak anne yada babamızın cici kızı olmaktan çıkacagımızı düşünmemiz vb vajinismus olup atlatınca evliliği yoluna giren çok kişi duydum. Bızde vajinismus oldugu için korkmuyoruz aslında korktugumuz baska seyler var bizi vajinismusa itiyor. Vajinismusu çözünce diğer bir korku/problemimizde gidiyor bu da eğitimde öğrendim yeni bir bilgi. Durmadan çabalamaya devam önce kendimiz için.
Merhaba siz normal dogum yapmissiniz sanirim yaziniza denk gelmistim dogumdan sonra hic genisleme olmadimi peki daha rahat olmasi gerekmez miBizde sadece arka arkaya yapabiliyoruz. Onda da çok güç giriyor içeri ve uzun bir süre takılıyor kasta. Ve belki o eşiği geçiyor belki gecemiyor. Rahat gir çık olsun istiyorum artık. 3 senelik evliyim artık rahat oluyor olması lazım
Merhaba canim, sorun genislik darlik degil kaslarin kasilmasi. O yuzden ne yazik ki bir fark olmadi.Merhaba siz normal dogum yapmissiniz sanirim yaziniza denk gelmistim dogumdan sonra hic genisleme olmadimi peki daha rahat olmasi gerekmez mi