- 12 Mart 2017
- 8
- 7
- 36
- 26
- Konu Sahibi siyahgul35
-
Daha 1aylik evlilikte hiç çaba sarf etmeden boşanmak istemesi4.yarıya kadar oluyo. Boşanalım dedi eşim bu akşam.
4. Dilatore gelmissin.Bu 3.söyleyişi. Çok üzgünüm çok kötüyüm aşamıyorum. Yaşamak bile istemiyorum.
Bu 3.söyleyişi. Çok üzgünüm çok kötüyüm aşamıyorum. Yaşamak bile istemiyoru
Aşamaları bizimlede paylasırmısın gün ve gün ne oldu vs?Teşekkür ederim düşündüğünüz için doktora başladım ben de garanti bir doktor. Bakıcaz görücez diyelim umarım yenerim :)
Arkadaşım sen iyi misin pardon da ?Çok dramatikleştirmeye gerek yok aslında. Eşimin verdiği tepki çok abartı bir tepki ama, biz bununla uğraşırken psikolojimiz mahvoluyor erkeği hiç düşünmüyoruz kim bilir içinde nelerle uğraşıyor neler yaşıyor bilemiyoruz. Tabii ki boşanma konusu geçince işler değişiyor kavganın boyutu değişiyor ama boşandık mı? Şükür ki Hayır. Acaba seviyor mu sevmiyor mu sorularını düşünmektense vajinismus arkadaşlara önerim hemen gidip bunun çözümüne bakmaları. Doktorla mı olur, dilatörle mi olur, meditasyon mu yardım eder her ne ise hiçbir kadın bir başka kadından kendini eksik görmemeli. Eşle cinselliği yaşamayı geçtim kendimiz için yapmalıyız. Ben yarın 2.seansıma gideceğim. Umarım ben de yenerim ve burada diğer arkadaşlara umut olabilirim. Ne çok konuştum be
Merhaba bu sorunu bende yaşadım hemde 2,5 yıl sonra yendim, aparatta en zor boğum 3. Boğumdu onu gectıkden sonra 4. Boğum tık diye gelir, bu seferde çıkartırken zorlanırsınız. Size tavsiyem eger 4. Boğumu ittiremiyor, vajinada yanma veya acı hissi varsa sakın aparatı çıkarmayın, ve kendınıze telkinde bulunun “bunu yapabılırım, kendıme güvenıyorum, herkes yapıyor ben neden yapamayım, başaracağım “ gibi artık sizi ne motıve edıyorsa, sonra devamını getırın, ama lütfen asla pes etmeyin, yoksa en başa dönersinız,Arkadaşlar merhaba 1 aylık evliyim 7 senelik ilişkimiz vardı vajinismusum doktora göründüm. Bi problem yok ilişkiye girmek için fiziksel olarak ama vajinismussunuz dedi. Burdan yazılanlarla beraber dilatör aldım denedim ama artık dayanamıyorum sürekli eşimle kavga ediyoruz 4.deyim ama ne zaman olcak bu lütfen akıl verin
Ne yaptınız sonuç nedir acaba ?Teşekkür ederim düşündüğünüz için doktora başladım ben de garanti bir doktor. Bakıcaz görücez diyelim umarım yenerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?