vajinismus çok çaresizim...

DOKTOR GİBİ KONUŞMUŞSUNUZ SİZİ TEBRİK EDERİM TABİKİ HERKESİN PSİKOLOJİK BİR RAHATSIZLIĞI BU AMA BAZISI KENDİSİ YENER BAZISI MECBURDUR DOKTORA GİTMEYE UMARIM ARKADASIMIZ İLK EVRESİNDEDİR VE HEMEN DOKTORA GİTMEDEN ATLATIR.

Ben bunu neden eziklik ve ego mevzusu yapayım allah aşkına =) Ben bunu eşimle kendi başıma aştım ötesi mi var =) demek ki öyle bir nokta atışı yapmışım ki bu kadar alınıp saldırıyla geliyorsunuz. Isim verirsiniz şurası iyi vs dersiniz de yok numara falan , inanmadım yani . Burası büyük bir forum birçok şirket vs bu şekilde reklam yapmaya çalışıyor. Bu klinik için de daha iyi bir yer yok reklam verilecek =))) neyse size gecmis olsun sevindim iyilestiginize ,, siz pahalı kliniklere yonlendiredurun, Ben tamamen kendi başıma astim , fikir almak isteyenlere seve seve yardımcı olurum, en azındAn klinik fikrinden önce

Çok teşekkür ederim canim , ınan ben de en kötü evredeydim. Kaslarim adeta kapı gibi kapanıyordu ve hatta uzun süre kramp gibi yataktan kalkamaz h aldeydim. Benim gibi sorunları olan biri astiysa herkes yapar diye düşünüyorum. En azındAn doktora o kadsr para vereceği yerden önce denemeli diye düşünüyorum.

Korkacak hiçbir şey yok ben 16 yaşında oldum korktum ama yendim gene yani korkulacak birşey değil rahat ol okey

Bende aynısını yaşadım 3 hafta sürdü tedavi ile geçti

canım hiç üzülme ben 4 yıl bu sıkıntıyla yaşadım ve bi çok yere de para doktum reyyan özcan temizkan la çözdüm ve piyasadaki pek çok terapi merkezine göre çok avantajlı hem yüzde yüz garanti veriyor hemde ücreti uygun

kızlarrrr 3yıldır burayı takip ediyorum ama dışardan okuyorum ama bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim ben ikihafta önce tedavi olmaya karar verdim ve tavsiye üzerine bir doktora gittim 3günde bitirdik çoooook mutluyum hikayemi yazmak istiyorum ben evleneli 3yılı geçti nerdeyse ve hemşireyim bunu niye belirtiyorum kadın doğumda bile çalıştım yani bilmekle hiç ilgisi yok , ben anatomik olarak fizyolojik olarak herşeyi biliyorum ama yapamıyodum kimseye de diyemiyodum dalga geçerler ya da herkesin yaptığını mı yapamıyorsun derler diye ama bugun olur yarın olur derken 3 yıl geçti birde bakmışım evliliğim elden gidiyor herkes çocuk bekliyor, biz daha işi yapamamışız. neyse bu arada ben herşeyi denedim alkol içen biri değilim ama birileri dedi iç sarhoş yapmayı dene onu bile denedim ama olmadı uyuşturucular kas gevşeticiler daha neler neler ama olmadı ve tedaviye karar vermemle gidip iyileşmem bir oldu arkadaşlar çok mutluyum darısı hepinizin başına

La havle vela kuvvet

Son düzenleme:
Herkese merhaba..buraya açtığım konu sayesinde Önerilen Hera klinik le tanıstım..kendilerinin Ankara'dan sonra istanbula da ofis açması benim işimi daha da kolaylaştırdı.once arayıp bilgi aldım bes dk geçmedi sevgili Şenay hanım beni arayıp bilgilendirdi suan istanbulda oldugunu ve ziyaret etmemi soyledi.ancak cesaretim yoktu eşimde hiç destek vermiyordu .senay hanım bana gönüllü referans hasta telefonlarını verdi hepsi işe ayrı ayrı konuştum.aklıma takılan soruları ve esimi ikna etme olayını da Şenay Hanım'a bıraktım.ve sonunda randevu aldık .11 Ocak'a..
O gün gelene kadar günler geçmedi diyebilirim..cünkü umut oldu bana..umut elimden giderse ben ne yapacaktım?
10 Ocak gunu eşimle tartıştık ve esim tedaviye gitmekten vazgeçti günlerden pazar demeden Şenay hanımı aradım o da esimi kac dk dil döktü bilmiyorum ama esim tekrar ikna olmus :)Ve gelelim 11 ocağa ..Şenay hanım la tanıştığım korkularından Kurtulduğum güne..
Bu kadar tatlı bi kadın dogum cu varmıdır bilmiorum..onun verdiği güven zaten bana hastalıgı yendirdi.
Çalışmalara vakit kaybetmeden başladık
Ve hem sohbet hem gırgır tadında devam etti calısmalarımıZ..
13 Ocak yani dün..
Ben gelin oldum eşimle birlikte olduk..benim 3 ayda çözemediğim olayı 3 günde Çözen bu kutsal kişiye ve Hera ailesine minnettarım..beni bu dertten kurtardılar özgüvenimi kazandım herseyden öte esimi kazandım..

Eğer bu derdi çeken arkadaslar varsa dk bile beklemeyin arayın. Hera kliniği mutlu günlere merhaba deyin )

bu kadar uzun sürmeden bu sıkıntıdan kurtula bilirsiniz hanımlar.özelden ulaşın yardımcı olayım

mrhb;

bebeğinizi kaybetmenize cok üzüldüm allahım sabır versin sağlıkla tekrar anne olmanız dileğiyle..vajinusmusu da basardıgınıza sevindim darısı bana inşallah..biraz bilgi verirmisinz.Senay hanım nasıl bir yol gösterdi cünkü suan benim gidecek zamanım yok acıkcası maddi imkanım da yok evde kendi çabamla yenmek istiyorum.

bende 4.5 yıllık evliyim daha önce burda baska hesaplar ile girip anlatmıstım okuyanlar belki hatırlar..tam birleşme olmuyor penisin ucunu hissediyorum ama sanki bir duvar var ileri geçemiyor ahh o duvarı bi aşabilsek bugün kulak cubugunu zeytinyagına batırıp vajine hepsini soktum daha sonra işaret parmagım ile denedim onunda ucu girdi sanki vajin daralmıs gibi gerisi gelmedi kulak cubugu ve parmakdaki farkı farkettim o anlamda.belki kulak cubugu ince diye bilemiyorum.pazartesi aksamı eşimle tekrr ilişkiye girelim dedik bu sefer acık yazıcam kusura bakmayın koltuga domalır vaziyette iken o arkamda idi sanki olacak gibiydi ama duvar varmıs gibi korkudan olmadı yine yanma da oldu nedense..o yanma sizlerde de oldu mu?? vajın alanı mı dar yoksa kendiliğinden mi daralıyor anlam veremiyorum..o duvarı bi yıksak..adamında canına tak etti..haklı oalrak 4.5 yıl dile kolay..benim psikolojik onu biliyorum.%50 de ailesi ile sorunlar yasadık esimin arkamda olmamasının da etkısı var korkuda eklenince iyice gidiyor insanda..sizden ricam senay hanımın size bu süreçte anlattıkları ve uygula dedikleri neler bize de adım adım anlatırmısınız..Bugün itibari le başladım parmak egzersizlerine sallamasaydım şimdiye belkide yenmiştim..şimdiden tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…