ben 3 senede yendim canım sıkma canıı sende atlatırsın ama üstüne git pes etmeinanın cok caresizim .
evleneli 2 ay oldu.hıc bır sekılde ılıskıye gıremedık.doktora gıttık ama fızıksel acıdan bı sorun yok dedı doktor.ozel muayeneye yonlendırdı o da 3500 tl..dugunden sonra borc odedıgımız ıcın o da suan mumkun deıl..
biri bana yardım edebilir mi..fikir verin en azından..
3 sene öyle mi????*ben 3 senede yendim canım sıkma canıı sende atlatırsın ama üstüne git pes etme
anladım gecmıs olsun. esın anlayıslı mı davrandı bu sürede?Evet malesef ama bu benden kaynaklandı tamamen keşke daha önce üstüne gitseymişim son 6 ay kadar taktım kafama öyle öyle yendim mumla yoksa 3 sene uğraşmadım yani
sağol canım geçti bitti inş bir daha yaşamam,sağolsun ondan Allah razı olsun o anlayışlı olmasaydı zaten yapamazdım heralde kasma kendini ne zaman hazır olursan o zaman yaparız dedi adam 3 sene bekledi bunları düşündüm sonra bana bi hırs geldi adamada yazık dedim günah dedim kendi kendime sonra rahatlattım kendimi oldu bitti darısı sizlereanladım gecmıs olsun. esın anlayıslı mı davrandı bu sürede?
bizde 1 kere falan gittik aile terapistine kadının dediği aynen şu oldu vajinayı etek gibi düşün,zayıfa göre şişmana göre nasıl şekil alıyo orasıda öyle dedi,sonrada parmak egzersizi verdi inan hepsi aynısını söylüyo boşuna para yedirme ben 1 kere gittim çok paraya mal olucanı görünce gitmedim bi dahada,burda yazılanları uygula boşuna para yedirme herşey sende bitiyo yemin ederiminanın cok caresizim .
evleneli 2 ay oldu.hıc bır sekılde ılıskıye gıremedık.doktora gıttık ama fızıksel acıdan bı sorun yok dedı doktor.ozel muayeneye yonlendırdı o da 3500 tl..dugunden sonra borc odedıgımız ıcın o da suan mumkun deıl..
canm ben evlıgımızın ikinci haftasında yendim şükür. ilk 1 hafta kabusumdu resmen...sağol canım geçti bitti inş bir daha yaşamam,sağolsun ondan Allah razı olsun o anlayışlı olmasaydı zaten yapamazdım heralde kasma kendini ne zaman hazır olursan o zaman yaparız dedi adam 3 sene bekledi bunları düşündüm sonra bana bi hırs geldi adamada yazık dedim günah dedim kendi kendime sonra rahatlattım kendimi oldu bitti darısı sizlere
ay bıde hamılemısınız ne guzel darısı basıma..Merhaba,bende ilk gece bir kez yarım yamalak yapıp canım acıyor diye bırakmıştım. 8-9 ay da bir daha yapamadım o cesaret gelmedi. En sonun da hırs yaptım diğerleri yapabiliyorsa ben neden yapmim dedim ve oldu. Kendinize güvenin ,inanın basarırsınız. Ben şimdi onca cektigim stres bunun için mi diyorum. Korktuğum gibi değilmiş.
ay bıde hamılemısınız ne guzel darısı basıma..
bende aylarca burda yazılanları yapmaya uygulamaya çalıştım olmadı, sonunda doktora gittim aile terapsti psikiatrist çok etkili olmadı 3 günde çözen %100 garanti veren 1 yer var konuştuğum herkes orda 3 günde yendi boşuna vakit kaybetmeyin derim size de yazık para pul bulunur geri gelir ama kaybettiğim zaman geri gelmeyecekbizde 1 kere falan gittik aile terapistine kadının dediği aynen şu oldu vajinayı etek gibi düşün,zayıfa göre şişmana göre nasıl şekil alıyo orasıda öyle dedi,sonrada parmak egzersizi verdi inan hepsi aynısını söylüyo boşuna para yedirme ben 1 kere gittim çok paraya mal olucanı görünce gitmedim bi dahada,burda yazılanları uygula boşuna para yedirme herşey sende bitiyo yemin ederim
Fazla reklamBİZİM GİBİ VAJİNUSMUS SAVAŞI VEREN DOSTLARIM BU YAZDIKLARIMI ÇOK AMA ÇOK İYİ OKUYUN LÜTFEN!!!
05.04.2015 tarihinde evlendim.İlk gece korkusu olduğunu düşündüğümüz için olsa gerek gerdek gecemizde başarılı olamadık saatlerce denememize rağmen olmadı derken günler birbirini kovalayıp durdu. Fakat ben inatla bırakmayıp bir şekilde yarım yamalakta olsa birşeyler yaşamayı başardım ve hamile kaldım. Daha biz ilişki yaşamayı beceremezken içimde bir canlının olduğunu bilmenin mutluluğunu bile yaşayamadım her akşam hep yarım kalıyordu ve eşimin üzüntüsünü gördükçe hamile olduğumu söyleyemiyordum. Vajinusmus olduğuma mı yanayım yoksa karnımdaki canlının sorumluluğunu tek başıma taşımanın yükünün ağırlığına mı... Baktım olmayacak eşime bir video hazırladım çünkü biliyordum bizi birbirimize bağlayacak tek şey o karnımdaki canlıydı... Linke tıklayıp videomu izlemenizi isterim:)
Eşimin o şaşkınlığını asla unutamam. Hemen ailesini aradı ikimizde evden ilk çıkan gelin damat olduğumuz için ilk torunda bizden gelecekti ailelerin sevincini bir görseniz kayınpederim tatlılar ısmarlıyor herkese keşke ondan sonraki evremizde o tatlılar gibi geçseydi.
13.06.2015 pazar günü son buldu bu mutluluğumuz… 7. Haftanın sonuna yaklaşmıştık ki içimde atan minik kalbi durdu bebeğimin… Hiç sebepsiz yere, her şey yolunda giderken… Ya da biz öyle sanırken...
Sevdiğim adam, yanı başımda bir eliyle elimi kavramış, diğer eliyle gözyaşlarımı kurulamaya çalışıyordu. Avazım çıktığı kadar “bağıra bağıra” ağlamak istiyordum ama hiç yeri değildi; bunun ayırdındaydım
Yaşadığım travmayı size anlatamam psikolojikman eksik bir kadınken dahada eksildiğimi anladım. Beni 1 saat sonra kürtaja aldılar püffff bebeğim uçtu işte 13.06.2015 tarihinden beri bir daha eşimle ilişki yaşayamadım.Benim olayım biraz daha farklı sizlerden dedimya kürtajdan sonra vajinusmus evresinin artması inanın daha kötü.
Şükürler olsun rabbime ki İstanbul Hera Kliniğin'de Dr Şenay Hanım sayesinde 3 günde vajinusmustan kurtuldum. Kimseye inandırıcı gelmesede bugün eşimle ilk kez tam bir birleşme yaşadık hiçbir acı hiçbir korku olmadan. Sadece Şenay Hanım'ın söylediği herşeyi düşünerek hareket ettim ve umarım yeniden hepinize bebek haberi veririm.
Aynı şekilde vajinusmusu yenen ve yenmek isteyen tüm dostlarımın da en kısa zamanda bebek sahibi olmasını dilerim ...
DR ŞENAY HANIM 'DAN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN HAKKINI ASLA ÖDEYEMEM O BENİM EVLİLİĞİMİ KURTARDI. OMUZUMDA Kİ İYİLİK MELEĞİM O BENİM. NE KADAR DUA ETSEM AZ ONA İNANIN...
Sizde Kurtulmak isterseniz (0312) 426 8525 numaradan randevunuzu alın ...
Canım ben de bunu beş ayda atlattım ama ınan bana daha da erken olabilirmiş , benim de fiziksel açıdan sorun yoktu tamamen psikolojik aci çekeceğim düşüncesiyle istemsiz k asiliyordum. Eşine sabırlı olmasını şöyle , on sevismenizi mümkün olduğunca uzun tut . Vajinusmus un hakkından gelen tek şey duygusallık , bedensel bir ilişki kurmayin , acidiği anda bırak gunleriniz bol ☺ dedim ya duygusallık sevişirken ara verip muhabbet edin mesela , bana iki kadeh şarap iyi gelmişti , gevsememi sağlamıştı. Eşinin desteği şurada önemli sana güç vermeli. Bugün olmak zorunda değil sen yanimdasin yeter demeli mesela. Benim ilk basardigim pozisyon altta oldugumdu , gevse saril ve onu sevdiğini düşün , aklına şimdi gelecek gibi şeyler getirme ve içinde olmadan önce mümkün olduğunca opusun. Kusura bakma çok açık yazdım ama kendim gibileri görünce hiç kiyamiyorjm. Ben doktora gitmeden aştım. Sen de yapabilirsin . Şimdiden gecmis olsun caniminanın cok caresizim .
yemin ederimki doğru bende orda yendim 2 günde aylarca uğraşmıştımFazla reklam
REKLAM OLDUĞUNUZU DÜŞÜNMENİZ SİZİN EZİKLİK EGONUZLA İLGİLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BURADA DUYGULARIMI ANLATAN BİRİ OLARAK BUKADAR KATI VE NET CEVAP YAZABİLDİĞİNİZE GÖRE BU BENCE BAŞARISIZLIĞINIZIN EZİKLİĞİDİR. BEN REKLAM YAPACAK OLSAM KENDİ İSİM SOYİSMİM İLE DEĞİL BİRSÜRÜ FAKE HESAP AÇIP YAPARDIM AMA ADIM VE SOYADIM KADAR NET BİR YERDİR HERA KENDİNİ KANITLAMIŞTIR SOSYAL MEDYADA SANIRIM SADECE TEK YERDE TAKILI KALMIŞSSINIZ GOOGLEDA ARAŞTIRMA YAPMANIZI TAVSİYE EDERİMFazla reklam
Çünkü 3 günde kesin çözüm veren tek yer :))yemin ederimki doğru bende orda yendim 2 günde aylarca uğraşmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?