- 5 Ekim 2015
- 22
- 29
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aparatla calisarak egzersiz ile yendigimden calismadan nasil yenilebilecegi konusunda yardimci olamayacagim maalesef sizeNasil yendiklerini aciklayici bur sekilde yazsalar parmak egzersizi olmadan nasil yenilir bu problem maddi imknlar yuzunden ozel bi dr a gidemiyoryz bari yardimci olaydiniz iyiydi)))
Nasil yendiklerini aciklayici bur sekilde yazsalar parmak egzersizi olmadan nasil yenilir bu problem maddi imknlar yuzunden ozel bi dr a gidemiyoryz bari yardimci olaydiniz iyiydi)))
Yani kızlar bu işin bi sihirli bi formülü olsa da yardım etsek ama yok işte. İş sizin inanmamızı, kararlı olmanızda ve tabi egzersiz yapmanızda bitiyor. İnanın yendipinizde (Aa bu muymuş) diyip boşa zaman geçirdiğinizi anlayacaksınız. Hayatın ne kadar güzel olduğunu göreceksinizAynen ya atlattiniz bizede soyleyin bizde kurtulalim bu lanet durumdan
Ben kendim beceremedim.canım Dr a gittim tedaviyle iki günde çözdüm..Adana epc vajinismus merkezin de ..durumu olmayanlara da yardımcı oluyorlar.Aynen ya atlattiniz bizede soyleyin bizde kurtulalim bu lanet durumdan
lutfen bana acıl ozelden yazabılırmısınız ?Merhaba kızlar ben iki yıllık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorduk.. ve bu kabus bitti çok mutluyum yaa size sadece beklemeyin diyorum çok basit miş boşuna beklemişim o kadar eyer sorularınız, olursa cevap veririm☺
bende sizin gibiyim 2.5 yılım olcak hala bırlıkte olamadımNasil yendiniz acaba vajinismisu bende 1 senelik evliyim iliskiye giremyrm
Kıyamam sana ..ne yapcamı bılmıyorum bu sıteyı yenı buldum uye oldum hemen lutfen yardımcı olabılcek bırı varsa esimle bosanma sevıyesındeyım
Doktora gititnizmivajinismusu yenenler Allah rizasi icin ysrdim edin sekiz aylik evliyim hala yapamadik cok çaresizim o noktada kitlenip kaliyorum parmak egzersizini hic dusunemiyorum bile napcam yardim edin hic basaramicak gbi hissediyorum
Bana da destek olabilir misiniz acaba?Yeni yenmis biri olarak ben sana destek olurum)
Hangi asamadasin?egzersiz yapabiyor msn peki?Bana da destek olabilir misiniz acaba?
Nerede tedavi oldunuz?yontem nasildi ve ne kadara mal oldu? Merak edenler icin..tebrik ederim bu arada:)kızlarrrr 3yıldır burayı takip ediyorum ama dışardan okuyorum ama bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim ben ikihafta önce tedavi olmaya karar verdim ve tavsiye üzerine bir doktora gittim 3günde bitirdik çoooook mutluyum hikayemi yazmak istiyorum ben evleneli 3yılı geçti nerdeyse ve hemşireyim bunu niye belirtiyorum kadın doğumda bile çalıştım yani bilmekle hiç ilgisi yok , ben anatomik olarak fizyolojik olarak herşeyi biliyorum ama yapamıyodum kimseye de diyemiyodum dalga geçerler ya da herkesin yaptığını mı yapamıyorsun derler diye ama bugun olur yarın olur derken 3 yıl geçti birde bakmışım evliliğim elden gidiyor herkes çocuk bekliyor, biz daha işi yapamamışız. neyse bu arada ben herşeyi denedim alkol içen biri değilim ama birileri dedi iç sarhoş yapmayı dene onu bile denedim ama olmadı uyuşturucular kas gevşeticiler daha neler neler ama olmadı ve tedaviye karar vermemle gidip iyileşmem bir oldu arkadaşlar çok mutluyum darısı hepinizin başına
ne mutlu size. böyle şeyleri okuyunca çok mutlu oluyorum ama kendi halimi düşününce umutsuzluğa kapılıyorum. bende 2.5 yıllık evliyim. deneme aşamalarımız oldu ama ben artık çok yoruldum. başlamaya bile cesaretim isteğim kalmamamışArkadaşlar öncelikle kusura bakmayın özel mesajlara cevap vermeye vaktim olmuyor burdan yazıyım...
Öncelikle denerken emla krem ve kas gevşetici kesin olsun...
Vajinanın her yerine krem emla sürün naylon koyun ve kas gevşetici alın yarım saat bekleyin affınıza sıgınarak vajinın iç kısımlarının her yerine...
Eşinizde kesinlikle zeytin yagı sürsün sizde krem veya vajinal kayganlaştırıcı sürün daha sonra siz uzanın eşiniz yavaş yavaş yapsın oluyor ben kendimi hala çok sıkıyorum acı hissediyorum ama olsun eşim için deger hem çocukta istiyoruz 2 sene oldu herkez bebek soruyor artık..
En son yapacak kişi bendim ama artık oluyor kendinize güvenin olmaz demeyin oluyor boşuna beklemeyin herşey sizin elinizde bizleride ana dogurdu ordan çocuk çıkıyor ki o şey girmesin: )) bunu denemenizi tavsiye ederim inşallah Allah hepinizi bian önce bu dertten kurtarır..