VAJİNİSMUS BELASI.. NE OLUR YARDİM EDİN

denizcicek10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
24
11
3
29
Merhaba bayanlar hiç kimseyle derdimi paylasamiyorum ne olur yardım edin Adana da yaşıyorum 9 aylık evliyim vajinismus um fakat parmak egzersizi yapamıyorum olmuyor kitleniyorum evliliğim bitmek üzere eşim bana çok soğuk ne olur bana yardım edin maddi durumumuz yok tedavi olamıyorum tedavi ücretleri çok pahalı devlet karsilamiyor ne olur yenenler bana yardım etsin artık işin içinden çıkamıyorum çok severek evlendim eşimi o an geldiğinde kitleniyorum sadece başı giriyor devamı gelmiyor her gece Allah a yalvarıyorum Allah rızası için bana yardım edin ne olur

Ben daha kötü durumdayım. Takip edecem konuyu sana bi faydam olmayacak ama arkadaşım kusura bakma

Şöyle düşün arkadaşım, Allah oradan 3-4 kiloluk bebek çıkacak şekilde yaratmış. Olay tamamen Zihni’nde bitecek. İnsanlar buradan Doğum yapıyor diye düşün sürekli. Ve üst pozisyonda ol, kontrol tamamen sende olsun. İnsan o an sadece acıya (ki bu acı tamamen kendimizi sıktığımız için oluşan bir acı) ve kitlenmeye odaklanıyor. Evet acıyacak diye kabullendir kendine. Evet acıyacak ama belki bir hafta belki 10 gün en kötü ne olabilir acısın acısın bir ay acısın, bu acı beni öldürmeyecek ve eninde sonunda geçecek ve şu an kontrol bende buradan insanlar Doğum yapıyor diyerek Zihni’ni rahatlata rahatlata yap. :110: Rabbim yardımcın olsun

Şöyle düşün arkadaşım, Allah oradan 3-4 kiloluk bebek çıkacak şekilde yaratmış. Olay tamamen Zihni’nde bitecek. İnsanlar buradan Doğum yapıyor diye düşün sürekli. Ve üst pozisyonda ol, kontrol tamamen sende olsun. İnsan o an sadece acıya (ki bu acı tamamen kendimizi sıktığımız için oluşan bir acı) ve kitlenmeye odaklanıyor. Evet acıyacak diye kabullendir kendine. Evet acıyacak ama belki bir hafta belki 10 gün en kötü ne olabilir acısın acısın bir ay acısın, bu acı beni öldürmeyecek ve eninde sonunda geçecek ve şu an kontrol bende buradan insanlar Doğum yapıyor diyerek Zihni’ni rahatlata rahatlata yap. :110: Rabbim yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmisssiniz

Maalesef yapamıyorum
Kegel de bıseu yok ki ciş tut bırak hareketi yap gun ııcn de kaslarını kullanmayı ogrenmıs olursun nefes al ver karnını sisir her nefeste odev odev yaparsan sırayla basarili olursun ben bir bucuk sene sonunda 3 ay once yendim yapamam kelimeleri yerine denemekten bısey olmaz deneyeyim dersen kazanırsın ben oyle yaptım

Duvar hissi herşeyin başı ! Orada bir duvar ve yirtilacak delinecek yıkılacak ve ortalık kan gölü olacak hissiyatı oluşuyor çünkü biz mabet gibi yıllarca sakladik oramizi! Halbuki vajina stres ortadan kalkınca sulanır ıslanır penisten gelen zevk suyu da orayı kayganlastirir ve mükemmel kolay bir giriş olur. Ellerini birbirine kuru iken surt yanar ama kremle kayar onun gibi. Ben bu olayı eşimle yendim. Ben hiç dokunamazdim orama. Eşim 3 ay boyunca milim milim parmaklarını yaglayarak girdi vajina ilk etapta 1 mmse o gün sadece 1 mm sonra 2 mm sonra 3 sonra ilk boğum girdi sonra iki boğum parmak aldım içime sonra tüm parmak girdi ..ben eşim bunları denerken
hep ikindim nefes alıp verdim bol bol çünkü ikindikca açılıyor vajina öbür türlü kasmaktan giremiyordu eşim ve birgün sıra penise geldi tam 3 ay sonra ! Önce onu kayganlastirici sürerek yine ikinarak başını aldım sadece başını 1 hafta denedikten sonra eşim yine parmak devam etti alıştırdı beni bak parmağı alabiliyorsun bunu yapabilirsin hem bu daha kaygan bunda tırnak da yok hiç acitmaz ve telkin telkin vere vere birgün dikkatimi bir dağıldı ona odaklanmisken pat diye giriverdi ! İyiki de pat diye yapmış bir baktım akmış gitmiş içimde yok ben bu korkuyla daha bir üç ay daha giderdim sonra dedim ki hani o duvar! Hani kan gölü? Meğer iki damla kan içinmiş onca korku ..ve hiç de canım yanmadi.. tabiki ağladım baya ağladım ama bu rahatlama ilk birleşme vs hepsinin bosalmasiydi canımın yanması falan değil :)

Back