vajinismus ayriligi

Evet ama ileri derece degilsin demisti.fizyolojk problemmde yok.
Canım o teşhis nasıl kondu. Yani fizyolojik olarak problem yoksa senin ve eşinin anlattıklarına göre psikolojik bir durum mu denildi? Eğer öyleyse bi daha düşün derim. Şu kocanın da bir doktora gitmesi gerek hem ürolojiye hem psikiyatriye.

Evet s

Senin yerinde olsam onu rezil rüsva ederim!!! Bakire değilsin diye de iftira atıyorlarmış. Daha bakire miyim değil miyim onu dahi anlayacak kudret yok sende de şu adama problem sende iktidarsızsın bana da iftira atıyosun suçunu örtbas için de çek git ananın babanın evine. Dava da aç ilişkiye giremediğinden dolayı da dava açabilirsin rezil olsun dengesiz

Keşke biraz Sabırlı olsaymış eşiniz bazen Çiftler bebek beklerken 9 ay sabrediyorlar
Aşk Dediğin sabır da gerektirir çünkü bir de üç sene de flörtünüz olmuş
Galiba eşin ve ailesi biraz eski kafalı
Keşke anlatmasaymış
Allah yardımcınız olsun ....

Ya öndecişme diye bir şey var
Ah yanlış yazdım :) önsevişme diye bir şey var! Ben de ilk birlikteliğimi eşimle evlendikten 1 ay sonra yaşayabildim ama eşim çok kibar ve nazik davrandı olabilir aşarız yeneriz dedi her gece sarıldık uyuduk şu an cinsel olarak çok uymlu ve mutluyuz. Bu olayın benzeri kuzenimin başından geçti. Evlendiklerinde beraber olamıyolar ama kız diyo ki (bize boşanınca anlattı) adam daha önsevişmenin başındayken kalkıp sen nasıl kadınsın odun gibisin diye odayı terkediyormuş. Bu arada biri diş hekimi diğeri üni de doçent yani cahil cühela da değiller. Neyse bizim kız doktora gidiyor bir güzel anlatıyor durumu. Doktorun teşhisi şu oluyor: bu adam iktidarsız ve suçu sürekli sana yıka yıka seni de cinsellikten soğutmuş. Hatta özel olucak ama doktorun dediği ereksiyon olmaması ve çok az sürmesi agresifliği bunun kanıtıymış. Kuzenim direkt boşadı! Hem suç atıp hem aşağılamalarını çekemem dedi. Şu an 2. Ye evli 3 çocuğu var ve çoookkk mutlu. Demesine göre 2. Eşine evlenmeden önce durumu anlatmış adam gülmüş geçmiş.. Ve ilk gece de mis gibi beraber olmuşlar. Hem bunlar ne hanzolar yaa hiç mahrem anlatılır mı!!! Tabi biliolardır oğullarının durumunu sana yıkmaya çalışıyolardır terbiyesizler

Aynen bencede kiz agzina saglik ... !!! Ki bu tarz cinsel konularda cat diye bosuyolar allahin sevgili kuluymuski olmamis 4 ayda ne bok oldugunu anlamis agzina salik valla !!!

Esin once Adam olsun sonra iliskiyi dusunsun !!

Ailelerin ve daha dogrusu herkesin bu durumu bilmesi ne kadar cirkin bir durum. Herkes mudahele ediyor resmen ozel hayatiniza..
Pis iftiralarida cabasi !!

Ailesine bu durumu nasil hangi yuzle yansitmis ya.

Sana tedavi ol , ve boyle bir ese kendini ispatla diyemicem malesef..
Boyle bir adamdan nasil kurtulurum ona bak sen.
Bundan sana koca felan olmaz..
Daha simdiden yatak odasini , ailesinin ve baskalarinin agzina dolamissa boyle adamdan hayir gelmez.
Belki hayirlisi boyledir.

Daha 23 yasimdym bir kere bole oldm die bi omur evlenmem artk demyrm ama bende bu korkuda vardi ya tekrr ayni seyi yasarsm bi omr bole problemle mi yasicm korkusu vardi bnde.normlde deneme yapmiycgmz zamanlarda ereksyn problemi hc olmyo uzin sure ama deneme yapcgmz zamanlr yasio

Ben evlı bırı degılım bu nedenle dahıl olmak ıstemezdım bu konuya ama boyle sorunların kesın olarak tedavı edıldıgı her yerde duydugumuz bır mesele ama bu baskı ve bu psıkolojıde bence cok zor,esınız destek olmalı ve bıraz sabırla bır evlılık kurtulabılır

Daha önce hiç ilişkiye girmediyse sürwkli masturbasyon yaptıysa ilk zamanlar böyle olabiliyor ama zamanla düzelebilen bir şey bu eşinizin durumu. Ama o düzeltmek yerine çabalamak yerine 2. Günden ailesine durumu anlatmış ve seni suçlamışlar. Napmayı düşünüyorsun?

Yani tam deneme esnasında olmuyorsa bir sorun vardır mutlaka. Bu konuda artık belediyelerde bile evlilik terapistleri var canım keşke eşin razı olsa... Hadi diyelim kızıyor bu duruma ama ailesine niye anlatıyor! Hadi anlattı onlar ne hakla bu işin peşine düşerler üstelik babana gitmişler! Resmen al kızını geri der gibi! Onda hiç problem olmasa bile yine de seni suçlayamaz bu fizyolojik bir şey bende yaşadım kısa bir süre. Muhtemelen sakın yanlış anlama eşim bakir demişsin, biraz açık olucak ama masturbasyona alıştığı için normal yoldan ilişki yaşamakta zorlanıyodur e erkekliğe b.k sürdürmemek için de sinirleniyodur ailesi sorunca da ben yapamıyorum demiyodur. Zaten o nasıl bi aile şok oldum uykum kaçtı valla! Üstelik hazırlandım diyorsun yani tahrik olması lazımdı. Anladığım kadarıyla uysal bir kızsın keşke böle bir adama denk gelmeseydin canım yaa ilk günlerimi hatırladım seni çok iyi anlıyorum ama yine söylüyorum sorunun büyüğü sende değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…