vajinismus ayriligi

Nasıl ya!! Hiçbirşey yapmadan kalkıp gittiyse belki de sorun kendinde. Suçu da sana atıyor ondan bu celallenmeleri belki de

Yazıcam ya.
Biz şimdi aklı selim hemcinsleri olarak bu kadına boşanmayı tavsiye etsek ne olacak sanki?
Hadi bi mucize oldu lafımızı dinledi boşandı. Sonra? Üç sene sonra gene aynı kategoriden bi adam bulucak, oturucak yerine. Adam pislik yapınca "istersen doktora gidelim kızlığımı kanıtlayayım" diyen kadından da bi cacık olmaz, adam da hıyarın dibi zaten, ondan da tek başına cacık olmaz. Başlarım böyle kadına da adama da, gidiyom ben.
(pasif agresif mod off)

Arkadaşım bu ne biçim aile?????????? Ne biçim adam???????????
Bence bunlar sana anandan emdiğin sütü burnundan getirirler
Neden bu adamla evli kalmak için ısrar ediyorsun hazır ailen de onlara kızmışken??????????????????????

Tek kelime ile boşan kolay kolay boşan demem aile arasına girmem ailesi aile değil kocan adam değil hatta git raporunu al ailesininde bunun da yüzüne at oğlunuz erkek değil bana suç atıyor de çirkefliğe çirkeflik işte okurken sinirlendim ya

Ben ne dersem diym herkese gore tek suclu benim onlarda yani.bosanicaz zaten ben hep biseylerin duzeleblme umidiylr sabrettim.ahh annem ahh dinlemedm het genc kiz gbi seni zamannda

Ben ne dersem diym herkese gore tek suclu benim onlarda yani.bosanicaz zaten ben hep biseylerin duzeleblme umidiylr sabrettim.ahh annem ahh dinlemedm het genc kiz gbi seni zamannda
Bana kalırsa daha da yok ilişkiye gireceğim yok bakireyim kanıtlayacağım hiç uğraşmaz k.çına tekmeyi koyardım. Hiççç umrumda olmazdı. Ben de daha fazla vakit kaybetmeden hayatıma bakardın. Ohhh misss

Nasıl ya!! Hiçbirşey yapmadan kalkıp gittiyse belki de sorun kendinde. Suçu da sana atıyor ondan bu celallenmeleri belki de

evet, doğru olabilir
bizim ayşe ablamız var
onu ilk eşi ve ailesi yıllarca kandırmışlar
15 yaşında evlenmiş zaten, çocuğu olmamış
tedaviden tedaviye götürmüşler kızcağızı
meğer eşinden dolayı olmuyormuş ve aile de eşi de bunu biliyormuş
ayşe abla da kusur bende, babam da sinirli adam, kabul etmez beni diye anlatmamış ailesine
3-4 yıl sonra öğrenmiş ailesi
hemen almışlar yanlarına
şimdi çok mutlu, 2 de çocuğu var 25-30 lu yaşlarda :)

Ne vicdansız ne ahlaksız insanlar var şu dünyada ya gördükçe duydukça kahroluyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın hep. Bu durumda da ben öyle olabileceğine yüksek ihtimal veriyorum yoksa niye hemen annesine yetiştirip ortalığı ayağa kaldırsın bi de üstüne zamanı gelince yapamayıp kaçsın

Yani normalde problemo yok ama deneme asamalrnda bekleyemio birden olmasi gerkyo hisleri uzun sure durmyo.banada sen kendni kastgn bni ittgn icin benm hislrm kayblyo dio.bole bseyn olmycgni ondada problm oldgnu soledgmde kabl etmyo

Ayrica sertce yargilamadan cevb verdgnz icin cok teskkt ederm.bu hastalkta ve bole bi adamla olan bi insann saglkli dusnp karar vermesi pekte mumkn olmyor.psikljm alt ust kabus dolu 4 ay

Yani normalde problemo yok ama deneme asamalrnda bekleyemio birden olmasi gerkyo hisleri uzun sure durmyo.banada sen kendni kastgn bni ittgn icin benm hislrm kayblyo dio.bole bseyn olmycgni ondada problm oldgnu soledgmde kabl etmyo
Ya işte. O daha işe başlayamamış ki sen vajinıs musun anlaşılsın. Kendi sertleşme problemi yaşıyo bunun üstünü kapatmak için sana iftira atıyor bence. Bu durumu paylaş ailenle. Doğru adımlar at bundan sonra çünkü bundan koca değil adam bile olmaz

Ben ona dedim bu benm oldgu kdr sizinde imtihaniniz.allah sizi siniyo bni dgl.ben kuluma bole bi dert vereymde emantlerne nasil davranicaklar die

evet siz vurguladıktan sonra benim de dikkatimi çekti
tavırları tam o yönde sanki
hele ayşe ablanın anlattıklarını düşününce
çok benziyor tavırlar...
haklısınız, Allah iyilerle, Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın

Bugune kdr susmak hataydi zaten kendi kendme konsr oldm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…