Vajinimus (boşanma seviyesine geldik çok ACİL yardım)

yinemiben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
2
1
28
Vajinismus nasıl aşılır? Penisin baş kısmını çok rahat alabiliyorum fakat ondan sonrasında çok ciddi bir acı oluyor. Boşanma derecesine geldik kavga da oluyor sürekli. Lütfen vajinismus geçmişi olanlar yardım etsin mesaj da atabilirsiniz. Ne yapmalıyım acı normal mi? Ben anormal miyim?

Vajinismus geçirmedim fakat öncelikle zihninizden ben vajinismusum düşüncesini silin. Kimsenin olmadığı bir ortamda nefes alıp vererek kafanızı rahatlatarak parmaklarınızla kendinizi keşfedip parmak egzersizi yapın. Kan gelmediğini göreceksiniz bu egzersizler ilişkiyi çok kolaylaştıracak. Mutlaka kayganlaştırıcı kullanın eşli denemeye geçtiğinizde. Herkes yapıyor asla büyütülecek bir şey değil inanın. Bunu söyleyin kendinize. Kanama olursa kanadığınızı hissetmeyeceksiniz bile. Üstte olun ilk denemenizde. Pelvik kaslarını sıkmayıp ıkınarak serbest bıraktığınızdan emin olun. bu aşamadan sonra pes edip içinizden çıkarmayın. Yavaş yavaş pelvik kaslarını serbest bırakarak devam edin. Asla acı yok inanın sadece kısa süreli yanma hissi bu kadar. Tamamen içinde olduğunuzda göreceksiniz ne kadar kolay olduğunu. Birleşme deneme esnasında kendinize hep ne kadar kolay olacağını hatırlatın.

Vajinismus nasıl aşılır? Penisin baş kısmını çok rahat alabiliyorum fakat ondan sonrasında çok ciddi bir acı oluyor. Boşanma derecesine geldik kavga da oluyor sürekli. Lütfen vajinismus geçmişi olanlar yardım etsin mesaj da atabilirsiniz. Ne yapmalıyım acı normal mi? Ben anormal miyim?
Yaşadığınız durum anormal yani normalde öyle bir acı olmuyor siz kastığınız için acı hissediyorsunuz. Bu konuda uzman jinekologlar var ertelemeden gidin evliliğinize ciddi zarar verebilecek bir durum bu malesef cinsellik olmadan yürümüyor evlilikler

Penisin baş kısmını alabiliyorsan geriside gelir evet ufak bi yanma yada aci olur ama azcik sabır korktuğunuz için devami gelmiyor bence uste siz gecin bol yağ yada vazelin iş görür kontrol sizde olduğu için daha rahat olcaktir kasmayın yavaş yavaş başını nasıl alıyorsanız aynı şekil biraz daha zorlayın rahatlıkla girecektir ama olmuyo acıyı diye hemen pes etmeyin

Seni rahatlatıcı bişeyler iç alkol vb biraz müzik mum ışığı severek evlenmişsindir işte ne güzel :) herifinde biraz çabalaması lazım hadi aç gireyimle daha zorlanırsın

Sebebi psikolojik muhtemelen cok baskıcı bi ailede yetişmiş ve cinsellik çok büyük bi tabu olarak dayatılmıştır anormal değilsin ama durum normalde değil

Penisin baş kısmını alabiliyorsan geriside gelir evet ufak bi yanma yada aci olur ama azcik sabır korktuğunuz için devami gelmiyor bence uste siz gecin bol yağ yada vazelin iş görür kontrol sizde olduğu için daha rahat olcaktir kasmayın yavaş yavaş başını nasıl alıyorsanız aynı şekil biraz daha zorlayın rahatlıkla girecektir ama olmuyo acıyı diye hemen pes etmeyin
Hiçbir yağ veya vazelin kullanılmamalı. Özel bölgelerin ph ına uygun ürünler üretiliyor lütfen kayganlaştırıcı dışında bir şey kullanmayın.

Doktora gidip tedavi olmalısınız. Anormal değilsiniz, bu durumu yaşayan bir çok kadın var. Tedavisi mümkün. Yalnız eşiniz destek olacağına kavga ediyorsa işiniz zor.

Doktora gittin mi, belki kalın bir yapın var o yüzden olmuyor. Burada vajinismus topiği var oraya bak, aslında en güzeli bu işte uzman bir doktorla görüş.

Ayni mücadeleyi 6 ay vermiş biri olarak,o dediğin kısım girdiyse sorun yok artık, o kısma gelene kadar eşini içinde beklet biraz, sonra derin nefes al ver, o ara oraya odaklanma devamı gelir sen zaten başarmışsın ondan sonrasında bisey yokki acıma vs.

5 senedir bu illetten cektim. Kimseye söyleyemedim de. Canım en önemlisi kafada bitirmek ben doktora felan gitmedim kendi kendime egzersiz de yapmadım Bi gün sabah kalktım benim diger kadınlardan neyim eksik dedim herkes yapıyor ben niye yapmıyorum dedim dünyanın sonu değil dedim ve başardım. Rabbim Bi an önce kurtarsın seni bu illetten. Bence sen nasıl rahat ediyorsan pozisyonu o şekil yap yavaş yavaş girsin cok zorlama kendini.

Ayni mücadeleyi 6 ay vermiş biri olarak,o dediğin kısım girdiyse sorun yok artık, o kısma gelene kadar eşini içinde beklet biraz, sonra derin nefes al ver, o ara oraya odaklanma devamı gelir sen zaten başarmışsın ondan sonrasında bisey yokki acıma vs.
Acıma yok değil mi ya? :KK43:
eşim 3 parmağını da sokabiliyo mesela ama penis girerken baş kısmından sonraki kısım bana acı veriyor. Yani uzunlugu bana acı veriyo gibi bi hissim oluyor. Bu kadar ağrılı bir şey olsa bunu diğer kadınlar nasıl yapıyor diye düşünüyorum hatta. Gerçekten hayatım bitti bu lanet hastalık yüzünden Allah düşmanıma vermesin çok kötüyüz.

eşim 3 parmağını da sokabiliyo mesela ama penis girerken baş kısmından sonraki kısım bana acı veriyor. Yani uzunlugu bana acı veriyo gibi bi hissim oluyor. Bu kadar ağrılı bir şey olsa bunu diğer kadınlar nasıl yapıyor diye düşünüyorum hatta. Gerçekten hayatım bitti bu lanet hastalık yüzünden Allah düşmanıma vermesin çok kötüyüz.
Canim canın acısa bile aman aman bir acı değil, sinek ısırınca bile aciyor.aciya odaklanma kesinlikle sen zaten basarmissinki, tamamı girince acı felan olmuyor.

3 gün once yendim bende canim anestol diye bir krem var aciyi fazla hissetirmiyor kendini kasmiyorsun onunla dene birde istersen ben onun sayesinde yendim

Burda care atamak yerine neden doktora gitmiyosunuz iki uc seansta cozuluyor yani hayati kolaylastirmak kendi elimizde

Öncelikle vajinal birleşme acı veren bir işlem değildir. Hissedilen sızının sebebi de penisin boyu değil kalınlığıdır. Kendinizi yanlış bir düşünceye şartlamışsınız ama penis boyuyla his arasında düşünüldüğü gibi bir ilişki yok. Bazı kadınlar da uzun penis daha çok zevk verir gibi düşünüyor ama acının da zevkin de bağlı olduğu şart uzunluk değil kalınlıktır. Siz baş kısmını alarak zaten o kısmı halletmişsiniz. İnanın düşündüğünüz gibi bir acı yok, benim kanamam da çok az olmuştu ve o an farketmedim bile yatakta görünce çok şaşırmıştım. Rahat olmaya çalışın

Doktora gittiğimde vajinismus hastalarının kulak çöpü dahi oraya sokamadıklarını söyledi başını alabildiysen bence vajinismus değilsin bi anda oluvericek kendini kasma saniyeler içinde anlamıcaksn bile içine girerken biraz ıkın nefes ver cok rahat olcak eminim bu hastalığı yenmiş biri olarak söylüyorum bence vajinismus değil seninki:)

X