- 19 Haziran 2020
- 94
- 699
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim amcamın kizi yaptirdigi ay hamile kalmışVAJİNAYA SÜLÜK YAPTIRIP HAMİLE KALANLARI DUYDUM BUGÜN BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACİL BANA YAZAR MISINIZ GİDİŞAT ÖNCESİ SONRASI FAYDASI NELERDİR İNTERNETTEN ARAŞTIRAMIYORUM GÖRÜRSEM YAPTIRAMAYABİLİRİM DİYE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ BENİMLE ????
Merhaba nereye yaptırmış öğrenebilir misiniz acabaBenim amcamın kizi yaptirdigi ay hamile kalmış
Merhaba sana geri dönüş oldu ise beni de bilgilendirir misinVAJİNAYA SÜLÜK YAPTIRIP HAMİLE KALANLARI DUYDUM BUGÜN BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACİL BANA YAZAR MISINIZ GİDİŞAT ÖNCESİ SONRASI FAYDASI NELERDİR İNTERNETTEN ARAŞTIRAMIYORUM GÖRÜRSEM YAPTIRAMAYABİLİRİM DİYE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ BENİMLE ????
Merhaba bilgi alabilir miyimMerhaba sana geri dönüş oldu ise beni de bilgilendirir misin
erkekten kaynaklıyor derken ne sorun varMerhaba hanımlar bende çok duydum vajinal sülük tedavisini ve inaniyorum faydalı olacağına imkanım olursa yaptırmayı düşünüyorum acaba sorun erkekten kaynaklanıyorsa yinede fayda eder mi?
arkadaşım kan ile ilgili sağlık sorunların yoksa yaptırmak istiyorsan yaptır tabi tecrübeli ehli biri olması lazımMerhaba bilgi alabilir miyim
Insallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı çocuklarınız olur.cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim.vajinayi bırakın bedenin her hangi bi yerine bile sülük yaptıramayip korkan insanlar var.insallah çabanızın karşılığını en yakın zamanda alirsinizkızlar günaydın şimdi gördüm yazdıklarınızı yaptırdım ben sülük hatta sağ ayak yan tarafıma da aynı zamanda hacamatta yaptı rahme giden yolmuş. bana beş seans yapılması lazım dedi.yaptırırken korktum ama korkulacak gibi değil .hissettim ama rahatsız olmadım öyle şakır şakır kanamam da olmadı beş gün boyunca kan geldi ama çamur gibi iki kere de kan pıhtısı gibi geldi inşallah miyomi vardı o gitmiştir şifa Allah tan ben inanarak yaptırdım bakalım hayırlısı regl olmayı bekliyorum olayım sonra kasıklarımada hacamat yaptırcam inşallah bebeğim olur
amin Allah razı olsun bebek isteği içimde öyle büyük ki Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınInsallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı çocuklarınız olur.cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim.vajinayi bırakın bedenin her hangi bi yerine bile sülük yaptıramayip korkan insanlar var.insallah çabanızın karşılığını en yakın zamanda alirsiniz
Ben yaziyi yanlıs yazdım kusura bakmayın yani bizde erkek infertilitesi var ben yinede kendime yaptirmak istiyorum esimin degeleri biraz dusuk morfoloji %1 hafif varikosel var şansımız düsükerkekten kaynaklıyor derken ne sorun var
Şansımız düşük deyip evrene olumsuz msj gondermeyin.Allah ol deyince oluverir her engel kalkar siz yeterki umutlu olup olması için tadavinizi sonuna kadar götürün .rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ben yaziyi yanlıs yazdım kusura bakmayın yani bizde erkek infertilitesi var ben yinede kendime yaptirmak istiyorum esimin degeleri biraz dusuk morfoloji %1 hafif varikosel var şansımız düsük
Öyle tabi haklısiniz olumlu düsunmek lazim Rabbim emegimizin karsiliğini verecek insallah tesekkur ederim yorumunuz icin Allah tum isteyenlere hayirli evlat nasip etsinŞansımız düşük deyip evrene olumsuz msj gondermeyin.Allah ol deyince oluverir her engel kalkar siz yeterki umutlu olup olması için tadavinizi sonuna kadar götürün .rabbim isteyen herkese nasip etsin.
sizde eşinizde eğer gerçekten bu işi bilen birini bulursanız yaptırın biz öyle yapıyoruz eşimde hacamat yaptıracakBen yaziyi yanlıs yazdım kusura bakmayın yani bizde erkek infertilitesi var ben yinede kendime yaptirmak istiyorum esimin degeleri biraz dusuk morfoloji %1 hafif varikosel var şansımız düsük
Işinin ehli birini bulsam gerçekten hem hacamat hem de sülük tedavisini yaptirmak istiyorum yurt disindayim Türkiye'ye gelince bakıcamsizde eşinizde eğer gerçekten bu işi bilen birini bulursanız yaptırın biz öyle yapıyoruz eşimde hacamat yaptıracak
Bişey yok bunda çok hafif isiriyolar o kadar bende yaptırdım 20gun oldu bekliyorum pcosluyum bendeVAJİNAYA SÜLÜK YAPTIRIP HAMİLE KALANLARI DUYDUM BUGÜN BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACİL BANA YAZAR MISINIZ GİDİŞAT ÖNCESİ SONRASI FAYDASI NELERDİR İNTERNETTEN ARAŞTIRAMIYORUM GÖRÜRSEM YAPTIRAMAYABİLİRİM DİYE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ BENİMLE ????