Vajinaya giriş

burciut

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
176
101
Merabalar ben 5 aylık evliyim. Ama hala tam ilişki yaşayamadık. Penis vajinaya 4 ay boyunca giremedi.sonra sadece ucu girdi. Ama bir türlü tam girme olmuyor. Doktora da gittim esnek kızlık zarımın olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Sorun nedir? Kendinizi mi kasıyorsunuz? Çok mu acıyor? Zevk mi almıyorsunuz? İçinizde başka bir korku mu var nedir yani

Merabalar ben 5 aylık evliyim. Ama hala tam ilişki yaşayamadık. Penis vajinaya 4 ay boyunca giremedi.sonra sadece ucu girdi. Ama bir türlü tam girme olmuyor. Doktora da gittim esnek kızlık zarımın olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Doktora gittiniz sadece bunu mu söyledi? Vajinismus olabilirsiniz.

Esnek kızlık zarıyla girmemesinin bir ilgisi yok. Doktor başka bir öneride bulunmadı mı bunu deyip gönderdi mi?

Dilator Vajinismus seti alıp, kendin antrenman yaparak sırayla bu durumu aşabilirsin (2-3 günde). Şahsen ben öyle çözdüm. Araştırırsan daha iyi anlarsın uzunca anlatmak için müsait değilim. Başardığını görünce inan mutlu olup çok rahatlayacak ve bumuymuş diyeceksin.. Gerisi kocanla keyfine zevkine bak artık. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Esneklikle birleşme yaşanmamasının alakası yok öncelikle? Girecek ki yırtılacak. Ama siz girmediğini söylüyorsunuz. Sebep esneklik değildir. Kadın doğum ile iyice bir görüşün

Vajinismus tarifliyorsunuz, zarın esnek olması penisin girişini kolaylaştırır. Zar ilişkiye engel olacak bir özellik taşısaydı doktor size kücük, lokal anestezli, birkaç dakikalık bir ameliyatla zarı açmayı önerirdi. Psikolog yardımı almalısınız. Altta yatan tabu, inanç ve korkudan kaynaklı sorunları aşmalı, gerekli egzersizleri (mastürbasyon, dilatör ve üstte olma, Kegel) yapmalısınız.

Kac santim?

Şaaak araya bir reklam 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilator Vajinismus seti alıp, kendin antrenman yaparak sırayla bu durumu aşabilirsin (2-3 günde). Şahsen ben öyle çözdüm. Araştırırsan daha iyi anlarsın uzunca anlatmak için müsait değilim. Başardığını görünce inan mutlu olup çok rahatlayacak ve bumuymuş diyeceksin.. Gerisi kocanla keyfine zevkine bak artık. :)
Ya eşim parmağını falan sokunca tam giriyor. Ama iş penise gelince girmiyor bir türlü. Kendimi falanda kasmıyorum. Delik mi dar anlamadım

Sorun nedir? Kendinizi mi kasıyorsunuz? Çok mu acıyor? Zevk mi almıyorsunuz? İçinizde başka bir korku mu var nedir yani
İçimde korku falan yok. Hatta hep istiyorum. Çabalıyorum. Eşim parmağını sokunca giriyor. Ama iş penise gelince girmiyor. Dar mı geliyor bilmiyorum. Öyle olunca çok kızarıp tahriş oluyor vajina.baya yanmada oluyor çok zorlayınca

İçimde korku falan yok. Hatta hep istiyorum. Çabalıyorum. Eşim parmağını sokunca giriyor. Ama iş penise gelince girmiyor. Dar mı geliyor bilmiyorum. Öyle olunca çok kızarıp tahriş oluyor vajina.baya yanmada oluyor çok zorlayınca
Penis alamayacak kadar dar vajina yok ,gerekli islanma olduktan sonra kolaylikla alır.Kızarıp ,tahriş oldugunuza göre yeterince ıslanmiyorsunuz sanırım.Kayganlastırici deneyin bir de.

• Beğen
Reactions: The
Penis alamayacak kadar dar vajina yok ,gerekli islanma olduktan sonra kolaylikla alır.Kızarıp ,tahriş oldugunuza göre yeterince ıslanmiyorsunuz sanırım.Kayganlastırici deneyin bir de.
Bebek yağı kullanıyorum aslında. Demekki etki etmiyor. Napacam bilmiyorum

Bebek yağı kullanıyorum aslında. Demekki etki etmiyor. Napacam bilmiyorum
Kayganlastirici siparis etsin esiniz var bu ürün bicok kişi kullanıyor.Bebek yaginin islevi o olmadigi icin yardimci olmaz.Zamanla alıstikca ihtiyaciniz kalmaz İnanın yapinca bu muymus diyeceksiniz.

Bu olayın zar ile alakası yok. O an ki kasmanız ya da cinsel ilişkiye hazır olamamanızdan kaynaklı . Yardımcı ürünler deneyin .

X