Slm ben 1dogum yaptim..2sene oldu esim busey soylemesede ben vajinamdaki genislemeden mutsuzdum..antalyaya annemin yanina geldim ve bi cok doktorla girustum tek birine karar verdim.ic dudaklarimi kucultu ve vajinami daraltti..spinal abastezi ile oldum..vas agrimcok oldu.suan bir hafta oldu ameliyat olali.agrim yok kanamam hic olmadi..surec tamamlansin sizede tavsiyelerde bulunabilirim.syan hersey yolunda.doktor labiolari kesilerinde cok dikis kullanmadi tarak gibi gorunur dedi dista pek dikisim yok ve gizli dikis yapti..suan bir dudak sis ve vajinamin disindada sarkik deri vardi makata dogru genislik oradaki dikisler agriyoe icte huc agri yok..labionun biri sis sadece suslikler indiginde nasil oldugunu gorecegim..ayrica doktor cok para almadi ustelik ne zmaan arasam cevap verdi..suana kadar cok memnunum..ikk baslarda dar olabilir dedi..sabirli olmali krem kullanmalisiniz sonra hersey yoluna girer dedi..yapturanlar sürecin nasil gectigini paylasabilir mi?
cok gecmıs olsun sonuc da tam ıstedıgınız gıbı olur ıns ben de labioplasti amelıyatı olmak ıstıyorum yalnız bı turlu dr da karar kılamıyorum amelıyat ucretını ve dr adını verebılırmısınız lutfen
Eger sadece labioplastiyse istediginiz ben daha yeni yaptirdim sorulariniza cevap verebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya birde eger sizde benim kadar sıkıntı yaptiysaniz zaten defolup gitsinler baska bisi istemiyorum kivamina gelmissinizdir :)evet sadece labıoplastı olucak ama ıkısının de ayrı ayrı ogrenmek ıstıyorum bende de genısleme var gıbı cok rahatsız etmese de fıyat olarak uygun demıssınız onun ıcın bı de son durumundan memnunmusunuz tekrar cok gecmıs olsun arkadasım darısı bana cok bunaldım bu durumdn artık....
Ya birde eger sizde benim kadar sıkıntı yaptiysaniz zaten defolup gitsinler baska bisi istemiyorum kivamina gelmissinizdir :)
ayy senn yerınde olmayı cok ısterdım suan bence buyuk bı dertden kurtulmussun ne mutlu sana ben ınanırmısınız 4senedır arastırıyorum ama maddı olarak durumum olmadıgından hep ertelıyorum suan 25 yasındayım daha da erteleyemıcem esım destek olmuyo bı kızım var onu okula yazdırıcm ve calısıp kendım yaptırıcm ıns ılıskıden degıl sadece ben ondan zıyade cok rahatsız oluyrm bacaklarımın arasında balonla dolasıyomusum gıbı gelıyo :) bıktım artık dedıgın gıbı arkadasım bızım gıbı olanlar anlar fıyatı cok ıyı ama en az 2000 lıra ıstıyolar dr adını verebılırmısın pekı ben antalyaya cok yakın oturuyorm tlf la gorussem olurmu
Bence sende lokal anestesi ile olarak sadece 1200tl verebilirsin zaten hiç acimiyor neden genel anestezi olasin ki:) bosu bosuna 1000tl vermeye gerek yok bence.doktorun adi bakirkoyde burcu kardaş cokta tatli bir bayan.ilk once telefonla gorusedebilirsin ama mutlaka burcu hanimla konus asistaniyla degil. Umarim en kisa zamanda kurtulursun
slm ben 1dogum yaptim..2sene oldu esim busey soylemesede ben vajinamdaki genislemeden mutsuzdum..antalyaya annemin yanina geldim ve bi cok doktorla girustum tek birine karar verdim.ic dudaklarimi kucultu ve vajinami daraltti..spinal abastezi ile oldum..vas agrimcok oldu.suan bir hafta oldu ameliyat olali.agrim yok kanamam hic olmadi..surec tamamlansin sizede tavsiyelerde bulunabilirim.syan hersey yolunda.doktor labiolari kesilerinde cok dikis kullanmadi tarak gibi gorunur dedi dista pek dikisim yok ve gizli dikis yapti..suan bir dudak sis ve vajinamin disindada sarkik deri vardi makata dogru genislik oradaki dikisler agriyoe icte huc agri yok..labionun biri sis sadece suslikler indiginde nasil oldugunu gorecegim..ayrica doktor cok para almadi ustelik ne zmaan arasam cevap verdi..suana kadar cok memnunum..ikk baslarda dar olabilir dedi..sabirli olmali krem kullanmalisiniz sonra hersey yoluna girer dedi..yapturanlar sürecin nasil gectigini paylasabilir mi?
Ben 1200 tl ye yaptirdim. Ilk basta fazla gelsede fiyat inaninki degiyor. Sizin derdinizi yine ben ve bizim gibiler anlar. Labioplasti benim hep aklimdaydida yeni yeni populer olunca karar verdim ve 20 gun once oldum.son durum inanki harika dikislerimde alindi. Sanki zaten hic yoktular gibi
Acikcasi ben doktorlara bu kadar yuklenilmesine karşiyim. Sonucta insaniz onlarin minikte olsa hatalari olabilir ve bizfr yasayan canli olarak ameliyat sonrasinda degisiklik gosterebiliriz. Mesela ben burun ameliyati oldum. Adamcagiz gayet iyi yapti ilk actigi zamani biliyorum yani ama sonradan burnum odem yapti ve asimetrik oldu. Simdi sence bu doktorun sucu ne? Birazda biz esnek olmaliyiz bence. Kisacasi ben Dr. Burcu hanimi internetten buldum ve gittim hicte pisman degilim. Asimetrik kesi yaptigini dusunmuyorum. Kaldiki benim icin milimlik orantida cok onemli degil acikcasi :) baskalari icin onemliyse sadece beklentilerinizi kusursuzlastirmayin derim ben 5 defa estetik ameliyat olmus biri olarak.Gecmiş olsn canm 2014 fiyatı 1200 yani öyle mi uygunmş aslnda. AMa forumda dr.burcu arslandan memnun kalmayanlar da var kafam karıştı sen ona yaptırdn di mi, kesimi orantılı mı ve de dikişler belli mi?
Teşekkürler şimdiden
Kesimi orantili ve dikislerin yeri hafif belli cunku henuz 1 ay oldu ama sonra ne olur bilemem :)Gecmiş olsn canm 2014 fiyatı 1200 yani öyle mi uygunmş aslnda. AMa forumda dr.burcu arslandan memnun kalmayanlar da var kafam karıştı sen ona yaptırdn di mi, kesimi orantılı mı ve de dikişler belli mi?
Teşekkürler şimdiden
Kesimi orantili ve dikislerin yeri hafif belli cunku henuz 1 ay oldu ama sonra ne olur bilemem :)
Ne güzell atlattın sen bende burcu hanmn eşi korkut beye olmak istiyorm cok geçiyo ismi.labioplasti olan var mı korkut beye