bende 20 gün önce Hera Kadın saglım Merkezinde Süleyman Eserdag'a labioplasti ameliyatı oldum, şuan hiçbir sorun yok, dikişler 15-20 gün arası kaybolmaya başlıyor.şuan dikişlerim yok oldu gibi. istanbulda yaşıyorum, operasyon için ankaraya gittim ve operasyondan sonra 3 saat falan dinlendikten sonra atladım uçaga istanbula geri göndüm,
ilk gün biraz agrı olabiliyor,ilk günü atlattıktan sonra ne agrı ne sızı kalıyor, sadece şişlik oluyor.
ödem oluşmasını engellemek için ilk 3 gün yatarak geçirdim çok fazla ayakda dolaşmamaya çalıştım ve faydası oldu. 3'üncü günün ardından Barselonaya tatile gittim =) yani korkulacak birşey yok, işini bilen bir doktora gittiginizde ve doktorun talimatlarını uygularsanız , verdigi ilaçları düzenli kullanırsanız minimum agrı ve sızıyla atlatırsınız. şuan sanki hiç operasyon geçiremiş gibi hissediyorum yani ne hareketlerimde bi kısıtlama var nede bi şişlik var, doktorum ödemlerin gitmesi ve asıl sonucun alınması 6ayı bulur dedi fakat ödem falan kalmadı yada okadar az ki ben farkedemiyorum..
sizinde böylebir probleminiz varsa hiç düşünmeden işini bilen bi doktora gidip bu dertten bir an önce kurtulmanızı tavsiye ediyorum.