vajinapasti-labioplasti yaptirdim...yaptirar buraya:)

Kesinlikle labiopllasti olmayı düşünenler olsun derim hiç mi hiç kafayı yemeyin. Benim doktorumla sanki sohbet eder gibi ameliyat oldum vallahi çok ama çok memnunum. Zaten öncesinde ablam hem daralttırdı hem iç dudak ameliyatı oldu. Kadıncağız Almanyadan benim ısrarımla geldi ve oldu o da eniştemde memnun ne diyim. Dr Ebru Zülfikaroğlu ydu ikimizin de doktoru. Görüntü güzel oldu. Yaptıranlar buraya demişsin ben de yazdım işte!

Doktorunun ismi neydi canm

cok gecmıs olsun sonuc da tam ıstedıgınız gıbı olur ıns ben de labioplasti amelıyatı olmak ıstıyorum yalnız bı turlu dr da karar kılamıyorum amelıyat ucretını ve dr adını verebılırmısınız lutfen

Bence sende lokal anestesi ile olarak sadece 1200tl verebilirsin zaten hiç acimiyor neden genel anestezi olasin ki:) bosu bosuna 1000tl vermeye gerek yok bence.doktorun adi bakirkoyde burcu kardaş cokta tatli bir bayan.ilk once telefonla gorusedebilirsin ama mutlaka burcu hanimla konus asistaniyla degil. Umarim en kisa zamanda kurtulursun :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2014 yılı 1200 tl iyi bir fiyatmış aslın da yeni araştırmaya başladım bu konuyu. burcu hanımı önerenler çok ben anadolu yakasın dayım bur da bir dr. arıyorum ama bulamadım. bütçem kısıtlı sormak istediğim ön muayenede ücret alıyorlar mı? kesin fiyatı muayene sonrası mı veriyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayıda tşk ederim. ben korkuyorum ve çekiniyorum biraz.

2014 yılı 1200 tl iyi bir fiyatmış aslın da yeni araştırmaya başladım bu konuyu. burcu hanımı önerenler çok ben anadolu yakasın dayım bur da bir dr. arıyorum ama bulamadım. bütçem kısıtlı sormak istediğim ön muayenede ücret alıyorlar mı? kesin fiyatı muayene sonrası mı veriyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayıda tşk ederim. ben korkuyorum ve çekiniyorum biraz.
Muayenede sanirim 200tl aliyorlardi inanki tam hatirlayamiyorum meblayi. Ama muayenehanesini arayip sorabilirsiniz. Lokal ve genel olmak uzere net fiyat veriyorlar eger konu labioplastiyse. Yani supriz şeyler çıkmıyor karsisina insanin. Memnunum iyikide yaptirip kurtulmusum bunuda belirteyim :)

Muayenede sanirim 200tl aliyorlardi inanki tam hatirlayamiyorum meblayi. Ama muayenehanesini arayip sorabilirsiniz. Lokal ve genel olmak uzere net fiyat veriyorlar eger konu labioplastiyse. Yani supriz şeyler çıkmıyor karsisina insanin. Memnunum iyikide yaptirip kurtulmusum bunuda belirteyim :)

Teşekkür ederim vermiş olduğunuz cevap için. Buradaki yazıları okudukça daha cesaret alıyorum. Umarım bende iyi sonuçlar alırım.

Ameliyat olanlara geçmiş olsun.Ocak ayından sonra ben de yazacağım buraya inşallah.labioplasti ve vajinoplasti nin yanında meme dikleştirme+silikon operasyonu olacağım.hayırlısı bakalım..umarım kolay atlatırız...

bende 20 gün önce Hera Kadın saglım Merkezinde Süleyman Eserdag'a labioplasti ameliyatı oldum, şuan hiçbir sorun yok, dikişler 15-20 gün arası kaybolmaya başlıyor.şuan dikişlerim yok oldu gibi. istanbulda yaşıyorum, operasyon için ankaraya gittim ve operasyondan sonra 3 saat falan dinlendikten sonra atladım uçaga istanbula geri göndüm,
ilk gün biraz agrı olabiliyor,ilk günü atlattıktan sonra ne agrı ne sızı kalıyor, sadece şişlik oluyor.

ödem oluşmasını engellemek için ilk 3 gün yatarak geçirdim çok fazla ayakda dolaşmamaya çalıştım ve faydası oldu. 3'üncü günün ardından Barselonaya tatile gittim =) yani korkulacak birşey yok, işini bilen bir doktora gittiginizde ve doktorun talimatlarını uygularsanız , verdigi ilaçları düzenli kullanırsanız minimum agrı ve sızıyla atlatırsınız. şuan sanki hiç operasyon geçiremiş gibi hissediyorum yani ne hareketlerimde bi kısıtlama var nede bi şişlik var, doktorum ödemlerin gitmesi ve asıl sonucun alınması 6ayı bulur dedi fakat ödem falan kalmadı yada okadar az ki ben farkedemiyorum..

sizinde böylebir probleminiz varsa hiç düşünmeden işini bilen bi doktora gidip bu dertten bir an önce kurtulmanızı tavsiye ediyorum.

şaka gibi valla. benim 6. günüm korkunç ağrılar bitmiyo. izmirde yaptırdım görüntü korkunç :KK43:

miikiYeni ÜyeÜye

YeniBu ameliyati bende oldum yaklasık 3 hafta oldu hic korkmayin isini iyi bilen bi doktor buldugunuz taktir de hersey yolun da gidiyor seneye düğünüm var ve o görüntüden cok rahatsiz olduğum icin cok ani bi karar verip oldum iyi ki olmusum ne ameliyat öncesi ne de sonrası tek bi sanci hissetmedim hic bi sekilde kanamam ödemim olmadi temizligine cok dikkat ed ince sorun olmuyor her lavobadan sonra baticonla silin günlük pedler kullanin hic sorun yasamiyorsunuz cok memnunum hic belli olmuyor

arkadaşlar naçizane tavsiyelerim var bu konuda. bu ameliyat süreci sonuçları olumsuz olursa gerçekten çok zor bi hal alabiliyor maalesef.
hangi doktoru seçerseniz seçin utanmadan çekinmeden aklınızdakileri sorun. evet çoğu doktorun fiyatları yüksek fakat uygun bir yer diye gidip 2.ye yaptırmak zorunda kalabilirsiniz ve bu maliyet daha yüksek olur ( ben de öyle oldu maalesef) doktorunuzun önceki ameliyat resimlerini muhakkak görmek isteyin. fotoğrafların internet ortamından alınıp alınmadığına dikkat edin. ve eğer gerçekten içinize sinmediyse kesinlikle ameliyat olmayın. muayene parası isterlerse istesinler. sonucu kötü olmasındansa verin parayı çıkın gidin. mümkünse doktora ameliyat olmuş hastalarla da görüşebilirsiniz. maalesef internet ortamından çok doğru olmayan kendi reklamlarını yapan insanlar var lütfen dikkatli olalım.

arkadaşlar naçizane tavsiyelerim var bu konuda. bu ameliyat süreci sonuçları olumsuz olursa gerçekten çok zor bi hal alabiliyor maalesef.
hangi doktoru seçerseniz seçin utanmadan çekinmeden aklınızdakileri sorun. evet çoğu doktorun fiyatları yüksek fakat uygun bir yer diye gidip 2.ye yaptırmak zorunda kalabilirsiniz ve bu maliyet daha yüksek olur ( ben de öyle oldu maalesef) doktorunuzun önceki ameliyat resimlerini muhakkak görmek isteyin. fotoğrafların internet ortamından alınıp alınmadığına dikkat edin. ve eğer gerçekten içinize sinmediyse kesinlikle ameliyat olmayın. muayene parası isterlerse istesinler. sonucu kötü olmasındansa verin parayı çıkın gidin. mümkünse doktora ameliyat olmuş hastalarla da görüşebilirsiniz. maalesef internet ortamından çok doğru olmayan kendi reklamlarını yapan insanlar var lütfen dikkatli olalım.

aynen çok haklısın elviiina bende fotolara bakmadan girdim bana bırak dedi tamam dedim. 8 gün bitti şu an ağrı korkunç ödem korkunç görüntü daha korkunç napıcam bilmiyorum :KK43:

Evettt kizlar ben de oldum labioplasti ve vajinoplasti.1 hafta oldu.sisler baya indi.su an bile harika gorunuyo.vajinoplastiyi zamanla gorcez

Slm ben 1dogum yaptim..2sene oldu esim busey soylemesede ben vajinamdaki genislemeden mutsuzdum..antalyaya annemin yanina geldim ve bi cok doktorla girustum tek birine karar verdim.ic dudaklarimi kucultu ve vajinami daraltti..spinal abastezi ile oldum..vas agrimcok oldu.suan bir hafta oldu ameliyat olali.agrim yok kanamam hic olmadi..surec tamamlansin sizede tavsiyelerde bulunabilirim.syan hersey yolunda.doktor labiolari kesilerinde cok dikis kullanmadi tarak gibi gorunur dedi dista pek dikisim yok ve gizli dikis yapti..suan bir dudak sis ve vajinamin disindada sarkik deri vardi makata dogru genislik oradaki dikisler agriyoe icte huc agri yok..labionun biri sis sadece suslikler indiginde nasil oldugunu gorecegim..ayrica doktor cok para almadi ustelik ne zmaan arasam cevap verdi..suana kadar cok memnunum..ikk baslarda dar olabilir dedi..sabirli olmali krem kullanmalisiniz sonra hersey yoluna girer dedi..yapturanlar sürecin nasil gectigini paylasabilir mi?
Size ozel yazmaq isterim amma yapamadim bana yazarmisiniz?

Allahim banada nasip et bu ameliyati olmayi kafayi yiyecegim esim acik acik yüzüme vuruyor bir sey anlamiyorum diyor inanin cok zor durumdayim iki dogum yaptim ikisindede yirtilma ve kesi oldu doktor cok kötü dikmis kimseye soramiyorum cevremden buraya yazmak istedim dua edin kizlar bende olayim

1 bucuk ay oldu ameliyatimi olali.cok memnunum.her ikisi de muhtesem oldu.burda sonuctan memnun kalmayan ve sorun yasayan arkadaslari okuyunca cok korkmustum ama doktorumun ellerine saglik labioplasti goruntu kusursuz.vajinoplasti de super olmus.bakire kiz gibi olmusum.dogum oncesi halime donmusum:KK48:
Darisi isteyenlere.Ama doktorunuzu iyi secin arkadaslar

Slm ben 1dogum yaptim..2sene oldu esim busey soylemesede ben vajinamdaki genislemeden mutsuzdum..antalyaya annemin yanina geldim ve bi cok doktorla girustum tek birine karar verdim.ic dudaklarimi kucultu ve vajinami daraltti..spinal abastezi ile oldum..vas agrimcok oldu.suan bir hafta oldu ameliyat olali.agrim yok kanamam hic olmadi..surec tamamlansin sizede tavsiyelerde bulunabilirim.syan hersey yolunda.doktor labiolari kesilerinde cok dikis kullanmadi tarak gibi gorunur dedi dista pek dikisim yok ve gizli dikis yapti..suan bir dudak sis ve vajinamin disindada sarkik deri vardi makata dogru genislik oradaki dikisler agriyoe icte huc agri yok..labionun biri sis sadece suslikler indiginde nasil oldugunu gorecegim..ayrica doktor cok para almadi ustelik ne zmaan arasam cevap verdi..suana kadar cok memnunum..ikk baslarda dar olabilir dedi..sabirli olmali krem kullanmalisiniz sonra hersey yoluna girer dedi..yapturanlar sürecin nasil gectigini paylasabilir mi?
merhaba bende antalyada labioplasti olmak istiyorum maliyeti ne kadar oldu?hangi doktor?çok araştırdımm...hala emin değilm.

1 bucuk ay oldu ameliyatimi olali.cok memnunum.her ikisi de muhtesem oldu.burda sonuctan memnun kalmayan ve sorun yasayan arkadaslari okuyunca cok korkmustum ama doktorumun ellerine saglik labioplasti goruntu kusursuz.vajinoplasti de super olmus.bakire kiz gibi olmusum.dogum oncesi halime donmusum:KK48:
Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba. Ben de olmak istiyorum ama buradaki yorumlardan cok tedirgin oldum. Kararsizim. Bayagi arastirdim Suleyman eserdag ve aylin kurt dediler ama onlarda 5000 tl istiyo. Cok fazla

Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba. Ben de olmak istiyorum ama buradaki yorumlardan cok tedirgin oldum. Kararsizim. Bayagi arastirdim Suleyman eserdag ve aylin kurt dediler ama onlarda 5000 tl istiyo. Cok fazla
Ben Kayseri de oldum cnm.bu isimler cok duyulan isimler ama benim doktorum da en az onlar kadar tecrubeli.ben cok memnun kaldim.

miikiYeni ÜyeÜye

YeniBu ameliyati bende oldum yaklasık 3 hafta oldu hic korkmayin isini iyi bilen bi doktor buldugunuz taktir de hersey yolun da gidiyor seneye düğünüm var ve o görüntüden cok rahatsiz olduğum icin cok ani bi karar verip oldum iyi ki olmusum ne ameliyat öncesi ne de sonrası tek bi sanci hissetmedim hic bi sekilde kanamam ödemim olmadi temizligine cok dikkat ed ince sorun olmuyor her lavobadan sonra baticonla silin günlük pedler kullanin hic sorun yasamiyorsunuz cok memnunum hic belli olmuyor

nerede ve hangi dr. gittiniz? tşk.

Siz kime ameliyat oldunuz acaba

X