• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinanın dışında kabarcik

butterfly789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
31
5
1
30
Merhabalar 26yasindayim.Vajinal bolgemi çok sık jiletle alıyorum .Bir haftadir vajina dudaklarında ve kalçama yakın yerde iki üç tane kırmızı uçsuz sivilce oldu.Acima falan yapmıyor.Sadece kabarık şiş duruyor .Kil kökü iltihabindan suphelendim .Görüntü açısından rahatsız oluyorum.Bulundugum yerde 1 tane devlet Hastanesi var kadın doğum uzmanı izinli.Cildiye de yok maalesef.Koronadan dolayı şehir dışına cikmayada korkuyorum.Üroloji doktoru var .Acaba üroloji bölümü ilgilenirmi?

Merhaba, hpv lezyonları da olabilir. Mutlaka bir hastaneye başvurun

Görüntüsü genelde karnabahar gibi oluyomuş bende siyah nokta gibi bişey fark ettim ama pürüssüz benim farkettiğim makata yakın 1 haftadır takip ediyorum doktora daha çıkamadım sizde dağılma oldu mu acaba ben cinsel ilişki yaşamadım ama her yerden bulaşabiliyormuş:(

Görüntüsü genelde karnabahar gibi oluyomuş bende siyah nokta gibi bişey fark ettim ama pürüssüz benim farkettiğim makata yakın 1 haftadır takip ediyorum doktora daha çıkamadım sizde dağılma oldu mu acaba ben cinsel ilişki yaşamadım ama her yerden bulaşabiliyormuş:KK43:
karnıbahar gibi olunca genital siğil diye biliyorum.Umumi tuvaletten bile bulasabiliyormus .Benim uçsuz deri altı sivilce gibi kırmızımsı şiş gibi.İki yerde falan var .

Sizde çıkan şey kıl kökü iltihabı olabilir jilet kıl dönmesi yapabiliyor. Üroloji bakıyor galiba bu duruma genelde erkek üreme organlarıyla ilgileniyorlar diye biliyorum ama lezyon falansa anlar doktorunuz

Cildiye ya da kadın doğuma gidin. Ürolojinin ilgileneceği bir sorun değil bu

Back
X