- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Çok para harcadım diyor ama bi önceki sorusunda özele gidecek param yok devlete gittim demiş. Herhalde hastaneye gidip gelirkenki yol ücretini söylüyor çok harcadım diye
İndi bindi İstanbul'da minibüs 12tl olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok para harcadım diyor ama bi önceki sorusunda özele gidecek param yok devlete gittim demiş. Herhalde hastaneye gidip gelirkenki yol ücretini söylüyor çok harcadım diye
Konuyu farklı yere çekmeyin ben doktorları kötülemedim Varsa böyle bir sorununuz ben yendim kremle doktorlarla zamanınızı kaybetmeyin çünkü bu evlilik anladınız ki herkese doktor iyi gelmiyor bazen psikolojik olan bir konu değil bu kişi destek istiyor ona umut olacak bir ilaç ya da farklı bir şey benim dediğim şey kötü bir şey değil tekrar söylüyorum eğerki böyle sorunu olan kişiler varsa doktor tedavisi olumlu değilse kreme başlasın eğer onuda yapamazsa diyecek bir şeyim yok ben başardım ve onun için paylaştım
hiç faydasını görmedim
doktor tedavisi boş
Zamanınızı doktorlara harcamayın demek kötülemek değil yani? Temmaaammm.zamanızı lütfen doktorlara harcamayın
Sen almasanda olur napalım ya senin kadar azgın olamıyoruz deme ki ihtiyacı olan uygular olmayanlar boş yorum yapmasın
Bi de bu bölümü okuyorsunuz şuan çok daha üzüldüm biliyormusunuz böyle laf sokmanız iyi bir şey değil ama şunu söyliycem böyle durumlarda doktorlar laf sokmayı değil çözüm üretmeyi tercih ediyor daha çok ekmek yemen lazımYoo eğer fizyolojik bi sorununuz yoksa ki olsa bunu uyuşturucu kremlerle geçiremezsiniz gayet psikolojik bir bozukluk. Eki Görüntüle 3319507
Buyrun doktora gitmenize gerek yok para harcamayın ayağınıza getirdim
Bölümü okumuyorum bölümden mezunum, burası da benim seans alanım değil. Size laf sokmamam için bana para vermeniz gerekiyor ki o zaman danışan psikolog ilişkisine girelim. Doktor da değilim ayrıca siz kremlerle devam, bilim sizi aşarrrBi de bu bölümü okuyorsunuz şuan çok daha üzüldüm biliyormusunuz böyle laf sokmanız iyi bir şey değil ama şunu söyliycem böyle durumlarda doktorlar laf sokmayı değil çözüm üretmeyi tercih ediyor daha çok ekmek yemen lazım
5 - 10 yıl bekleyen insanlar bi zahmet boşansın zaten. Gerçekten isteyen enn fazla 1 yılda hallederTabi tabi hallediyor ondan 5 yıl 10 yıl bu durumda olan ve boşanan insanlar var demi
Sen kimsin? Doktormu?Merhaba arkadaşlar ileri derece vajınamussanız bundan 1 ay içinde kurtulabilceksiniz
Eda sana bi ilac yazıyorum bunu alMerhaba arkadaşlar ileri derece vajınamussanız bundan 1 ay içinde kurtulabilceksiniz
Valla sorunum yok, şahsen milletin cinsel organına zarar verecek akıllar sunmayacak kadar zekaya da sahibm. Merak ediyorsan çatır çatır sevişebiliyorum da? Asıl senin sorunun neBilmem varsa sorunun yaz çözelim burdan olduğuna göre
O zaman bırak da bu hastalığın çözümünü doktorlar söylesin (gözkırpmaemojisi)böyle durumlarda doktorlar laf sokmayı değil çözüm üretmeyi tercih ediyor