Jinekoloji Tarlusal kullanıp kaçıncı gün adet oldunuz?

sardunya12345

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
107
47
28
Merhaba bayanlar. Geçen adetim 1 ay gecikmeli oldu bu ay da 22 gün geçti. Tarlusal kullandim biteli 4 gün oldu. İlaç kullanıp adet olamayan var mı? Olanlar kac gün sonra oldu ?

ben 3 defa kullandım , bittikten sonrada oldu içerkende. ama 10 bittikten 10 gün içinde olman gerekiyor .dedi. 6 gün daha bekle

2 aya bi hafta vardı , ilaçla adet oldum .bu gecikmeden sonra progestan kullandım . adaçayı falan . 2 ay düzenli geldi. sonra yine gecikti tarsual kullnadım yine 10 gün gecikmeli oldu.46 yaş
Doktor ne diyor peki? Hormonal ya da kistle alakalı mi. Erken menopoz falan mı. Geçen yıl 2 ay geciktiginde gitmiştim hormon bakılması sadece muayenede de mevsimsel olabilir sorun yok demişti. Bu sefer bu önceki adetim 1 ay gecikmeli kendiliğinden oldu bu da 15. Gün tarlusal başladım biteli 5 gün oldu tık yok

2 dr a gittim , sürekli ameliyat planlıyorlar . menopaza girmediğimi östrojenin bitmediğini söydei. ama yumurta azalmış dedi . şimdi fonksiyonel kadın doğuma gideceğim .

2 aya bi hafta vardı , ilaçla adet oldum .bu gecikmeden sonra progestan kullandım . adaçayı falan . 2 ay düzenli geldi. sonra yine gecikti tarsual kullnadım yine 10 gün gecikmeli oldu.46 yaş
Rahim duvarı kalınlasması için biley dedimi biyopsi ne istemedimi sizden

Back
X