Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ileri derece vajınamussanız bundan 1 ay içinde kurtulabilceksiniz
Merhaba arkadaşlar ileri derece vajınamussanız bundan 1 ay içinde kurtulabilceksiniz
VajinamussuzKeşke sorunun adını doğru yazmayı da öğrenseydiniz. Doğru yazım "vajinismus".
Vajinamus ne demek ? Vajina + namus kelimelerini birleştirerek mi ürettiniz ?
Seni stalkluyo şimdiYine mi siz. Yine karışımlarınızı mı paylaşacaksınız. Bununla ilgili konu açmadınız mı zaten. İnsanların vebalini alıyorsunuz
Yine mi siz. Yine karışımlarınızı mı paylaşacaksınız. Bununla ilgili konu açmadınız mı zaten. İnsanların vebalini alıyorsunuz
Kremlenmeye hazır mısın calciiiii sür sür kremini sürSeni stalkluyo şimdi
Kremlenmeye hazır mısın calciiiii sür sür kremini sür
ay bu uyuşturucu kremle vajinusmusu yendim diyen üye mi?
kendi cinsel hayatı bitti başkalarının da şeyine el atma derdinde sanırım üstelik abuk sabuk bir yöntemle. konu sahibi şaka gibisiniz gerçekten
Ne kadar boşsunuz ya bakıyormda iyi takiptesiniz beni boş yorumunu kendine saklaay bu uyuşturucu kremle vajinusmusu yendim diyen üye mi?
kendi cinsel hayatı bitti başkalarının da şeyine el atma derdinde sanırım üstelik abuk sabuk bir yöntemle. konu sahibi şaka gibisiniz gerçekten
ay bu uyuşturucu kremle vajinusmusu yendim diyen üye mi?
Hoşgeldin ve güle güle mi diyelim?Merhaba arkadaşlar ileri derece vajınamussanız bundan 1 ay içinde kurtulabilceksiniz
Yanlış yazma değil klavyeden dolayı herşeyiniz doğru ya birde gelip burda kelime türetmeyin çok yazım yanlışlarına merakınız varsa burası okul öğretici bir yerde değil cinsellikle konuşuluyor şuna bu sayfada ihtiyaç var sanırım sayfamdasınız unutmayın sizde yazın yardımcı olurum size çok komik ve cahilsinizKelimenin doğrusunu size de unutturmuş.
Vajinusmus : Vajina + Kabus' tan mı türettiniz ?
Kesinlikle öyle doğru tespitAynen o üye. Hepimizin vajinasını uyuşturmaya ant içmiş
Bilmem varsa sorunun yaz çözelim burdan olduğuna göreHoşgeldin ve güle güle mi diyelim?
Yanlış yazma değil klavyeden dolayı herşeyiniz doğru ya birde gelip burda kelime türetmeyin çok yazım yanlışlarına merakınız varsa burası okul öğretici bir yerde değil cinsellikle konuşuluyor şuna bu sayfada ihtiyaç var sanırım sayfamdasınız unutmayın sizde yazın yardımcı olurum size çok komik ve cahilsiniz