• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinamın sol kısmında bı sıslık

muhsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
34
1
96
3 gun once vajinamın sol kısmında bı sıslık meydana geldı ve bugunde patladı agrısı bıraz var, doktora gorunmekten cekınıyorum ne yapmalıyım ?

Çekinme git başka bir öneri bekleme bence..

haklısın canım benım ama ıste bugunkı sıcak su oturma banyosundn sonra ıyı geldı destgn ıcın tesekur ettım bıtanem

3 gun once vajinamın sol kısmında bı sıslık meydana geldı ve bugunde patladı agrısı bıraz var, doktora gorunmekten cekınıyorum ne yapmalıyım ?

Sağlığınız söz konusu.Bir uzmana görünmeden ne derece ciddi birşey olup olmadığını bilemezsiniz.Devlet hastanelerinin netten randevu alma sisteminde hekim seçme şansınız var.Bayan bir uzmana görünebilirsiniz bu sayede.

haklısınız heralde bıraz abartıyorum.. ama suanda gecmıs durumda acaba tekrarlandıgında mı gıtsem ?

Bartholin kisti olabilirsin bu sıkıntıyı yeni yaşamış biri olarak bence ihmal etme ve bir bayan dr. görün.Sağlık gibisi yok çünkü...

kıl dönmesi de olabilir.Malesef bende de oluyor,şişiyor,acıyor.

Slm bende de sol kısımda 2 aydr falan sislik var dokundugumda yer degistirebiliyo elimin altında oynuyo napmalıyım :((

Doktora gitmeniz gerekir. Cok.sisik ve agri yapiyorsa icini bosaltmasi gerekebilir. Sonrada bir antibiyotik yazar. Gidin kadin dogumcuya gereken tedaviyi duzenler zaten. Gecmis olsun.. Ama faraziye ilac olnaz. Doktorunuzun gercekten bartolinmi bakmasi lazim.

Sizin gectimi peki sorun doktor tahlillemi teshis koydu, tedavi ilaclamı oldu
2 Kutu antibiyotik ve krem kullandım.Şimdilik geçti gibi ama tekrarlama olasılığı var. işin doğrusu tekrarlar diye bekliyorum.Çünkü bu sorunu yaşayanların hepsinde tekrar oluşmuş.

Az bi sislik ve agrısız
Benimde sağ tarafta vajina girişinde var ağrısız yaklaşık 3 senedir falan. Dr a gitmiştim gebe kalmayı Düşündüğüm için o sırada dr gördü agrı var mı cinsel ilişkini zorlaştırıyor mu falan diye sordu. Yok deyince önemsemedi. Agrı olursa müdahele ederiz dedi.

Mrb benimde bi ay oncesinde dıs dudagin ust kisminda hafif agriyla basladi sonra sisti ve agri artti yuruyemiyordum 2 gun icinde patladi ama sorun ordaki patlayan yaramin gecmemesi surekli iltihap akitiyo beyaz renkte gecer diye bekledim ama yok hergun sivilce gibi iltihap akitiyor ve acida az da olsa var bugun cildiyeden randevu aldim bi hafta sonraya cunku 3 gun sonrada sinav var acikcasi doktorlarla ve ilacla ugrasmk istemiyorum bu surecte ama moralim cok bozuk kotu bisey cikmasindn cok korkuyorum 3 gun sonrada sinav var yikilmis gibiym kafami toparlayamiyorum bi turlu :( benim sorunuma benzer bir sey yasayan varsa bilgilendirirse cok sevinirim dusunmekten alamiyorum kendmi :(

Back