Vajinamın dar olması :(

Kuzum iki bcuk senedir evliyim ilk zamanlar benim her zaman kanamam gelmişti. Bendede vajina darlığı var. Doktor bana bı krem yazmıştı şuan hatrlmiyorum onu kullanıp o şekilde devam ettik sonra alıştım zaten şuan bende kendimi kasıyorum ister istemez çok zorlanınca kanamamda oluyor. Ve vajinama girişte çok acı çekiyorum. Tekrar o kremi kullanmayi düşünüyorum adını unuttum ama çok iyi geldi doktora sorarsan aslında söyler krem falan yazar yani herhangibir müdahaleye gerek yok. Bilemiyorum belki seninki zamanla genişler belki şuan çok yeni

Gerçek vajina darlığı olsaydı adet kanaması görmezdiniz sizin yaşadığınız durum vajinimus. İlişki sırasında aşırı zorlanmadan dolayı kanamanız fazla olmuş. İnternette biraz araştırırsanız vajinal darlığı daha iyi anlarsınız. Bence bazı kadın doğumcular bunu para almak için yapıyor. Bu sorun psikolojik. Başka doktora ya da psikoloğa görünün.

Ben 9 aylık evliyim bende ilişki sırasında çok zorlanıyorum ama kendimi kastigim zaman on sevismeni uzun tut ıslanma tam olsun zorlama kendini girmesi için ve kafandan o düşünceyi at benimde halen yanma oluyor 3 kez birleşme yaşamışsın kızlık zarın ilk birleşmeden 2 3 gun kanama olması normal keşke 1 hafta birleşme yapmasaydın iyileşince yapsaydın neyse zorlayıp kafana takarsan eğer yine zorlanirsin

Nasıl kolpa bir durum. Vajinam dar. Yapmayın Allah aşkına! Araştırın, öğrenin.

Genetik hastalıklar var, doğumsal anomali oluyor, kızlık zarı bazen kalın oluyor. Gerisi boş.

Ay sacmalama ne operasyonu genişlesin de gör gününü bu sefer daraltmak icin uğraşırsın ..o zaten zamanla genişleyecek bende de ilk zamanlar öyleydi daha yeni evlisin ..zamanla iliskiye gire gire açılacak operasyon felan geçirme ben dar olsun diye uğraşıyorum tövbe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…