Vajinamın dar olması :(

gereksizgerekliler

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
122
17
30
Merhabalar,yeni evliyim ve eşimle üç kez birleşme yaşadık İlk ikisinde çok kanamam geldi ve bunun sonucunda biz çok korkup Dr a gittik muayenem sırasında Dr um vajinamın çok dar olduğunu ve yırtık oluştuğunu söyledi bu sebeple biz iki haftaya kadar beraber olmadık eşimle üçüncü kez yaptığımızda gene kan geldi ama ilk ikisi gibi çok gelmedi. Benim size danışmak istediğim konu ben kendimi ilişki sırasında çok kasıyorum ve bunun önüne çok geçemiyorum sizce ne yapmam gerekiyor ben artık ilişki yaşamaktansa da çok korkuyorum çok ağrım da oluyor üstüne kan gelince moralim bozuluyor hiç zevk alamıyorum eğer vajinam genişlemezse operasyon geçireceğimi söyledi Dr um bu da beni çok tedirgin ediyor. lütfen bana bir şeyler deyin size ihtiyacım var

Alıntı yapmak için geldim. Doktorun dar dediği vajinadan bebek geçiyor...
Konu inandırıcı gelmedi.

Alıntı yapmak için geldim. Doktorun dar dediği vajinadan bebek geçiyor...
Konu inandırıcı gelmedi.
Benim bildiğim de vajina esnek bir organ. Konu gerçektir değildir bilmem ama bir doktorun vajinan dar demesi bana da çok inandırıcı gelmedi açıkçası.

Bence bir süre erteleyin ve tekrar yapacağınız zaman kayganlaştırıcı kullanın. Birde kendinize dikkat edin o sırada acaba kendinizi mi sıkıyorsunuz? Eğer sıkma vs varsa darlık değildir o, ama darda kayganlaştırıcı ile çözebilirsiniz gibime geliyor. Zaten açılmazsa operasyon demiş

Benim bildiğim de vajina esnek bir organ. Konu gerçektir değildir bilmem ama bir doktorun vajinan dar demesi bana da çok inandırıcı gelmedi açıkçası.
Yakın bir arkadaşımın vajina girişinde darlık vardı. Aslında tam darlık mı denir bilmiyorum. Yapısal bir bozuklukmuş. Yanlış kasların yanlış yerlere bağlı olması gibi bir şey, ilişki esnasında vajina genişleyeceği yerde, yanlış yerler gerildiği için tam tersine daralıyor ve acı çekiyor gibi bir durum. İlk defa duymuştum ben de. Operasyon geçirmesi gerekti bu sebeple. Acaba konu sahibinin durumu da benzer bir şey olabilir mi diye düşündüm.

Vajinanızda yapısal bir farklılık var bence. Doktorunuz da operasyon önermiş cünkü.İyice sorun ya da daha iyi bilgilendiren bir doktor tercih edin. İlk zamanlar dar olması dogal birsey. Bir de kasmadığınızda oradaki kaslar gevser ve daha kolay olur.Yani zamanla genişliyor onu demek istiyorum.

Varmış öyle bişey. Şimdi baktım gördüm ben de.
Ama konun sahibinin probleminin ilişkiye hazır olmamak olduğunu düşünüyorum hala.

bana dar demedi dr da zarim kalinmis.. biz de benzer sekilde ugrastik. kafanizdan aci cekicem fikrini uzaklastirin.. zevk alicam diye dusunun.. esiniz girmeye calistiginda siz de ikinir gibi disari dogru actirmaya calisin. siz ustte olun.. kontrol sizde olsun. esinizle konusun biraz sabirli olsun ve kontrolu size biraksin.. kandan cekinmeyin. biz de yasadik.. yavas yavas.. on sevismeyi uzun tutun. iyice islanin siz.. hatta baslarda kayganlastirici jel de faydali olur. hemen direkt birlesmeye calismak yerine minik minik hareketlerle girdi cikti yapin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…