Vajinamda kötü koku

Sevgiii_sevgiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
11
4
1
30
Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce vajinamda kaşıntı oldu sonrada ağır koku olmaya başladı çok kötü kokuyor 2-3 gün geçip tekrar başlıyor bununla birlikte akıntı geliyor, acaba böyle bir şey yaşayan var mı?

Mantar oluyor kaşıntı ve kötü koku ondan antibiyotik fitil veriyolar kullandıktan hemen sonra geçiriyo o kokuyu. İç çamaşırını ıslak tutma günlük değiştir ve ütüleyip giy. geçmiş olsun.

Mantar diye biliyorum ben de . Bir de karbonatlı su ile yıkamak da iyi gelir diye duydum ama tabi doktora gitmek en mantıklısı geçmiş olsun
Yani ben evde herhangi bişey yapmıyordum direk doktora gidiyodum çok rahatsız edici bi durum bi kez fitil kullanırsan uzun süre tekrarlamıyo zaten rahat edersin

Günde çok değiştiriyorum iç çamaşırımı genital bölge temizleyici aldım onunla yıkıyorum geçiyor gibi oluyor tekrar başlıyor, o kadar kötü koku ki kendimden tiksinmeye başladım

Nerdeyse 3-4 aydır çekiyorum umarım geç kalmamışımdır , virüsten dolayı da hastanede çok doktor yok sağlık ocağındaki doktor umarım yardımcı olur
Yok ilaça başladığın an kesiliyor bişey olmaz inşalllah özele git çok uzun zamandır çektiğini söyle fitil verir yüzde 90 ama vermezse sen yazmasını söyle hemen geçer gider inşallah

Genital bölge yikayicilari bence kullanma ve abartı sabunlar vs kullanarak yikamaya calisma ph sini bozarsin. Duşta ve taharet sırasında sabunlaman, onden arkaya yıkaman, cok katkıli, antibakteriyel vs sabunlar kullanmaman gerekli.
Ic çamaşırların %100 pamuklu olsun.
Yüksek derecede yıka.
Çamaşırını her gun değiştir.
Iyice islandigindan emin olmadan birlesme olmasin.
Bir sure baharatli, asitli, acili yiyeceklerden uzak dur.
Doktora git mutlaka, meraklanma bir sure tekrarlama meyilli olsa da tedavisi olmayan bir şey degil, cok gecmis olsun

Çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun cnm temizliğe dikkat iç çamaşırı özellikle hergün değiştir ve doktora görün özelde ama hastaneler tehlikeli bu ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…