VAJİNAL ZONKLAMA KASIK AĞRISI

HanDenizz

Kadere olan razılığım.Yazana olan aşkımdandır.❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
335
4.226
63
KIZLAR mrb 20 gündür geçmeyen kasık ağrısı ve vajinal ağrım var kadın doğuma gittim smear alındı fakat hala gelmedi yumurtalıklar da bişey yok dedi kan ve idrara da baktı ilaç falan da vermedi gerçi ben pek beğenmedim doktoru ama.. Başka doktora gidicem ama smearı bekle der diye gitmedim. Çoğu kisi taş olabilir diyo kimisi iltihap diyo anlamadım. Ne yapmalıyım Başına böyle bişey gelen var mı ağrım var çok kötüyüm...

Bitkisel tedavi yöntemlerine eğiliminiz varsa Saraçoğlu Soğan kürü tavsiye ederim çok kişi memnun sunuçlarından

Bitkisel tedavi yöntemlerine eğiliminiz varsa Saraçoğlu Soğan kürü tavsiye ederim çok kişi memnun sunuçlarından

Canım 7 ay önce soğan kürü uyguladım onu çok iyi dedikleri için bildiğim kadarı ile sürekli uygulanmıyor 10 gün önce de maydonoz kürü uyguladım ama yok ya doktor anlamadı yada bilmiyorum bisey olmasa ağrı neden olsun :KK43:

Doktorunu değiştir bence kist olabilirdi gerçi doktor ulturasondan görürdü ama kaşık ağrısının en büyük sebebi kist enfeksiyon olabilir üşütme ayaklarını soğan suyunu yapabilir sin 6 ay arayla yapıla biliniyor

Back