Vajinal ultrason

Korkma.. sen de anksiyete falan mı var.
Bende her şeyden gebe kalma korkusu var , bilmiyorum anksiyete tek yönlü olur mu ama dikkat ettim sadece bu konuda böyle takip korkup şüphe duyuyorum olası sperm bulaşı vajinal usg aparatı, ortak tuvaletlerden sıçraması, erkek arkadaşımı elimle tatmin etsem ardından elimi suya tutsam eve gelip tuvalet sonrası kendi bölgemi silerken tirnagimda olabilcek spermden gebe kalırsam diye korkular 😔😭

23 ya da 25 Kasım'da regl olmam gerekiyodu ama peceteyle sildikce gelen bir iltihap var kahverengimsi bu nedir sizce neden böyle sadece peçeteye geliyor 😭😭 Artemissisipi Artemissisipi Orangegreysky Orangegreysky
Adetin baslamiş senin muhtemelen sıkıntı yaptığından bu şekilde geliyor bol su iç yarına düzelecektir eğer ağrın olursa ilaç icme kendi kendine gecmesini bekle

Adetin baslamiş senin muhtemelen sıkıntı yaptığından bu şekilde geliyor bol su iç yarına düzelecektir eğer ağrın olursa ilaç icme kendi kendine gecmesini bekle
😔😔 Keşke tam olsamda ağrısa istediği kadar, umarım bu yerleşme dedikleri şey değildir çünkü belirli belirsiz kahverengilik pembelik var 😭😭😭

😔😔 Keşke tam olsamda ağrısa istediği kadar, umarım bu yerleşme dedikleri şey değildir çünkü belirli belirsiz kahverengilik pembelik var 😭😭😭
Yerlesme kanaması çok az olur bir de adet olman gereken günde gelmez şimdiye gelmiş olmalıydı her kadında da olmaz ayrıca. Yani yerleşme kanaması lekelenme şeklinde gelir sen basbaya adet olmuşsun

Yerlesme kanaması çok az olur bir de adet olman gereken günde gelmez şimdiye gelmiş olmalıydı her kadında da olmaz ayrıca. Yani yerleşme kanaması lekelenme şeklinde gelir sen basbaya adet olmuşsun
Ama zaten peçeteye leke leke geliyor öyle yoğun bir şey değil 😔😔

Ama zaten peçeteye leke leke geliyor öyle yoğun bir şey değil 😔😔
İşte sürekli gelmez. Yerleşme kanaması günde bir bilemedin iki kere gelir o da lekelenme şeklinde her defasında geliyor da bugjnden beri sen adetsin bunu kabullen artık

İşte sürekli gelmez. Yerleşme kanaması günde bir bilemedin iki kere gelir o da lekelenme şeklinde her defasında geliyor da bugjnden beri sen adetsin bunu kabullen artık
İnşallah sabaha kırmızı şekilde ve çok gelir 😔 ağrısına da razıyım ne kadar olursa olsun, günlerdir uyuyamıyorum nefes almak dahi zor geliyor artık kaldıramıyorum sürekli kötü şeyler oluyor hayatımda tam kurtuldum dedim o hastaneye girdim çıkarken korkuyla çıktım 😭😭😭

İnşallah sabaha kırmızı şekilde ve çok gelir 😔 ağrısına da razıyım ne kadar olursa olsun, günlerdir uyuyamıyorum nefes almak dahi zor geliyor artık kaldıramıyorum sürekli kötü şeyler oluyor hayatımda tam kurtuldum dedim o hastaneye girdim çıkarken korkuyla çıktım 😭😭😭
Sıkıntıdan kesik kesik geliyor muhtemelen yarına düzelir merak etme

Bende her şeyden gebe kalma korkusu var , bilmiyorum anksiyete tek yönlü olur mu ama dikkat ettim sadece bu konuda böyle takip korkup şüphe duyuyorum olası sperm bulaşı vajinal usg aparatı, ortak tuvaletlerden sıçraması, erkek arkadaşımı elimle tatmin etsem ardından elimi suya tutsam eve gelip tuvalet sonrası kendi bölgemi silerken tirnagimda olabilcek spermden gebe kalırsam diye korkular 😔😭
Bı uzmana gorunsen.. ya da korkuyorsan korunma yöntemini denesen.. belki rahat edersin bu şekilde korkun kalmaz

İlk 2 gün ne renk gelecekti ki :/ yerleşme kanaması pembe olmuyor mu ben öyle biliyorum
Bende açık pembe kahverengi diye biliyordum abla , ama bana yerleşme olabilir diyenler yoğun kanamalı adet geçirdiklerini sanan kirmizi renge rağmen gebelik yaşayan kişiler , banada öyle dediler ama pek ihtimal veremedim sadece kafama öyle girdi ama bastırmaya çalışıyorum aslında psikoloğum düşüncelerini bastırma gelsinler geldikleri gibi geçsinler kaçınmaya gitme dedi 😔 ben regl oldum ve rahatladım ama bugün hiç gelmedi ya bitti hani diyorum o aparatta sperm olamaz olmamalı ya varsa aylar sonra gebeligimi öğrenirsem nolur ne yaparım diye kurmaya başladım 😭

Korkmana gerek yok mutlaka degismistirler.diyelim degismedi kadinin icinde zaten sperm kalmaz ki akar gider
Yani akar gider evet ama içinde canlı kalan kısımdaki spermlerin dölleme yeteneği devam eder mi bunu bilmiyorum bu beni düşündürüyor canlı kalabilir ama dölleme yeteneği devam eder mi sizce 🤦🏻‍♀️

X