• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal ultrason hakkında yardım istiyorum

Lakimgril

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
177
68
28
29
Daha 2-3 haftalık hamileyim doktorum 1-2 haftaya vajinal ultrasonla keseyi görürüz anca dedi böylelikle kimyasal gebelik riskini ortadan kaldırmış oluruz dedi alttan baktırmaya çekinme dedi bende bi araştırdım ve bir Kısım yaptırma diyor bir kısım bir şey olmuyor diyor yaptıran benim gibi olan var mı Bugün doktora gidicem tekrar kan vermek için

Merhabalar 4 5 haftalık hamileydim ancak karından baktı doktor keseyi göremedi vajinadan baktı keseyi yine göremedim sağlıksız gebelik dedi bthcg de artmadı düzenli kürtaj oldum. Vajinal bakınca doktor kanamam ya da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Esinle ilişki yasadigin gibi hafif bir sizi oldu o kadar bende

5 haftalık gebeliğim de gittim doktor alttan bakmak istedi başka göremeyiz keseyi dedi ama çok korktuğumu tedirgin olduğumu görünce hadi bir karından bakalım önce dedi neyse ki karından kese görüldü. Ama vajinal ultrason da kötü birşey değil tabii sadece ben korktum

Back