Vajinal sürüntü

kirmizi puantiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
2.712
2.478
133
Merhabalar,
Ben genital bölgede kaşıntı ve akıntı şikayetleriyle dr a gittim. Vajina içerisinden sürüntü örneği alındı.
Sonuçlarda gardrenella maginalis üredi, gram boyamada lökositler, epitel hücreleri, gram labil kokobasiller görüldü yazıyor.
Çıkan sonucu dr a göstermedim henüz.
Ben aynı zamanda bebek de düşünüyorum. Soracağım şey enfeksiyon hamileliğe engel olabilir mi? Tedavi tamamlanana kadar yani.

Merhabalar,
Ben genital bölgede kaşıntı ve akıntı şikayetleriyle dr a gittim. Vajina içerisinden sürüntü örneği alındı.
Sonuçlarda gardrenella maginalis üredi, gram boyamada lökositler, epitel hücreleri, gram labil kokobasiller görüldü yazıyor.
Çıkan sonucu dr a göstermedim henüz.
Ben aynı zamanda bebek de düşünüyorum. Soracağım şey enfeksiyon hamileliğe engel olabilir mi? Tedavi tamamlanana kadar yani.
Genital enfeksiyonunuz varsa önce mutlaka tedavi olun. Çünkü bu tür enfeksiyonlar bebeğe ve doğum esnasında sıkıntı çıkartabiliyor. Tedavinizden sonra tekrar ederse eşinizin de doktora gözükmesi ve ilaç kullanması gerekebilir. Siz tedavinizi olun tedavi bittikten sonra kontrolünüze de mutlaka gidin. Sağlığınıza kavuştuktan sonra bebek yaparsanız herkes için daha sağlıklı olur. Geçmiş olsun 🤗🙏🏻

Genital enfeksiyonunuz varsa önce mutlaka tedavi olun. Çünkü bu tür enfeksiyonlar bebeğe ve doğum esnasında sıkıntı çıkartabiliyor. Tedavinizden sonra tekrar ederse eşinizin de doktora gözükmesi ve ilaç kullanması gerekebilir. Siz tedavinizi olun tedavi bittikten sonra kontrolünüze de mutlaka gidin. Sağlığınıza kavuştuktan sonra bebek yaparsanız herkes için daha sağlıklı olur. Geçmiş olsun 🤗🙏🏻
Enfeksiyon için dr a gittim. Verdiği ilâçlardan hamilelik ihtimaline karşı antibiyotik olanı adet olana kadar kullanma dedi. Şimdilik belirtiler kayboldu arada bi gelen kasık batması dışında.

İyi yapmışsınız. Evet adet olmayı beklerseniz tabii daha iyi olur antibiyotik için. Ama kontrolünüze de gidin mutlaka tedavi bittikten 1 hafta sonra falan. Bu arada sağlıklı beslenmeye çalışın. Probiyotik yiyecek ve içecekler kadın hastalıklarına iyi geliyor. Yoğurt, kefir vs. Sirkeli turşular da aynı şekilde. Propolisin de enfeksiyonları önlediğini okumuştum. Yine de bi araştırın isterseniz. Tedaviniz bittikten sonra destek amaçlı kullanabilirsiniz belki 😊

Back