Aynı bende 2 kez yaptırdımBen iki aşilama yaptırdım hacamat bir vesile olurda bebişe kavuşuruz inşallah
Hacamattan sonra nasipse 3.yü yapacaz inşallah hayırlısı artıkAynı bende 2 kez yaptırdımrabbim sağlıklı hayırlı ve imanlı nasip eylesin
Amin inşAllahHacamattan sonra nasipse 3.yü yapacaz inşallah hayırlısı artık
10dk içinde çıkan sonuç doğrudur. yarım saat çok uzun , emin olmak için kan verinEki Görüntüle 2735342
Kızlar merhaba adet olmadım bugün 4 gün gecikti adetim bende bugün bu testi yaptım sabah 7.30 da falan tek çizgiydi yaklaşık yarım saat önce tekrar baktığımda bu şekildeydi gebelik olabilir mi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
İlk defa duydum çok şaşırdım acaba gerçekten faydasını gören var mı?Herkese merhaba . Daha önce hamile kalmak için hacamat ve sülük yaptırmıştım ama vücudumun dışına yaptırmıştım. Şu aralar çok sık vajinal sülük tedavisi yaptırıp hamile kalanları duydum bende önümüzdeki pazartesi yaptırmayı düşünüyorum . Daha önce yaptıran hamile kalan var mı ? Bir de nasıl oluyor ağrı hissediyor musunuz
yorumunu okuyunca güldüm canım ya allah da seni güldürsün inşallahh :))Kızlar konu ile alakam yok bir bilgim de yok ama bana çok enteresan geldiği için sormak istedim.. Bu sülükleri nereye koyuyorlar?? Vajinadan içeri mi koyuyorlar?? Nasıl yani sülük oraya girince geri çıkacağından emin miyiz?? Ya da ben olayı tamamen yanlış mı anladım
Bu arada Rabbim inşallah sizlere en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.. Eğer bu yöntem işe yarıyorsa inşallah vesile olur sizlere.. Ama bana sanki tehlikeli gibi geldi ilk kez duydum belki ondan..
Amin canımyorumunu okuyunca güldüm canım ya allah da seni güldürsün inşallahh :))
canım malesef aynı şey benim başıma geldi birçok test bu şekilde kuruma çizgisi bırakıyor bende umutlanıp durdum hep bunu gördükçe.. ama inşallah seninki gerçekten pozitiftir 1gün daha bekleyip ilk idrarla yapınca kesinleşir sadece ilk sonuca bak 10 dk sonra at duygularımızla oynuyor sonra testlerEki Görüntüle 2735342
Kızlar merhaba adet olmadım bugün 4 gün gecikti adetim bende bugün bu testi yaptım sabah 7.30 da falan tek çizgiydi yaklaşık yarım saat önce tekrar baktığımda bu şekildeydi gebelik olabilir mi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
amin canım inşallahh :))Amin canımAllah hepimizi gülmeden ayırmasın
Pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum belki adet olurum diye dediğin gibi heveslenmek istemiyorumcanım malesef aynı şey benim başıma geldi birçok test bu şekilde kuruma çizgisi bırakıyor bende umutlanıp durdum hep bunu gördükçe.. ama inşallah seninki gerçekten pozitiftir 1gün daha bekleyip ilk idrarla yapınca kesinleşir sadece ilk sonuca bak 10 dk sonra at duygularımızla oynuyor sonra testler
Neden yaptırıyorsunuz merak ettim. Kasık bölgesine de hacamat yaptıracak mısınız? Deneyiminizi yazarsanız mutlu olurum. Ben de kasık ve göbek bölgeme hacamat düşünüyorum ama nasıl olur bilemem.Bende bu pazartesi hacamat yaptıracam kasık ve kuyruk sokumuna sülük konacak bunlardada kanama oluyormu acaba
Çocuk için yaptiriyorum pazartesi yazacam deneyimlerimiNeden yaptırıyorsunuz merak ettim. Kasık bölgesine de hacamat yaptıracak mısınız? Deneyiminizi yazarsanız mutlu olurum. Ben de kasık ve göbek bölgeme hacamat düşünüyorum ama nasıl olur bilemem.
Sülükten dolayı kanama olur, damla damla akar sülüğün ısırdığı yerden ama kanamasını istemiyorsanız tampon yapabilirsiniz. Yapana mutlaka danışın tampon yapıp yapmama konusunda. Kansızlık vs. varsa tampon yapılabiliyor ama bir sıkıntınız yoksa kanaması daha iyi diye biliyorum çünkü kirli kan akıyormuş. Yine de bilir kişi sizin için uygun olanı söyler.
Geçmiş olsun benimde ilk hacamatım olacak sülüğü hangi bölgeye yapacak acabaBen de suan hacamat yaptırıyorum 1 ay sonra da sülük yapıcak kadın .. rabbim şifa eder inşallah
Evet sülüğün yapıldığı her yerde kanama oluyor ama korkulacak bi kanama değil hafif kanamalar oluyor onlardaBende bu pazartesi hacamat yaptıracam kasık ve kuyruk sokumuna sülük konacak bunlardada kanama oluyormu acaba
Allah gönlünüze göre en hayırlısını nasip etsin inşallahÇocuk için yaptiriyorum pazartesi yazacam deneyimlerimi
Amin sağolunAllah gönlünüze göre en hayırlısını nasip etsin inşallah