- 17 Ocak 2020
- 27.432
- 39.616
Bu arada hacamat denedin mi omuzlarım çok ağrıyor yaptırayım diyorum daZeytinyagli pirasa taze fasulye patlican mantar ispanak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada hacamat denedin mi omuzlarım çok ağrıyor yaptırayım diyorum daZeytinyagli pirasa taze fasulye patlican mantar ispanak
Domates kavurması simit zeytin biber yesillik salçalı kahvaltilik ezme reçel ve yasak değilse balKahvaltıda ne yiyem ben.nerelere gidem
Hayir denemedim denemek gibi bir niyetim de yok su an. Kınamayayım da kinayinca 2 gun sonra o konunun aşığı oluyorumBu arada hacamat denedin mi omuzlarım çok ağrıyor yaptırayım diyorum da
Ben domates zeytin yeşillik yiyorum. Patates kızartması bile olabilir. Taze fasulye yemeği bakliyat yemekleri uygun canım. Mercimek çorbası. 3 gün sık dişiniHacamat için peynir yeme süt içme et yeme yumurta yasak .bunlar olmadan yemek bulamıyorum bende
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah Bende ilk defa yaptırdım bakalım umarım bu ay hamile kalabilirim hayırlısıyla . İlk yaptırmanızda mı hamile kaldınız kaç seans yaptırdınızVajinal suluk tedavisi ile hamile kaldım Merhaba 32 yaşındayım 8 yıldır defalarca aşılama ve tüp bebek denedim her seferinde olumsuz oldu bir arkadaşım vajinal sülük tedavisi ile hamile kaldığını söyledi ve tavsiye etti. Çok tereddütte kalarak denedim. Normalde 6 ayda bir regl olurken tam ayında regl oldum ama sonra olmadım. Herhalde ise yaramadı diye düşünürken mide bulantısı şikayeti ile doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Şu an 12 haftalık oldum. Rabbim herkese nasip etsin
Amin inşAllah olurda hamile kalırsanız yazın olur mu umut olursunuzmerhabalarr
Ben de ilk defa yaptırdım geçen hafta inşallah şifa olur inşallah bekleyen herkes yavrusuna kavuşur
Amin inşAllah olurda hamile kalırsanız yazın olur mu umut olursunuz
Amiiin inşAllahyazmaz mıyım hiç inşallah sizden de benden de güzel haberler gelsin bu ay
Merhaba iyi akşamlar benimde çikolata kistim var yaklaşık her ayın en az 15 günü ağrı çekiyorum visanne kullanıyorum ama faydası yok sülük tedavisini nerde yaptırdınız yaptırdığınız yeri banada söyleyebilirmisiniz?Slm cnm bende geçen ay yaptım vajinal sülük bu ayda adet olduktan sonra yapacam kistim de var inşallah şifa buluruz
Siz hangi şehirde siniz?Merhaba iyi akşamlar benimde çikolata kistim var yaklaşık her ayın en az 15 günü ağrı çekiyorum visanne kullanıyorum ama faydası yok sülük tedavisini nerde yaptırdınız yaptırdığınız yeri banada söyleyebilirmisiniz?
İstanbuldayımSiz hangi şehirde siniz?
Merhaba iyi akşamlar bendede çikolata kisti var sülük tedavisini nerde yaptırıyosunuz?ben istanbuldayımBen pazartesi günü yaptıracağım . Bir çok yaptıran var etrafımda çok korkuyorum aslında ama o kadar rahatlatıcı konuşuyorlar ki niye yaptırmadım hiç diye pişman oluyorum. Sülükleri rahim ağzını açan bi aparatla açıyor sonra sülük makasıyla düştüğü tutup içeri bırakıyor. Sonra sülük gidip sıkıntılı olan bölgeyi tutuyor. 20 dk sonra düşüyor sülük yapan vajina ağzına lamba tutuyor ve sülük ışığa gelip düşüyor. Bana öyle anlatıldı birçok şey deniyoruz muayene oluyoruz umut işte buna da dayanırız diye düşünüyoruz inşAllah da emeklerimizin karşılığı alırız
Elazığ dayım cnm ağrılarım gitti tedavim devam ediyorMerhaba iyi akşamlar bendede çikolata kisti var sülük tedavisini nerde yaptırıyosunuz?ben istanbuldayım
Merhaba iyi akşamlar . Ben Ankara’da oturuyorum ama Kırıkkale’ye gidip yaptırıyorum .Merhaba iyi akşamlar bendede çikolata kisti var sülük tedavisini nerde yaptırıyosunuz?ben istanbuldayım
Çok teşekkür ederim cevapladığınız içinElazığ dayım cnm ağrılarım gitti tedavim devam ediyor
İyi akşamlar cevapladığınız için çok teşekkür ederimMerhaba iyi akşamlar . Ben Ankara’da oturuyorum ama Kırıkkale’ye gidip yaptırıyorum .
merhaba ben de istanbulda oturuyorum ve istanbulda yaptırdım sülük 2 hafta önce.. henüz bir yer bulamadıysanız önerebilirimİyi akşamlar cevapladığınız için çok teşekkür ederim
Merhaba mesajınızınyeni gördüm kusura bakmayın lütfen yaptırdığınız yeri söyleyebilirseniz çok mutlu olurummerhaba ben de istanbulda oturuyorum ve istanbulda yaptırdım sülük 2 hafta önce.. henüz bir yer bulamadıysanız önerebilirim