• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal sülük sonrası adet gecikmesi

Aynen tekrar başkasında kullanma gibi asla bir durum yok ve bunu belgeli sertifikalı işin ehli olanlara yaptırıyorznher önüne gelen tabikide yapamaz
Öğretmenim 3 gün sonra bu belgeyi alabilirim. İnşallah sorun yaşamazsınız ama yaptığınız çok yanlış.

Kızlar sakinn olun bu alternatif tıbba bu kadar düşman olmayın 😄 bende once iki bayan da aynı tedaaviyi oldu ve şuan ikisi de hamile sülükler sandığınız gibi rahime ulaşmıyor vajina girişine bırakılıyor işleri bitince zaten kendilerini bırakıyorlar içeride kalma gibi bı durum söz konusu deil üstelik bu sünnet bir tedavi o kadar hormon ilaçlarını hiç dusunmeden vücudumuza sokuyoruz vajinaya çizik attiranlar da var buda aynı mantık çaba bizde takdir Allah'tan
Hepsine alıl fikir dileyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum, hormon ilacı dediğiniz senelerce patent bekliyor, milyon tane testten geçiriliyor, ay neyse banane çünküüüü

Aynen tekrar başkasında kullanma gibi asla bir durum yok ve bunu belgeli sertifikalı işin ehli olanlara yaptırıyorznher önüne gelen tabikide yapamaz
Belgeli mi? Sülüklerin çipi mi var? Karnesi mi var? Abla valla benim bu ilk diye yemin mi ediyo?

Kızlar sakinn olun bu alternatif tıbba bu kadar düşman olmayın 😄 bende once iki bayan da aynı tedaaviyi oldu ve şuan ikisi de hamile sülükler sandığınız gibi rahime ulaşmıyor vajina girişine bırakılıyor işleri bitince zaten kendilerini bırakıyorlar içeride kalma gibi bı durum söz konusu deil üstelik bu sünnet bir tedavi o kadar hormon ilaçlarını hiç dusunmeden vücudumuza sokuyoruz vajinaya çizik attiranlar da var buda aynı mantık çaba bizde takdir Allah'tan
Sünnet “Peygamberimizin yaptığı şeylere” denir. Peygamberimiz de erkekti. Böyle bir şey yapamayacağına göre demek ki sünnet değilmiş?!

Merhabalar son adet tarihim 5 Kasım adet bitiminden sonra vajinal sülük tedavisi oldum adetim şuan dört gün geçti testler negatif çıkıyor battan beş gün önce falan kan vermiştim 0,4 çıkmıştı sizce tekrar kan vermelimiyim yoksa bu sülük tedavisi gecikme yaparmi
İnşallah güvenilir bir yerde yaptırmissinizdir..

Yani sünnet olduğu için mi yaptırdınız? Allah akıl fikir versin ne diyeyim... Sülükten medet ummak.. muhtemelen enfeksiyon kapmışsımızdır ve gecikmeniz bu yüzden olmuştur. Çünkü adet gecikmesisinin vajina ile bir ilgisi yoktur. Muhtemelen yumurtanın çatlamamıştır ya da geç çatlamıştır bu da adet gecikmesinin bir sebebidir.

Uzun suredir evliyim hamile kaldim dusuk oldu oncesi hamile kalamiyordum ooo neler neler dediler gobek cektir hocaya gidelim suluk yaptiralim daha aklima gelmeyen bissuru sey
Bunlari diyen cok uzakta degildi kv 😃
Allahtan esim kiziyordu yatak odamiza mudahele etmeyin cahil misiniz diye
Cevre baskisiyla boyle seyler yapmayin Allah askina ya
Herkes konusur Allah ol demedikce olmaz
Kac defa catlatma ignesi oldum bi kere asilama oldum yeter hormonlarimin dengesi gitti dedim Allah ol dedi oldu
İnancim var ama boyle seylere yok maalesef

Uzun suredir evliyim hamile kaldim dusuk oldu oncesi hamile kalamiyordum ooo neler neler dediler gobek cektir hocaya gidelim suluk yaptiralim daha aklima gelmeyen bissuru sey
Bunlari diyen cok uzakta degildi kv 😃
Allahtan esim kiziyordu yatak odamiza mudahele etmeyin cahil misiniz diye
Cevre baskisiyla boyle seyler yapmayin Allah askina ya
Herkes konusur Allah ol demedikce olmaz
Kac defa catlatma ignesi oldum bi kere asilama oldum yeter hormonlarimin dengesi gitti dedim Allah ol dedi oldu
İnancim var ama boyle seylere yok maalesef
Canım sen düşük mü yaptın

Gerçekten bunu yaptınızmı ya ?
Gidin o zaman sorununuzu hamile kalan kadınlara sorun burada vajinasına sülük koyan biri yoktur. Varsada allah akıl fikir versin.

Back
X