- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.248
- 268
Kusturulup tekrar tekrar kullanılabiliyor. Tek kullanımlık yapan varsa da bir elin parmağını geçmez.Bildiğim kadarıyla emip emip sonunda ölüp düşüyorlar yanlış bilmiyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusturulup tekrar tekrar kullanılabiliyor. Tek kullanımlık yapan varsa da bir elin parmağını geçmez.Bildiğim kadarıyla emip emip sonunda ölüp düşüyorlar yanlış bilmiyorsam
Öğretmenim 3 gün sonra bu belgeyi alabilirim. İnşallah sorun yaşamazsınız ama yaptığınız çok yanlış.Aynen tekrar başkasında kullanma gibi asla bir durum yok ve bunu belgeli sertifikalı işin ehli olanlara yaptırıyorznher önüne gelen tabikide yapamaz
Hepsine alıl fikir dileyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum, hormon ilacı dediğiniz senelerce patent bekliyor, milyon tane testten geçiriliyor, ay neyse banane çünküüüüKızlar sakinn olun bu alternatif tıbba bu kadar düşman olmayın bende once iki bayan da aynı tedaaviyi oldu ve şuan ikisi de hamile sülükler sandığınız gibi rahime ulaşmıyor vajina girişine bırakılıyor işleri bitince zaten kendilerini bırakıyorlar içeride kalma gibi bı durum söz konusu deil üstelik bu sünnet bir tedavi o kadar hormon ilaçlarını hiç dusunmeden vücudumuza sokuyoruz vajinaya çizik attiranlar da var buda aynı mantık çaba bizde takdir Allah'tan
Belgeli mi? Sülüklerin çipi mi var? Karnesi mi var? Abla valla benim bu ilk diye yemin mi ediyo?Aynen tekrar başkasında kullanma gibi asla bir durum yok ve bunu belgeli sertifikalı işin ehli olanlara yaptırıyorznher önüne gelen tabikide yapamaz
Sünnet “Peygamberimizin yaptığı şeylere” denir. Peygamberimiz de erkekti. Böyle bir şey yapamayacağına göre demek ki sünnet değilmiş?!Kızlar sakinn olun bu alternatif tıbba bu kadar düşman olmayın bende once iki bayan da aynı tedaaviyi oldu ve şuan ikisi de hamile sülükler sandığınız gibi rahime ulaşmıyor vajina girişine bırakılıyor işleri bitince zaten kendilerini bırakıyorlar içeride kalma gibi bı durum söz konusu deil üstelik bu sünnet bir tedavi o kadar hormon ilaçlarını hiç dusunmeden vücudumuza sokuyoruz vajinaya çizik attiranlar da var buda aynı mantık çaba bizde takdir Allah'tan
İnşallah güvenilir bir yerde yaptırmissinizdir..Merhabalar son adet tarihim 5 Kasım adet bitiminden sonra vajinal sülük tedavisi oldum adetim şuan dört gün geçti testler negatif çıkıyor battan beş gün önce falan kan vermiştim 0,4 çıkmıştı sizce tekrar kan vermelimiyim yoksa bu sülük tedavisi gecikme yaparmi
Bir arkadaşım omuzları ağrıdıgi icin yaptırdı ama yapan kişi sülüğü vermişAynı sülüğün daha önce başkasının vajinasına konup konmadığından emin misiniz? Gebelik testi yanında bulaşıcı hastalıklara da baktırın isterseniz.
Yani sünnet olduğu için mi yaptırdınız? Allah akıl fikir versin ne diyeyim... Sülükten medet ummak.. muhtemelen enfeksiyon kapmışsımızdır ve gecikmeniz bu yüzden olmuştur. Çünkü adet gecikmesisinin vajina ile bir ilgisi yoktur. Muhtemelen yumurtanın çatlamamıştır ya da geç çatlamıştır bu da adet gecikmesinin bir sebebidir.Kızlar sakinn olun bu alternatif tıbba bu kadar düşman olmayın bende once iki bayan da aynı tedaaviyi oldu ve şuan ikisi de hamile sülükler sandığınız gibi rahime ulaşmıyor vajina girişine bırakılıyor işleri bitince zaten kendilerini bırakıyorlar içeride kalma gibi bı durum söz konusu deil üstelik bu sünnet bir tedavi o kadar hormon ilaçlarını hiç dusunmeden vücudumuza sokuyoruz vajinaya çizik attiranlar da var buda aynı mantık çaba bizde takdir Allah'tan
Sülüğü eve mi götürmüş yaniBir arkadaşım omuzları ağrıdıgi icin yaptırdı ama yapan kişi sülüğü vermiş
Evet vermiş ama ne yapti bilmem atmıştır belki onu sormak aklima gelmedi. Başkasınada yaptıysa dedim o da sülük bırakınca bize verdi başkasının ki olamaz dediSülüğü eve mi götürmüş yani
Canım sen düşük mü yaptınUzun suredir evliyim hamile kaldim dusuk oldu oncesi hamile kalamiyordum ooo neler neler dediler gobek cektir hocaya gidelim suluk yaptiralim daha aklima gelmeyen bissuru sey
Bunlari diyen cok uzakta degildi kv
Allahtan esim kiziyordu yatak odamiza mudahele etmeyin cahil misiniz diye
Cevre baskisiyla boyle seyler yapmayin Allah askina ya
Herkes konusur Allah ol demedikce olmaz
Kac defa catlatma ignesi oldum bi kere asilama oldum yeter hormonlarimin dengesi gitti dedim Allah ol dedi oldu
İnancim var ama boyle seylere yok maalesef
Gerçekten bunu yaptınızmı ya ?Kızlar sakinn olun bu alternatif tıbba bu kadar düşman olmayın bende once iki bayan da aynı tedaaviyi oldu ve şuan ikisi de hamile sülükler sandığınız gibi rahime ulaşmıyor vajina girişine bırakılıyor işleri bitince zaten kendilerini bırakıyorlar içeride kalma gibi bı durum söz konusu deil üstelik bu sünnet bir tedavi o kadar hormon ilaçlarını hiç dusunmeden vücudumuza sokuyoruz vajinaya çizik attiranlar da var buda aynı mantık çaba bizde takdir Allah'tan
2 sene once evetCanım sen düşük mü yaptın
Hı tamam bu hamileliğinde yaptın sandım Allah korusun2 sene once evet
Cok sukur oyle bi durum yokHı tamam bu hamileliğinde yaptın sandım Allah korusun
Başkasınınki olamaz mı? Sülük bunu onaylarsa ancak öyle inanırım.Evet vermiş ama ne yapti bilmem atmıştır belki onu sormak aklima gelmedi. Başkasınada yaptıysa dedim o da sülük bırakınca bize verdi başkasının ki olamaz dedi