- 8 Aralık 2024
- 45
- 7
- 1
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir tedavi %100 deil tabiki de sadece umut ediyoruz Allah dilerse olur ilk defa bu şekilde gecikme yaşadım diye danışmak istedim başına gelen varmı diyeÇok ilginç sülükten sonra şak diye gebe kalamadınız mı? Halbuki %100 dü değil mi?
O hayvancığı koyup cuk cuk emcüklettiriyorlarBu şaka mı? Vajinanıza böcek mi koydunuz? Gerçek olamaz değil mi?
Daha önce de okumuştum pes vallahi. Yani septik şok falan geçirmiyorlar mı?O hayvancığı koyup cuk cuk emcüklettiriyorlar
Yumurtlama tarihinin üzerinden kaç gün geçti canımMerhabalar son adet tarihim 5 Kasım adet bitiminden sonra vajinal sülük tedavisi oldum adetim şuan dört gün geçti testler negatif çıkıyor battan beş gün önce falan kan vermiştim 0,4 çıkmıştı sizce tekrar kan vermelimiyim yoksa bu sülük tedavisi gecikme yaparmi
Bildiğim kadarıyla emip emip sonunda ölüp düşüyorlar yanlış bilmiyorsamAynı sülüğün daha önce başkasının vajinasına konup konmadığından emin misiniz? Gebelik testi yanında bulaşıcı hastalıklara da baktırın isterseniz.
Aynen tekrar başkasında kullanma gibi asla bir durum yok ve bunu belgeli sertifikalı işin ehli olanlara yaptırıyorznher önüne gelen tabikide yapamazBildiğim kadarıyla emip emip sonunda ölüp düşüyorlar yanlış bilmiyorsam
Bugün 15. Gün idrar testi negatif ama yumurtlamam dan emin deilim bu ay çok değişik oldu ovulasyon kullandım ve başladığım günden beri hep pik gibiydiYumurtlama tarihinin üzerinden kaç gün geçti canım
İnşallah vardır canım net olmayınca bir fikirde veremiyorum yapan kişiyle iletişim kurabiliryosan sor istersen bilgi verir muhakkakBugün 15. Gün idrar testi negatif ama yumurtlamam dan emin deilim bu ay çok değişik oldu ovulasyon kullandım ve başladığım günden beri hep pik gibiydi
Bu işi yapanlar için tek kullanımlık olması kârlı olur mu?Bildiğim kadarıyla emip emip sonunda ölüp düşüyorlar yanlış bilmiyorsam
Hahahaha kız nolcak heryer sülük doluBu işi yapanlar için tek kullanımlık olması kârlı olur mu?
Sünnet miKızlar sakinn olun bu alternatif tıbba bu kadar düşman olmayın bende once iki bayan da aynı tedaaviyi oldu ve şuan ikisi de hamile sülükler sandığınız gibi rahime ulaşmıyor vajina girişine bırakılıyor işleri bitince zaten kendilerini bırakıyorlar içeride kalma gibi bı durum söz konusu deil üstelik bu sünnet bir tedavi o kadar hormon ilaçlarını hiç dusunmeden vücudumuza sokuyoruz vajinaya çizik attiranlar da var buda aynı mantık çaba bizde takdir Allah'tan