• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal sülük sonrası adet gecikmesi

hanzade19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
45
7
1
25
Merhabalar son adet tarihim 5 Kasım adet bitiminden sonra vajinal sülük tedavisi oldum adetim şuan dört gün geçti testler negatif çıkıyor battan beş gün önce falan kan vermiştim 0,4 çıkmıştı sizce tekrar kan vermelimiyim yoksa bu sülük tedavisi gecikme yaparmi

Çok ilginç sülükten sonra şak diye gebe kalamadınız mı? Halbuki %100 dü değil mi?
Hiçbir tedavi %100 deil tabiki de sadece umut ediyoruz Allah dilerse olur ilk defa bu şekilde gecikme yaşadım diye danışmak istedim başına gelen varmı diye

Merhabalar son adet tarihim 5 Kasım adet bitiminden sonra vajinal sülük tedavisi oldum adetim şuan dört gün geçti testler negatif çıkıyor battan beş gün önce falan kan vermiştim 0,4 çıkmıştı sizce tekrar kan vermelimiyim yoksa bu sülük tedavisi gecikme yaparmi
Yumurtlama tarihinin üzerinden kaç gün geçti canım

Kızlar sakinn olun bu alternatif tıbba bu kadar düşman olmayın 😄 bende once iki bayan da aynı tedaaviyi oldu ve şuan ikisi de hamile sülükler sandığınız gibi rahime ulaşmıyor vajina girişine bırakılıyor işleri bitince zaten kendilerini bırakıyorlar içeride kalma gibi bı durum söz konusu deil üstelik bu sünnet bir tedavi o kadar hormon ilaçlarını hiç dusunmeden vücudumuza sokuyoruz vajinaya çizik attiranlar da var buda aynı mantık çaba bizde takdir Allah'tan

Bugün 15. Gün idrar testi negatif ama yumurtlamam dan emin deilim bu ay çok değişik oldu ovulasyon kullandım ve başladığım günden beri hep pik gibiydi
İnşallah vardır canım net olmayınca bir fikirde veremiyorum yapan kişiyle iletişim kurabiliryosan sor istersen bilgi verir muhakkak

Kızlar sakinn olun bu alternatif tıbba bu kadar düşman olmayın 😄 bende once iki bayan da aynı tedaaviyi oldu ve şuan ikisi de hamile sülükler sandığınız gibi rahime ulaşmıyor vajina girişine bırakılıyor işleri bitince zaten kendilerini bırakıyorlar içeride kalma gibi bı durum söz konusu deil üstelik bu sünnet bir tedavi o kadar hormon ilaçlarını hiç dusunmeden vücudumuza sokuyoruz vajinaya çizik attiranlar da var buda aynı mantık çaba bizde takdir Allah'tan
Sünnet mi👁️‍🗨️👁️‍🗨️

Back
X