Vajinal sivilceler

gulsahhhcnll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
2
0
1
29
Merhaba arkadaşlar bekarım 24 yaşındayım 1 hafta önce vajinamda iç dudakların iç kısmında tahriş olmuş gibi kızarıklıklar ve sivilceye benzer şeyler çıktı vajina çevremde aynı şekilde doktora gitmek istemiyorum daha önce başına böyle bişey gelen var mı varsada nasıl geçti çok kötü bir durum yürümekte bile zorlanıyorum ve vajinal akıntım çoğaldı

Vajinal siğil gibi mi? Yani bir yerden mi kaptiniz? Yoksa sıcak, enfeksiyon sebepli mi acaba

Siğil 'e benziyor anlattığın.
Her ne olursa olsun kadın doğum doktoruna gitmen lazım.
Eğer siğilse ve tedavi edilmezse sonrası çok kötü olabilir senin için.

Doktora gitmeniz şart. Ama mantar vb için vajinanın temiz olması lazım, florasının bozulmaması lazım. Belki kaşırken veya yıkarken tahriş etmişsinizdir, ordaki kızarıklık artmıştır. Şahsen mantar olunca yaptıklarımı söyleyeceğim doktora gidene kadar aklınızda bulunsun.
1)sirkeye makyaj temizleme pamuğunu batırıp oraya sakince tampon hareketlerle uygulamak. Çok yakabilir dayanamam derseniz suyla seyreltin.
2)bu uygulamadan sonra travazol krem sürün.
3)bol bol yoğurt yiyin.

Vajinal siğil gibi mi? Yani bir yerden mi kaptiniz? Yoksa sıcak, enfeksiyon sebepli mi acaba
Bir yerden kapamam çünkü cinsel ilişkim olmadı hiç enfeksiyon sebepli olduğunu düşünüyorum

Bir yerden kapamam çünkü cinsel ilişkim olmadı hiç enfeksiyon sebepli olduğunu düşünüyorum
Geçmiş olsun, kusura bakmayın bir haber okumuştum ondan dolayı aklıma geldi, kolay bulasabiliyor diye. Bir anne çocuğunu doktora götürmüştü, ağzında yaralar çıktı diye. Doktor siğil olduğunu anlayıp polise haber vermiş, babayı tutuklamislardi. Bazen düşünürüm belki umumi klozetten bile bulaşabilir diye

Genital herpes olasılığı siğil olasılığından yüksek. Siğil ağrı sızı acı yapmaz. Sivilcemsi şeyler yanma batma acıma kaşınma ağrı herpes yapar. Mutlaka doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…