Vajinal Şişlik

Mangetsu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
612
452
303
Merhabalar 27. haftaya girdim hamileliğimde. Bugün farkettimki sanki vajinanın girişinde ve dudaklara doğru şişlik oluşmuş. Bikaç haftadır sabahları yada tuvalete çıktığımda hafif bi rahatsızlık hissediyordum ama aynayı alıp bakmamıştım. 1hafta sonra doktor randevum var ama sizce ne olabilir ciddi bir durummudur başına gelen varmı

Enfeksıyon olabr dıye dusunuyorm bendede oldu aynısı daha kotusunude yaşadım da tahmın edıyorum Enfeksıyon olabr gıttıgınde ılac verıcektır agrı vs yoksa norml de kabul edılır eger ıdrarda yanma ara ara olsa bıle yeterlı yürürken canını yakıyor mu şişkinlik

Hayır Gün içinde gün içerisinde bir ağrım olmuyor ya da gün içerisinde idrarımı yaparken herhangi bir yanma falan da olmuyor hiçbir şey hissetmiyorum gün içerisinde sabah sadece uyandığımda tuvalete çıktığım zaman hissediyorum bunu sonrasında hiçbir şey hissetmiyorum ağrım sızım yok yani günlük hayatta. Enfeksiyon olsa idrarımı yaparken falan da bir sıkıntı olur herhalde değil mi sabahki rahatsızlığım idrarımı yaptığım zaman hissettiğim bir rahatsızlık değil yani o vajina da böyle bir huzursuzluk hissediyorum idrarımla alakalı bir sorun yaşamıyorum

Yapısal olarak mı dicem ama bilemedım ilk cocugumdada hıc olmadı 7aylık hamıleyım bunda oldu ama enfeksiyondan oldu belkı ondandır dedım eger ıstersen saglık ocagına git yakınsa eger günün gelince zaten doktor gerekeni söyleyecektir yine de sor ama sen özele gidiyorsan eğer hastaneyi ara bence doktorunla konuş oradan da bilgi verebiliyorlar

Evet özele gidiyorum en iyisi doktora mesaj atmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…