Vajinal sıkıntı

Naz5353

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
1
0
20
Vajinamın iç dudağında sağ üstte nohut kadar bir beze oluştu sivilce gibi değil patlatamam . Utanıyorum anneme göstermiyorum , doktora hiç gidenem korkulucak bir şey mi lütden yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Vajinamın iç dudağında sağ üstte nohut kadar birbeze oluştu sivilce gibi değil patlatamam . Utanıyorum anneme göstermiyorum , doktora hiç gidenem korkulucak bir şey mi lütden yardım edin
Kıl dönmesi olabilir fark etmeyince öyle büyüyebiliyor kıl daha derine indikçe daha da büyür o beze haberin olsun

Vajinamın iç dudağında sağ üstte nohut kadar birbeze oluştu sivilce gibi değil patlatamam . Utanıyorum anneme göstermiyorum , doktora hiç gidenem korkulucak bir şey mi lütden yardım edin
Doktora git gelecek hayatını etkileyecek bişey olabilir hiç gidemem ne demek insan kendine bakmıycaksa kim bakacak acaba

Rahat olun ve doktora gidin derim. Belki önemsiz bir şey ancak sonradan gitmediğiniz için pişman olmayın derim.
sevgiler

Vajinamın iç dudağında sağ üstte nohut kadar bir beze oluştu sivilce gibi değil patlatamam . Utanıyorum anneme göstermiyorum , doktora hiç gidenem korkulucak bir şey mi lütden yardım edin
biz burdan nerden bilelim? anneme gidemem doktora gidemem eee okuyup üfleyelim bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…