• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Benimde sarı akintim var ve yanmam da oluyor :KK43:

Benimde sarı akintim var ve yanmam da oluyor :KK43:
Merhaba eski bir konu ama yazmak istedim.Sizin akintiniz devam ediyormu.Bende de Leep olduktan sonra sarı akıntı oldu.Agri kasinti koku yok.Ama açık sarı akinti devam ediyor.6 şubatta ultrasondan yumurtalik ve rahim kontrol edildi hiçbir sorun yok.Malum smear testide yeni yapildi sayilir.Onda çikarmiydi acaba enfeksiyon mantar gibi birsey olsaydi.Bir bilginiz varmi.Geçtimi sizin akıntı

Merhaba. Biyopsi sonucumda kronik servisit çıktı. Henüz doktor ile görüşmedim ama kronik servisiti antibiyotikler ile mi tedavi ediyorlar?

Hanimlar eltimin sonucu cikmis. Ogleden sonra dr gidecek ama sonuctan anlayan var mi? Asc us diye bisey cikmis.

ny5Q61.jpg

Kızlar negatif olduktan sonra ilişki yaşayan var mı? Bilenler bilir eski eşimden ayrılmıştım ama uzun süredir yine görüşüyoruz bugün beraber olduk ama çok tedirginim dünde ağda yaptırmıştım kesin yine bulaş oldu falan diye kendi mi yiyorum çok pişmanım ya :( sizlerdenn fıkır almaya geldim

Kızlaaar kafama inanılmaz bir durum takıldı benim of yine yaptım yapacağımı ya :KK43: Ben geçen sene martta makatımda siğil problemiyle karsılaştım burada çoğunuz biliyor bunu. Sonrasında ilaçla hepsini yaktırdım tam ilişki yaşamadığım için doktorum bir daha çıkmaz büyük ihtimalle 6 ay boyunca siğil oluşumu olmazsa bil ki vücut atmıştır demisti bana. Çok şükür 1 yıl oldu hiiç bir şey yok. Erkek arkadaşımında mayıs ayı gibi siğili kendiliğinden geçti ve o tarihten bu tarihe asla tekrar oluşum olmadı. Şimdi doktorlar bir tip vücuttan atılırsa vücut bağışıklık kazanır ve o tipi bir daha almaz diyorlar. Ve ben geçen gün oral ilişki yasadım! Of acaba ağza bulaş olmuş mudur? Yani baktıgınızda artık siğil durumu yok. Ama erkeklere test yapılamadığından onda başka tipi var mı onu da bilmiyorum.. Of hemen gittim gargara yaptım falan ama acayip korktum ağzıma bulaşmasını asla istemiyorum..
Şu an seninle aynı durumdayım. Negatif oldum ancak bugün beraber olduk ve yine kendimi yiyorum şuan ya yine bulaştıysa ya tekrar çıkarsa :( Yemin ederim bu hpv yüzünden sanırım aseksüel olacağız sonunda

Şu an seninle aynı durumdayım. Negatif oldum ancak bugün beraber olduk ve yine kendimi yiyorum şuan ya yine bulaştıysa ya tekrar çıkarsa :KK43: Yemin ederim bu hpv yüzünden sanırım aseksüel olacağız sonunda
Korunuyorsun değil mi, negatif olsan bile her yıl gitmelisin kontrol biliyorsun... Bende özel hastanede takipteyim.. Ketem aradı, özel size kolposkopi, biyopsi falan yaptı mı, devlet hastanesi gitmemişsiniz dedi, bende yıllardır özeldeki doktoruma giderim ayrıca kolposkopi yapmadı, smear normal, takibe alalım belki 1 yıla kalmaz negatif bile olursun bağışıklık yüklen dedi...ketem tmm deyip kapattı ama bu 3 oldu, 2 ayda bir arıyorlar. Her seferinde özele gidiyorum not edin bunu falan dedim ama bilmiyorum... Ya aramalarından rahatsız değilim ama rahatsızım da hani psikolojik olarak onların numarasını görmek istemiyorum... 5 ay sonra kontrolüm var ve inşallah negatif oldum belki de.. Sigara yok, 4 aydır aralıksız propolis, meyve, kemik suyu.. Kekik çayı dayandım.. Sigara yok... Eş yok sex yok zaten negatif olsamda yapmam çünkü senin gibi takıntılıyım uğraşmak istemiyorum... Böyle yani... En iyisi bişey yaşamamak, sonunda değmiyor yani ..

Korunuyorsun değil mi, negatif olsan bile her yıl gitmelisin kontrol biliyorsun... Bende özel hastanede takipteyim.. Ketem aradı, özel size kolposkopi, biyopsi falan yaptı mı, devlet hastanesi gitmemişsiniz dedi, bende yıllardır özeldeki doktoruma giderim ayrıca kolposkopi yapmadı, smear normal, takibe alalım belki 1 yıla kalmaz negatif bile olursun bağışıklık yüklen dedi...ketem tmm deyip kapattı ama bu 3 oldu, 2 ayda bir arıyorlar. Her seferinde özele gidiyorum not edin bunu falan dedim ama bilmiyorum... Ya aramalarından rahatsız değilim ama rahatsızım da hani psikolojik olarak onların numarasını görmek istemiyorum... 5 ay sonra kontrolüm var ve inşallah negatif oldum belki de.. Sigara yok, 4 aydır aralıksız propolis, meyve, kemik suyu.. Kekik çayı dayandım.. Sigara yok... Eş yok sex yok zaten negatif olsamda yapmam çünkü senin gibi takıntılıyım uğraşmak istemiyorum... Böyle yani... En iyisi bişey yaşamamak, sonunda değmiyor yani ..
Korunmasız oldu ama aynı kişi de kendimi yiyorum çok kötüyüm negatif olmuşken tekrar pozitif olma ihtimali beni çok korkutuyor :( keşke yapmasaydım inan ki çok kötüyüm şuan da 😢 korunmasız olmasının sebebi de aniden gelişmesi

Korunmasız oldu ama aynı kişi de kendimi yiyorum çok kötüyüm negatif olmuşken tekrar pozitif olma ihtimali beni çok korkutuyor :KK43: keşke yapmasaydım inan ki çok kötüyüm şuan da 😢 korunmasız olmasının sebebi de aniden gelişmesi
Olan olmuş bikaç hafta bekle, kuluçka süresi var 4 hafta - 6 hafta... 1,5 ay sonra hpv testi ver, rahatla... Aniden gelişti olaylarına dur demelisin.... Çok başın ağrır bak burda birbirimize destek oluyoruz... Tekrar pozitif oldum deme çok üzülürüm... İşin iyi tarafı şu negatif olduğun tiplere karşı artık bağışıklığın var ama diğer tiplere açıksın unutma... İnsanız hata yaparız ama ders almalıyız..

Olan olmuş bikaç hafta bekle, kuluçka süresi var 4 hafta - 6 hafta... 1,5 ay sonra hpv testi ver, rahatla... Aniden gelişti olaylarına dur demelisin.... Çok başın ağrır bak burda birbirimize destek oluyoruz... Tekrar pozitif oldum deme çok üzülürüm... İşin iyi tarafı şu negatif olduğun tiplere karşı artık bağışıklığın var ama diğer tiplere açıksın unutma... İnsanız hata yaparız ama ders almalıyız..
Çok haklısın inan ağlamaktan gozlerim şişti 😢 beni korkutan negatif olunca bazı kaynaklar o tipe karşı bağışık değilsin diyo :( çünkü farklı biriyle olmadım kaptigim kişiyle oldum 😢 bekliycem artık tam olarak ne kadar süre sonra testi yaptırmaliyim?

Çok haklısın inan ağlamaktan gozlerim şişti 😢 beni korkutan negatif olunca bazı kaynaklar o tipe karşı bağışık değilsin diyo :KK43: çünkü farklı biriyle olmadım kaptigim kişiyle oldum 😢 bekliycem artık tam olarak ne kadar süre sonra testi yaptırmaliyim?
Belkide o kisi atmistir uzerinden ve size tekrar bulasmamistir, ben ogrendigimden beri kimseyle birlikte olmadim negatifi gorene kadar da dusunmuyorum asla.

Çok haklısın inan ağlamaktan gozlerim şişti 😢 beni korkutan negatif olunca bazı kaynaklar o tipe karşı bağışık değilsin diyo :KK43: çünkü farklı biriyle olmadım kaptigim kişiyle oldum 😢 bekliycem artık tam olarak ne kadar süre sonra testi yaptırmaliyim?
Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Sevinmiştim siz negatif olunca. Aşınız var mıydı? Bir de ben aynı tipi yendikten sonra tekrar onunla enfekte olunmaz diye biliyorum. Benim asıl düşündüğüm acaba eski eşiniz sizden ayrı olduğu süreçte başkasıyla birlikte olup yeni bir türünü kaptıysa.

Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Sevinmiştim siz negatif olunca. Aşınız var mıydı? Bir de ben aynı tipi yendikten sonra tekrar onunla enfekte olunmaz diye biliyorum. Benim asıl düşündüğüm acaba eski eşiniz sizden ayrı olduğu süreçte başkasıyla birlikte olup yeni bir türünü kaptıysa.
olmadığını biliyorum çünkü zaten hep görüştük konuştuk tamamen kopmamistik ama yinede emin değilim 2 ay bekliycem tekrar test yaptıracam:( asım yoktu

olmadığını biliyorum çünkü zaten hep görüştük konuştuk tamamen kopmamistik ama yinede emin değilim 2 ay bekliycem tekrar test yaptıracam:KK43: asım yoktu
Anladım. Mutlaka gidip testinizi olun. İnşallah yoktur. Eğer yeni bir tür ile enfekte olmadıysa aynı türü kaptığınızı sanmıyorum içiniz rahat olsun, sevgiler.🌸

Back
X