geçmiş olsun cnm
benim çıktı
doktor hpv tiplemesi istedi sonra hpv 59 çıktı
sonra kolposkopi oldum biopsi yapıldı cin 1 tanısı kondu
arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum.doktor konusunda kimbana yardımcı olabilir?9 eylülden uğur saygılıya özel muayene olayımdedim hoca 9 eylüle sadece eğitim amaçlı geliyormuş yani ben özel muayenesinde muayene olcam sonra beni asistanınamı bırakıcak biyopsi ve kolposkopi yapılması gerek.egede aydın özsarana gideyim dedim aynı şekilde hastanede durmuyormuş asistanı yapacaksa ne anladım ben .çaresizim izmirde oturan arkadaşlar siz kime ve nasıl gidiyorsunuz?
merhaba benmde vajinamda 2 -3 tane sivilce gibi şeyler oldu bir kaç gündür ucu yok ama dokununca acıyor sizce ne olablilr bu ?
merhabalar
bende de siğil vardı 7 8 tane kadar,2 sene önce yaktırdım,fakat tekrar çıkmaya başladı.şu an 2 tane var.biri vajina girişinde ve geçen ağda yaptırdığımda koptu ve baya bi kanadı.şu an yara halinde.diğeri kanıyo ama kopmuyo,epey de oldu çıkalı.
bi de siğillerle bağlantısı yoktur muhtemelen ama bu olaydan 2 gün sonra ilişkiye girdim ve siyah kanama başladı,aralıklar halinde 2 gün sürdü.adet dönemime daha 2 hafta var.ilk defa oldu böyle bişey ve kanamadan çok büyük pıhtılar geldi.anlam verebilen var mı?
rose
hpv tp 59 orta riske giriyormuş
doktor biopsi yapma için parça aldı kolposkopi sırasında onları patolojiye yollayığ cin 1 tanısını koydu
kolposkopi sorasında deri altında gözükmeyen bir siğil varmış onada koter uygulamış
daha dondurmadı sorunlu bölgeyi ama 2 ay geçsin biopsi yaraları koter yaığı iyileşsin öyle yapıcakmış dondurma işlemini
kolposkopi şart bende alınan 5 parçanın 5indede cin1 çıktığı için komple dondurcak eğer bölgesese orayı yakmak yada bekleyip kendiliğinde iyileşmesini tercih ediyor
bu arada doktor bana bol bol yeşillik yememi "one a day woman" vitamin "immuneks" bağışıklık güçlendirici verdiki daha çabuk iyileşiyim
umarım yardımcı olmuşumdur
smear yaptırdım geçen sene aralık ayında,bişey çıkmadı.
QUOTE]
smear testi her yıl tekrarlanmalıdır
ben 9ay önce yaptırmış olmama rağmen sonuç farklı çıktı
doktora görünmek en iyisi
hel_in teşekkür ederim.
smear yaptırdım geçen sene aralık ayında,bişey çıkmadı.
epilasyonun o türünü bilmiyodum:) araştırıcam,vardır heralde,tabi fiyatları önemli.
kanamaya benzeyen o garip şey de devam ederse gidicem doktora.peki bişey daha sorucam,yumurtlama dönemimdi ilişkiye girdiğim tarihler,o kanama engellemiş olabilir mi yoksa hamile kalmış olma ihtimalim var mı yine de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?