Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

vanilla cin1 tanısı koyuldu diyorsun peki biyopsi yapılırken hücre değişimi olan yerler donduruldumu?

arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum.doktor konusunda kimbana yardımcı olabilir?9 eylülden uğur saygılıya özel muayene olayımdedim hoca 9 eylüle sadece eğitim amaçlı geliyormuş yani ben özel muayenesinde muayene olcam sonra beni asistanınamı bırakıcak biyopsi ve kolposkopi yapılması gerek.egede aydın özsarana gideyim dedim aynı şekilde hastanede durmuyormuş asistanı yapacaksa ne anladım ben .çaresizim izmirde oturan arkadaşlar siz kime ve nasıl gidiyorsunuz?

sewgılı rose sana sole bır tawsıyem war oradan oraya burdan o hastane o asıstana şu doktoru arıcam dıye hıc zaman kaybetme derım

eyer bu sıkıntıya gırersen ınan bu dedıme sıgıller zaman kaybetmeden sanada sıkıntı olur we buyur benım gbı 15 tanedı 50 tane oldu gec tedawıden hıc zaman kaybetme o doktor bu doktor dıey gezme ızmırde cok ıyı bır hastane bul

kadın dogumcuya gıt koter yaptır koter sonrası bı tane yaraların ılesmeye baslayınca ALDARA kreeme basla ;

ayrıcaaa asistan dıl OP DR olması lazım bır asıstan daha sonucta deneyım olsn dıe adamı mahwedıyorlar

nse ası ol mutlaka oldumu
deıdm gbı ozel hastaneye gıt mutlaka hıc zaman kaybetme derım ... yada dewlet hastanesıne gıt testlerını de hem ucretsız yaptırırısn

rose
hpv tp 59 orta riske giriyormuş
doktor biopsi yapma için parça aldı kolposkopi sırasında onları patolojiye yollayığ cin 1 tanısını koydu
kolposkopi sorasında deri altında gözükmeyen bir siğil varmış onada koter uygulamış
daha dondurmadı sorunlu bölgeyi ama 2 ay geçsin biopsi yaraları koter yaığı iyileşsin öyle yapıcakmış dondurma işlemini
kolposkopi şart bende alınan 5 parçanın 5indede cin1 çıktığı için komple dondurcak eğer bölgesese orayı yakmak yada bekleyip kendiliğinde iyileşmesini tercih ediyor
bu arada doktor bana bol bol yeşillik yememi "one a day woman" vitamin "immuneks" bağışıklık güçlendirici verdiki daha çabuk iyileşiyim
umarım yardımcı olmuşumdur

merhabalar
bende de siğil vardı 7 8 tane kadar,2 sene önce yaktırdım,fakat tekrar çıkmaya başladı.şu an 2 tane var.biri vajina girişinde ve geçen ağda yaptırdığımda koptu ve baya bi kanadı.şu an yara halinde.diğeri kanıyo ama kopmuyo,epey de oldu çıkalı.
bi de siğillerle bağlantısı yoktur muhtemelen ama bu olaydan 2 gün sonra ilişkiye girdim ve siyah kanama başladı,aralıklar halinde 2 gün sürdü.adet dönemime daha 2 hafta var.ilk defa oldu böyle bişey ve kanamadan çok büyük pıhtılar geldi.anlam verebilen var mı?

vanilla
ilgin için çok teşekkür ediyorum yarın bi doktordan randevu aldım bakalım ne dicek bundan önceki doktor kolposkopi yapıcam sıvı sürüp boyanan yerlerden biyopsi alıp sonrada oraları dondurcam demişti yani bir kerede hepsini bitircekti ama senin doktorun neden dondurma işlemini aynı anda yapmadı acaba?bi an önce hepsi bi anda yapılsın istiyorum.oyalanılmak istemiyorum.aslında bugün gidicektim yapayımdiyen doktora sırf tıp merkezi olduğu için gitmedimyani güvenemedim.bi doktor daha görsün istedim ama yarınki doktor umarımoyalamaz beni.bide özeline gitcemya gel git yapmaz umarım kafamçokkarışık zaten neyse.bide tip tayini devlet hastaneleinde ücretsizmi?çok teşekkür ediyorum gerçekten.

canım aynı dertten bende çektiğim için ilgiye ne kadar ihtiyacın olduğunu içinde bulunduğun duyguları anlıyorum
ben bilmiyorum ücret konusunu özel doktor ve özel patoloji merkezinde yaptırdım testlerimi
bi kaç doktora gözükmek iyidir bilgi olur....
amam mümkünse ayırabilcek durumun varsa kaliteli bir özelde yaptır gerçekten hassas bir işlem

merhaba benmde vajinamda 2 -3 tane sivilce gibi şeyler oldu bir kaç gündür ucu yok ama dokununca acıyor sizce ne olablilr bu ?

merhaba benmde vajinamda 2 -3 tane sivilce gibi şeyler oldu bir kaç gündür ucu yok ama dokununca acıyor sizce ne olablilr bu ?

ee mantıksal olarak ıcınde kıl donmus olabılır

kıtle olabılır mıyop gbı ınce

yada kırmızı renklı acıyan genıtal herpes olabılır

yada sıwılce doktordan baska kımse bılemez hemen kadın dogumcuya gıt ne olrusa olsn dagılmadan bız ne desek bos

sıgılın belırtılerı arasında ara kanamalar oldugunu bazı yerlerde okumustum bence BI SMİR TESTI KESINLIKLE ALDIR DERIM KADIN DOGUMCUDAN

artı sana sole bı tawsıyem war uzaktan atıslı fotoepılasyona baslamanı tawsıe ederım

su an sıgıl ıkı tanese bır hafta 2 hafta belkı oraya sırke dok pamuga koy

agda sıgıllerı dagıtıyor haberın olsn sıgıl oldunu bılıyosun madem dagılıcanı bıle bıle nıe bekleyıpte hem agdaya gıdıyorsun janm beenm

foto epılasyon warsa bulundun yerdde hemen yaptır 2 ayda bır atıs yapıolar hemde uzaktan atıolar 5 dakıkada tum genıtalı bıtırıyor makına dyer makınalar gbı vucuda deymıyor we acısı nokta attı ıcın cok cok ac dyer makınalar yarım saat suruo hemde vucuda dyıo

yesıl beslenmek sart we ek besın wıtamın de oyle

ama ımunexsı pek tawsıe etmıorm gucu cok az cunku HEMDE 20 tl onun yerınee APIKOBAL 7 TL SSK ODUYOR yada ımkan warsa GNC urunlerı tawsıe ederım

ek olarakta baık yag kapsulu ben 250 lık kapsulu 30 tl aldım:lepi::lepi::lepi::lepi::enbuyukkk:

hel_in teşekkür ederim.
smear yaptırdım geçen sene aralık ayında,bişey çıkmadı.
epilasyonun o türünü bilmiyodum:) araştırıcam,vardır heralde,tabi fiyatları önemli.
kanamaya benzeyen o garip şey de devam ederse gidicem doktora.peki bişey daha sorucam,yumurtlama dönemimdi ilişkiye girdiğim tarihler,o kanama engellemiş olabilir mi yoksa hamile kalmış olma ihtimalim var mı yine de?

kesınlıkle epılasyona ozellıkle fotoepılasyaona vucuada deymeden ve soguk uflemelı olananıa gıtmenı tawsıe edeırom tek seansa ben ankarada herıon lazer kılınıgıde pazar gunlerı koltuk altı we pakete 50 tl ye gıdıyorum.ıst sanırım asya yukarı 100 tl olsun dıe dusunuyorm ama ben baya yer gezdım IPL dıe bı makınada atıs yaptırdım kolum yaktı ank gıtmedım yer kalmadı her yerde atıs yaptırdım denedım baktım koluma bacama 3 5 atıs yapmadan baslamadım .ayrıca paket programlarına ınanma tum wucut 599 tl bıtene kadr kapanyaları da duzenbazlık otesı cunku 5 tane farklı marka we modelde makına war haberın olsn

bu arada sımır gecen aralıkta ta yaptırmısın hemen doktora gıt benm doktorum her 6 ayda bır en fazla yılda bır gel dıyor bana bence sen hem gebelık testı(kan testı) hem smir aldır derım ...turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…