ya cnm bn doktoru dinliyorum ama o önce aldarayı kullan dedi almışken bide o kadr para verdm kullanym geçmezse yaptırırım die düşünüyorum.hem küçüldüler brz etkili bnce bide tatile gtcem şuan koter yaptıramam gelince ztn kontrolüm var ozmn yaptırırım artmaya başlarsa gderim hemn ama şuan iyi gibi öyle düşünyrm yani.koterden de bıktım uğraşmak istemyrm açıkcası amelyt parası fln şuan vercek durumum yok aşı krem fln çok para harcadım.
meraba kızlar...
sanırım bende de siğil var gördüğüm kadarıyla, burda okuduğum kadarıyla cinsel ilişki hamam ağda vs vs bi çok yolla bulaşır demişsiniz ama ben ilişkide bulunmadım ağdacıya gitmem umuma açık yerlerde klozete bile oturmam, bende niye oldu anlamadım, masraflı bişeye benziyo, ben de özellikle jinokolojik bi durumda devlet hastanesine gitmek istemem, acaba sigorta özelde ne kadar etkili oluyo, bende anemi de var ve biçok kez tekrar ediyomuş gördüğüm kadarıyla yani bikaç kez yaktırma&dondurma yöntemleri uygulanıyo yani maliyet de artıyo sonuç olarak...
slm kızlar ya aklıma bi soru takıldı bnm içerde siğil yok ama içerde de çıkablr dedi doktor içerde çıksa onlarıdamı koterle yakıolar aynımı tedavi yöntemi yani?bide içerde çıkması daha mı kötü?eski yazılanları okudumda brz cnm sıkıldı bn tip belirlemesi yaptrmadm doktor geçmezse kremle koter yapcm bide hpv dna testi isticem dedi bu test ne testi;?bundan kötü bi sonuç çıkarsa nolck bu leep dedkleri şeyi buna göremi yapıolar tam anlyamadm bilenler bilgi verrse sevnrm.
SLM arkadaşlar. görümcemle görüştüm şimdi ve size yazmaya karar verdim. kızcağız evli 3yıllık ve genital bölgesinde yaralar oluşmuş evlenmeden önce ( muhtemelen wc vs bi yerden kaptı ) neyse kız evlenmiş o yaralar tekrr çıkmış tedavi görmüş hiç geçmiyor tam geçecek tekrar baş gösteriyor Yakın zamnda rahim kans başlangıcı varmış bunun içinde iğne yaptırıyor 2 gün önce 2. iğnesini olmuş ama yaralar şimdi çenesinde kalçasında bacağında bugünde ayağının altında çıkmış çok çaresiz gittiği heryerden olumlu sonuç alamadı. SİZİN ÖNERİNİZ NE OLUR? KENDİSİ İSKENDERUNDA OTURUYOR. ACİL BİR YOL GÖSTERİN. HERKESE GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
yok karar verdiğimden deil, o yüzden hastane fiyatlarını soruyorum zaten:) cinsel temasta bulunmadım o yüzden kafam karışık zaten, eğer bunlar siğilse nasıl bulaştı hiç bi fikrim yok, en kısa zamanda bi jinekologa görüncem, bakalım neymiş...merhaba karisx, öncelikle doktora gitmeden siğil olup olmadığına karar verme bence.
kişisel temizlikte ben de çok titizimdir ama genelde eşten (tam bir cinsel ilişkiye bile gerek yok, temasla da geçebiliyor) bulaşan bir illet bu.
Eğer genital siğilse ve sayısı çok fazla ise genel anestezi uygulanıyor ve özel hastanelerde (İstanbulda) 400 TL. den başlıyor ameliyat fiyatı. Ben 600 e yaptırdım.
SGK bu ameliyatı karşılamıyor. Bu sene başında SGK kapsamından çıkarılmış en yazıkki.
Bence eğer çekincen varsa bir bayan doktora git en kısa zamanda, muayene olmadan bilemezsin ne olduğunu. Geçmiş olsun.
SLM arkadaşlar. görümcemle görüştüm şimdi ve size yazmaya karar verdim. kızcağız evli 3yıllık ve genital bölgesinde yaralar oluşmuş evlenmeden önce ( muhtemelen wc vs bi yerden kaptı ) neyse kız evlenmiş o yaralar tekrr çıkmış tedavi görmüş hiç geçmiyor tam geçecek tekrar baş gösteriyor Yakın zamnda rahim kans başlangıcı varmış bunun içinde iğne yaptırıyor 2 gün önce 2. iğnesini olmuş ama yaralar şimdi çenesinde kalçasında bacağında bugünde ayağının altında çıkmış çok çaresiz gittiği heryerden olumlu sonuç alamadı. SİZİN ÖNERİNİZ NE OLUR? KENDİSİ İSKENDERUNDA OTURUYOR. ACİL BİR YOL GÖSTERİN. HERKESE GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
CANIM ÇOK SAĞOL İLGİN İÇİN. Geçmemiş uzun bi süre evlenmeden önce. geçsede tekrar çıkıyormuş. şimdide dr haftda bi gidiyor ama yok. kötü huyluymuş. ne denediyse geçmiyor. sizin önerilerinizi hep anlatıyorum ama ben hepsini yaptım yok diyor. bugünkü konuşmamızda. tüp bebek yapıcaz olmazsa dr durmayan kanamaların için rahmini alcaz demiş. son bi iğnesi var kasımda sonra tüp bebek deneyecek olmadı rahmimi aldıracağım başka çarem yok dedi. ve 3 yıllık evli bebeğide olmadı. evet rahim ağzı kanseri başlangıcı var onun içinde iğne oluyor dediğim gibi son bi ağnesi var kasımda. siğil diyor yarada var genital bölgede ve bu heryerine bulaşmış şuan düşün.
slm kızlar ya aklıma bi soru takıldı bnm içerde siğil yok ama içerde de çıkablr dedi doktor içerde çıksa onlarıdamı koterle yakıolar aynımı tedavi yöntemi yani?bide içerde çıkması daha mı kötü?eski yazılanları okudumda brz cnm sıkıldı bn tip belirlemesi yaptrmadm doktor geçmezse kremle koter yapcm bide hpv dna testi isticem dedi bu test ne testi;?bundan kötü bi sonuç çıkarsa nolck bu leep dedkleri şeyi buna göremi yapıolar tam anlyamadm bilenler bilgi verrse sevnrm.
hpv (Human Papillomavirus) rahim ağzı kanserine yol açan virüstür.. smear ile sürüntü alınarak yapılıyor.. Leep işlemi ise rahim agzında herhangi bi (düşük riskli kanserde dahi) sorun da yapılacak 1 yada 2 cm kesme işlemi (bnm doktorum istersen yapalım dedi,yapmamız gerek demedi).. genel yada lokal anestezi ile yapılabiliyor.. bu hpv virüsü nün rahim agzından atmanın en kolay yolu.. ama direk hpv dna sı istemek ne kadar doğru bilmiyorum..
gecmis olsun :1rolleyes:
hpv (Human Papillomavirus) rahim ağzı kanserine yol açan virüstür.. smear ile sürüntü alınarak yapılıyor.. Leep işlemi ise rahim agzında herhangi bi (düşük riskli kanserde dahi) sorun da yapılacak 1 yada 2 cm kesme işlemi (bnm doktorum istersen yapalım dedi,yapmamız gerek demedi).. genel yada lokal anestezi ile yapılabiliyor.. bu hpv virüsü nün rahim agzından atmanın en kolay yolu.. ama direk hpv dna sı istemek ne kadar doğru bilmiyorum..
gecmis olsun :1rolleyes:
slm kzlar bnm siğiller aldaryala geçmedi 1 kutu bitti.10 tane fln var herlde yanyana tam vajina girişinde 2 tanede brz yukarısında var.gectyse 2 3 tanesi gecmiştr.beyazladı bazıları.doktora gdemicm çnkü koter yapalım dicek pzrtesi tatile gdyrm.tatile gdnce denze fln gremem yaptrrsam tatil dönüşü yaptrmayı düşünyrm acaba bi kutu daha mı alsam aldara yada sirke flnmı sürsem blki deniz de tuzlu su ya kurutur blki die ümit ediyorum szce napıyım??
yok karar verdiğimden deil, o yüzden hastane fiyatlarını soruyorum zaten:) cinsel temasta bulunmadım o yüzden kafam karışık zaten, eğer bunlar siğilse nasıl bulaştı hiç bi fikrim yok, en kısa zamanda bi jinekologa görüncem, bakalım neymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?