bu arada arkadaşlar arkadaşımız yazmış ömür boyu bu virüs bizde kalıcak diye.evet virüs olduğu için tamamen vücuttan atılıp atılmadığı asla bilinemiyor.ama 1-2 sene boyunca siğil çıkmayıp ve smear sonuçları iyi gelenler %90 ya bu virüsü atmış oluyor yada inaktif olup bir daha zarar vermiyor.ben çok duydum hpv sorunu yaşayıp tedavi olduktan sonra 10 senedir hiçbir problem yaşamayan insanları.ve dr un dediğide şuydu virüs kapmayan bi insanın özelliğindesin şuan diye yanıt verilen.
herkese geçmiş olsun GEÇİCEKK...
kızlar bı yardımcı olun sımdı arkadasda bole bıse varmıs beraber calıstıgımız 2 senedır varmıs ama hanfendı yenı soyluyor bana et benı gıbı kırıs kırıs bişi var genıtal bolgede,buyumuste dedıgıne gore kıl dönmesımı dıye baktım ama yok deel sızce nedır buakannehir
kantoran yagı zaten yanık we hucre yenıleyıcı yane yanık tedavısındne ıse yarar
sırke bır asıt onu en az ıkı ay kullanman lazım
bunlar ıse yaramadıyda hemen gıt koter yada dondurma ıslemı ol hıc zaman kaybetme ayrıca
ası olman genelde cıkıo asıdan berı bnde cıkmıo 1 sene den berı
yane ewde gunluk parandan arttırsan ası olabılırsın dıe dusunuorm kotere wercen parala
kendıne ıyı bakmıyorsan cıkar bu
ıkı ay kendıne ıyı bakıpta 3 .ay eskı hamburger. cola,ws yaglı we karbnhıdratı yuksek seyler yıosan cıkar arkadsımmmmmm
bol bol c vıtamını a vıtamını ek vıtamın kapsulu ıccen gunluk ası olcan
( inşallah hiç çıkmazlar buda bi umut sayılır 1 2 sene hiç çıkmassa sevinebilirim yani Allahım nolur yardım et bu hastalık beni öldürmesse stresten iidir laktoz bişi sorcam ben siğillerimizi aldırdım ama tip testi yapılmadı doktor sadece aşını ol evlenirsende smear olucaksın yılda 1 kez dedi şimdi ben hpv nin tipini bilmiyorum siğillerde gitti ne yapmam gerek nolur akıl ver..
selaamm cnm..gecmis olsnn..bende de cin 1 wardi, koter oldm..yine cikti..simdi napicam bilemiorm..asimida olmustm ustelik :/ yeniden smear yaptrmadm o yuzdn drum nedir bilmiormm..
canım geçmiş olsun ama en kısa zamanda bir daha smear yap.ne zaman koter olmuştun.dıştaysa sadece problem yok tatlım.inşş içerde bişey yoktur
tatlım dur biraz sakin ol bu kadar stres yapma bu siğiller stres kafaya takma istemez.rahat ol ben bir grip oldum geldi ve geçti kurtuldum de.senin cinsel bir hayatın yok sanırım o yüzden çok çok daha rahat ol.çünkü içerde bi problem yok.tipini öğrensende bir faydası yok çünkü uygulanan tedavi aynı.sende şuan onlardan kurtulduğuna göre tek yapman bağışıklığını yüksek tutman.yaz mevsimindeyiz bol bol meyve sebze ye.kafaya hiçbir şey takma.
selaamm cnm..gecmis olsnn..bende de cin 1 wardi, koter oldm..yine cikti..simdi napicam bilemiorm..asimida olmustm ustelik :/ yeniden smear yaptrmadm o yuzdn drum nedir bilmiormm..
güvenilir doktor nerden bulucas pekibende araştırıyorum özel hastaneye gitmiştim bi tutarsızlık var bulaşıcı hastalık vs yok tertemizssin deniyor ama patolojiden biopsi sonucu kondilom geliyor ben smear olmadım doktor evlenince smear olabilirsin dedi bekarlarda olmuyomuş ama hpv nin hangi tip olduğunuda bilmiyorum onun içinde test yapılıyomuş benim siğiller alındı ve patolojide ne olduğuna bakıldı sadece
canım geçmiş olsun sağsalim cumartesiyide geçirdinmi birşeyin kalmayacak.yakıldıktan sonra kendine dikkat edersen bir daha bulaş olmazsa çok büyük ihtimal bu siğillerden kurtuldun demek tatlım.Allah dermansız dert vermesin arkadaşlar.normal bir grip gibi düşünün ihmal etmeyip tedavi olunduktan sonra geçip gidicek.
kızlar selam bu arada bende 15 gün önce evlendim ve vajinamda siğiller var..inanın çok korkuyorum bu arada ben romatoid ardrit hastasıyım bu siğilleri kortizona bağlıyorum ve ilişkiden sonra çok yanma hissediyorum aynı zamanda korkum artıyor bana lütfen acil cevap lütfen ..
ahh canım dış yüzeydekiler neysede alışmıştım onarla savaşmaya bide içimde cın1 falan sres yapmamaya calışıyorum ama genel anestezyle yakacaklarmış içim deki cın 1 puffffffffffff inşallah içimde bir daha tekrarlamaz sen nasılsın canım gectimi siğilerin falan
canım korkma bakire oldugun için içinde cıkması cok az ihtimal biyopsi kondilom diyosa hvp vürüsün kesin var demektir biyopsi yapılırken DNS testide isteseydin bence hemen aşı ol gecmiş olsun
tşk ederim merolls evet aşımı olucam inşallah ama hpv tipini öğrenmek için siğilden faydalanıyolar sanırım değilmi
eveeettttt :) siğillerin alınırken söylemen gerekirdi ya da dr un söylemesi .. Takma kafana tipini artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?