Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

( inşallah hiç çıkmazlar buda bi umut sayılır 1 2 sene hiç çıkmassa sevinebilirim yani Allahım nolur yardım et bu hastalık beni öldürmesse stresten iidir laktoz bişi sorcam ben siğillerimizi aldırdım ama tip testi yapılmadı doktor sadece aşını ol evlenirsende smear olucaksın yılda 1 kez dedi şimdi ben hpv nin tipini bilmiyorum siğillerde gitti ne yapmam gerek nolur akıl ver..

büyük ihtimalle siğildir anca dr a görünmesi şart ona deki burdakilerin çoğu bu şekilde bi tane zaten diyip dr aa gitmedikten sora çoğalmasından bahsediyo çoğalıp her yerini sarmadan hemen dr a !!!lmaz:

kızlar bişey sorucam HPV ve kondilom katerazyonu aynı şey mi?? benim patoloji sonucumda kondilom katerazyonu yazıyo hpv vs yazmıyo bilgisi olan varmı bu konuda??

sekercim asimin 2. dozunu 1 ay once yaptrdm saten :) dedigin gibi sagligima cok dikkat ediorm, macun filan da kullaniorm vs. ama nasi oldusa cikiverdi 2 tane minicik ust kisimda.. onlar icinde tekrar doktora gidip orami acmak istemiorm ya (( o kadar cok gittim ki artik fenalik geldi..

birde eger olursa yurt disina cikma ihtimalim olucak 3. dozdan sora, o zamanda bu tur durumlarda hemen yardimima kosucak bisi gerekicek :/ o da sirke gozukuo sadece??

ankarada onerebilcein guvenilir bi devlet hastanesi vs. varmi, olmadi oraya gidiim orda asit sursnler??

mucxx :)

sekercim asimin 2. dozunu 1 ay once yaptrdm saten :) dedigin gibi sagligima cok dikkat ediorm, macun filan da kullaniorm vs. ama nasi oldusa cikiverdi 2 tane minicik ust kisimda.. onlar icinde tekrar doktora gidip orami acmak istemiorm ya (( o kadar cok gittim ki artik fenalik geldi..

birde eger olursa yurt disina cikma ihtimalim olucak 3. dozdan sora, o zamanda bu tur durumlarda hemen yardimima kosucak bisi gerekicek :/ o da sirke gozukuo sadece??

ankarada onerebilcein guvenilir bi devlet hastanesi vs. varmi, olmadi oraya gidiim orda asit sursnler??

mucxx :1hug:

selaamm cnm..gecmis olsnn..bende de cin 1 wardi, koter oldm..yine cikti..simdi napicam bilemiorm..asimida olmustm ustelik :/ yeniden smear yaptrmadm o yuzdn drum nedir bilmiormm..

tatlım dur biraz sakin ol bu kadar stres yapma bu siğiller stres kafaya takma istemez.rahat ol ben bir grip oldum geldi ve geçti kurtuldum de.senin cinsel bir hayatın yok sanırım o yüzden çok çok daha rahat ol.çünkü içerde bi problem yok.tipini öğrensende bir faydası yok çünkü uygulanan tedavi aynı.sende şuan onlardan kurtulduğuna göre tek yapman bağışıklığını yüksek tutman.yaz mevsimindeyiz bol bol meyve sebze ye.kafaya hiçbir şey takma.

selaamm cnm..gecmis olsnn..bende de cin 1 wardi, koter oldm..yine cikti..simdi napicam bilemiorm..asimida olmustm ustelik :/ yeniden smear yaptrmadm o yuzdn drum nedir bilmiormm..

canım geçmiş olsun ama en kısa zamanda bir daha smear yap.ne zaman koter olmuştun.dıştaysa sadece problem yok tatlım.inşş içerde bişey yoktur

canım geçmiş olsun ama en kısa zamanda bir daha smear yap.ne zaman koter olmuştun.dıştaysa sadece problem yok tatlım.inşş içerde bişey yoktur

smear yaptirali 3 ayi gecti..koterimide 1,5 ay once fln olmustm..eet ust ksimda dista, et beni seklinde 2 tane var minicik..onlari yok etmk istiorm.. bende 4 tip hpv vardi, 6-11-45-.. rahim agzi dahil heryermde wardi..su an ne durumda ic kisim inan bilmiorm ( tekrar iyi bi doktora gitmek istiorm ama neresi bilmiorm..

stres hat safhada valla kalbim sıkışıyo o derece..ve cinsel deneyimim vs olmadı saol ya içimi rahatlatıyosun gerçekten az da olsa umut oluyo inşallah bu durumdan kurtulurum ve bidahada asla olmaz bana çok zarar verdi bu durum ya senle özelden mesajlaşamazmıyım..

aman canım ya lütfen hemen dr git cin1 reaktif hücre degişiklikleri eyer hiçbir şey yapmasan %30 gerileme %70 de cın2 cın3 ve alah korusun daha kötü kansere kadar ilerliye biliyormuş dogurganlıgını tamamlamış kadınlarda cin3 den sonra rahimi alıyorlarmış ama cın1 evresindeyken lütfen hemen doktara git yaktır o hücreleri dikkate almak gerek bende çok korkuyorum dr bana büyütme steres yapma sıgarayı azalt dengeli beslen bağışıklık sistemini güclendir birşeyin kalmaz diyor aşı nın birinçi dozunu oldum aldara kulanıyorum cinsel ilişkide muhakak korunuyorum ada cayı yeşil cay balık yagı civan percemi umunex kulanıyorum stresden uzak duruyorum gecicek diye kendimi inandırıyorum lütfen stres yapma ( bebeğim osun istiyorummmmm):CüvCüv:

canım korkma bakire oldugun için içinde cıkması cok az ihtimal biyopsi kondilom diyosa hvp vürüsün kesin var demektir biyopsi yapılırken DNS testide isteseydin bence hemen aşı ol gecmiş olsun

ahh canım dış yüzeydekiler neysede alışmıştım onarla savaşmaya bide içimde cın1 falan sres yapmamaya calışıyorum ama genel anestezyle yakacaklarmış içim deki cın 1 puffffffffffff inşallah içimde bir daha tekrarlamaz sen nasılsın canım gectimi siğilerin falan

kızlar selam bu arada bende 15 gün önce evlendim ve vajinamda siğiller var..inanın çok korkuyorum bu arada ben romatoid ardrit hastasıyım bu siğilleri kortizona bağlıyorum ve ilişkiden sonra çok yanma hissediyorum aynı zamanda korkum artıyor bana lütfen acil cevap lütfen ..

mrb geçmiş olsun canım.siğillerin ne zamandır var ve de çok mu?hemen bir dr a gitmelisin biran önce siğil tedavisi gör niye gitmedin hiç

canım benim bir taneydi o da geçti.şimdilik yok çok şükür bi dahada çıkmıcak inanıyorum.inşş bir daha tekrarlamaz seninde ama inan tekrarlayacağını sanmıyorum.

canım korkma bakire oldugun için içinde cıkması cok az ihtimal biyopsi kondilom diyosa hvp vürüsün kesin var demektir biyopsi yapılırken DNS testide isteseydin bence hemen aşı ol gecmiş olsun

tşk ederim merolls evet aşımı olucam inşallah ama hpv tipini öğrenmek için siğilden faydalanıyolar sanırım değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…