Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba alya benim başıma böyle bir durum gelmedi ama kuzenimin başına gelmişti .onunla konuştuklarımızdan kalan bilgileri sunayım.oda eşiyle ilişki yaşadıktan sonra böyle siğiller çıkmış düzcede bir doktora gitti bir ilaç vermiş hatta o an yokmuş yurtdışından doktor getirtmiş 1 hafta beklemiş ilaç için oda leğende suda bekleyerek bazı ilaçlarıda uygulamış. ama sonuç aldı.şu an hiç bişe yok siğil namına .şuna dikkat etmem gerek bu siğller geçse bile aynı uçuk gibi düşün insan vücüdunda kalan bir virus yada mikrop her neyse kalırmış tekrar hijyen tehlikeli ilişki gibi bir durumla tekrarlama olasılığı varmış diye biliyorum.eşinde doktora görünmeli. internette detaylı araştırmaları yaprasan benzer bilgiler var .ama kuzenimde olmadı mesela .bi tandığımda ameliyatla aldırdı onun baya ilerlemişti artık ilaçta yaramıyodu şimdi gayet normalmiş çocuğu bile oldu. kafana takma canım allah dermansız dert vermesin kadın olmak zor her derdi biz çekiyoz bende 3 yıldır mantar sorunum var geçmedi bi türlü sbırla herşeyı deniyorum.çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
hamileyken herhangi bir tedavi yontemi uygulandimi size? dogumunuzu sezeryanlami yaptiniz?

merhaba canım bende hamıleyım ve doktorum cok ıı ydı onun dısında türkıyenının en ıyı doktorlarından bırını aradım adı hacettepe hhastanesı doktorlarından kunter yüce bak bu adı arastır doktor bu konuda cok uzman ben aradım ve sagolsun telefonla aradıgım halde benı bılgılendırdı hamıleysen bırsey yapamayız dedı cocuk zarar görür dedı. su anda sadece senın ıcın cocugun önemlı olmalı senın bırkac taneymıs benım acayıp cogalmıstı özellıkle ılk 3 ay zor oldu benım ıcın süreklı kusma falan bagısıklık cökmustu ama 3. aydan sonra normale döndüm.macunumuda halen yıyorum 1 tane bıle kalmadı ıcındede vardı benım vajınada.... sükürler olsun kalmadı lütfen operasyon yaptırma yaktırma bu konuda herkes uzman degıl baska doktorda yakacaız demıstı ... macun kullannnnn

aaah canım geçmiş olsun çok ..yahuu biraz can yanıcak tabiii seni korkutmamak vede rahatlatmak için biraz beyaz yalan söledim tabi .korkma ama sakin ol iyi çıkıcak inşallah sonuçların benimde çarşamba günü çıkıyo sonuçlarım bide çıkan siğillerim vardı tekrardan onlarıda yakıcaklar bakalım işte dua edelim birbirimiz için opuyorumnanaktan

buyuk ıhtımal fıtıl ws dktorun werdı sylerı denemısıtındır dıye dusunmekteyım
ya da bakıreysen oral agız yoluyla ılac denedın mıııı wssssss

doktor bendede koter sonrası mantar cıkmıstı daha oncede bole olmustuuu sana tawsıyemmmmmmm aktarda '''' ada cayı we cıwan percemı '''' alman onu ıkısını karsıtır kaynattttt cay nıyetıneee ıc yane ıcıne lımon sık ıkı ay dene derım benım bır haftada yogun bır akıntım oldu sona duzene gırdı we yok oldu olumunekankayizsmile

slm arkadaşım bişey merak ettimde bende çıkan siğillerimi koterle yaktırdım 1 ay sonra yeniden çıktılar senin doktorun nasıl bir yöntem denedi senin tedavinde yani hiç bir işlem yapmadılarmı siğillerine nasıl kurtuldun onlardan???biraz anlatırmısın....

yahuu ne diycem ben dün akşam deli oluyodum resmen bir kaşıntım var uykudan uyandım 3 kere şimdi diyorum ya bnde tekrardan çıkıyo siğiller diye ben mantar falan olmıyım yahuu çünkü öle tam siğil gibi değiller yani hafiften kabarıyolar öle ben gibi çıkıntı falan yok sirke sürünce bembeyaz oluyolar ama anlamadım yani...benim siğillerim baya durdu 3 ay falan hiç kaşıntım yoktu o zamanlar koterden sonra mantar olayını birinden daha duydum ben çünkü sirkeyi sürüyorum o kabartıların üstüne ertesi gün yara gibi oluyolar resmen en fazlada 1 saat tuttum sirkeyi de öle çok da tutmuyorum yani sen mantar diyince kafam karıştı!!!! mantar nasıl oluyo biraz anlatırsan hiç başıma gelmedi benim...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım.hiçbir şey yapılmadan sadece macunlamı geçti siğillerin?birde siğiller vajina içindemi yoksa görünen yerleydemiydi

canım geçmişolsun.inşallah sonuç temiz çıkar.
bidahada tekrarlamaz.bende sonucu merakla bekliyorum,
haber vermeyi unutmaopuyorumnanaktan

tşklr canım.hepsine katılıyorum.ençokta çamaşır konusu
çok çok önemli herkese acil şifa olur inşallah.

kızlar 3 gundur yazamıorm grıp oldum ası olduktAN SONRA gene grıp oldummm ama bugn daha ıyı oldum cok sukur 3 asımıdaaa oldummmmm ohhh beee dorum ınsallah sızde olursunuz

geçmişolsun helincim.kendine iyi bak.
havalar neyapacağını bilemeyince böyle oluyor.a.s.

canım alya konuyu açmış gitmiş.umarım tamamen iyileşmiştir.
sanada geçmişolsun.mantar için dr a gittinmi.kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın
3sene önce benimde o dediginiz şeylerden çıkmıştı evlenmeden önce vardı ama takmıyordum orda duruyordur ama evledigimde çogaldılar 1taneydi çogaldı çogaldı daha yeni evliyim jinekolaga gidemiyordum korkuyorum nasıl gitcem ,nasıl çıkcam o masaya diye ve cesaretimi toplayıp gittim bir sürü test yaptılar bende kültür testi,serolojik ve idrar tahlilleri yapıldı tahliller çok şükür negatif temiz çıkınca yakma kararları aldılar ve eşiminde tedavi olmasını söylediler onunkinide dondurarak yok ettiler bu tedavi olalı 3sene oldu ve bir daha çıkmadılar çok şükür biran önce saglıgınıza kavuşmanız dilegimle

günaydın arkadaşlar,

sirke siğillerin tedavisinde ters etki etmiyor değil mi?
1tane siğil düştü ama diğer ufak olan siğilim kaldı gitmemekte inat ediyor :)

KURTULMUŞSUN CANIM GEÇMİŞOLSUN.
darısı topiktekilerin başına.buarada eşine sendenmi bulaştı
merak ettim.bilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar,

sirke siğillerin tedavisinde ters etki etmiyor değil mi?
1tane siğil düştü ama diğer ufak olan siğilim kaldı gitmemekte inat ediyor :)

melekcim sende ısrarcı olanı asitle yak gitsin zor yerde değilse.kaydirigubbakcemile
şuana kadar sirkeden zarar gören olmadı bildiğim kadarıyla.
tez zamanda geçer inşallah.opuyorumnanaktan

mrb madamcicek sizde siğil yok artık deme.çok şükür bende şuan yok allaha şükür inş da hiç birimizde bi daha çıkmaz.

çok geçmiş olsun cnm atlatmışsın ne güzel.evlenmeden öncemi vardı sende.birde rahim içinde varmıydı yoksa sadece dış genital bölgedemi vardı ?

melekcim sende ısrarcı olanı asitle yak gitsin zor yerde değilse.kaydirigubbakcemile
şuana kadar sirkeden zarar gören olmadı bildiğim kadarıyla.
tez zamanda geçer inşallah...

yok kolay yerde de sirke çok fena yakıyor :)
artık bir süre daha uygulucam sirkeyi allahtan bir tane var ,
ya 5aylık hamileyim acaba o nedenle tekrarlamış olabilir mi? bağışıklık sisteminde hafif çöküşler yaşanabiliyo bu dönemlerde çünkü.

doğru olabilir.birde aşermen bulantın falan oldu yiyemediysen
tabii vucudun zayıf düştü ve aptal şeylerde geldi yerleşti :umursamaz:

canim macundan korkuyorum acikcasi hamile oldugum icin.biliyorum sende hamilesin ve kullaniyorsun ama dr un sana da soyledigi gibi macun bebek icin zararli olabilir.hamileyken bitkisel olan hersey kullanilmiyor.corek otu bile yiyemiyorum.o bile hamilelerde zararli.erken doguma neden olabiliyor.cok sukur sana birsey olmamis insallah hamilelik sonuna kadarda bir zarari dokunmaz ama bunye meselesi birazda...ben simdilik sirkeyle halletmeye calisiyorum.ama dogumdan sonra kesinlikle basliycam macuna...cok sagol canim cevabin icin..

bence sen su an anne adayısın we allah senın yanında olduna ınanmaktayım bennn korkmaaa

sagol helincim.buarada sanada gecmis olsun.bende kacgundur nerde bu kiz, niye yazmiyor ?yolunda gitmeyen birsey yoktur insallah diyordum.merak etmistim seni.

avaloncum sirke surdugum gun o kasinti bendede oluyor.sonucta vajinanin ph ini bozuyor.bende asiri kasinti hissediyorum.bir tarafi duzeltirken diger tarafi bozuyoruz bir kurtulsaydik su sigillerden...sik sik sirke surmekte cok iyi birsey degil.gun asiri uygula bence.bende oyle yapiyorum artik.birde pamukla degilde kulak cubuguyla sur.biraz daha zahmetli ama en azindan sigil olmayan bolgeye deyipde tahris etmiyor durduk yere...

yok kolay yerde de sirke çok fena yakıyor :)
artık bir süre daha uygulucam sirkeyi allahtan bir tane var ,
ya 5aylık hamileyim acaba o nedenle tekrarlamış olabilir mi? bağışıklık sisteminde hafif çöküşler yaşanabiliyo bu dönemlerde çünkü.[/QUOTE]

benimde hamilelik doneminde cogaldi canim eskiden 1 taneydi ve sabitti hic buyumuyordu.ne oldugunu bile anlamamistim.ama hamilelik doneminde buyudu ve cogaldi farkli yerlerde ortaya cikti.bagisiklik sistemine bagli yani...

çok geçmiş olsun cnm atlatmışsın ne güzel.evlenmeden öncemi vardı sende.birde rahim içinde varmıydı yoksa sadece dış genital bölgedemi vardı ?

teşekkürler canım çok şükür atlattım evet evlenmeden öncede vardı ama sabitti çogalmıyordu ve hiç önemsemedim evlendikten sonra çogaldılar benimkiler
dış genital bölgedeydi çok şükür atlattım umarım bir daha çıkmaz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…