Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım vajia girişindeki nasıldı et beni gibimiydi?

canım vajia girişindeki nasıldı et beni gibimiydi?

hayir canim kucucuk bir nokta gibiydi.dokununca bile anlasilmasi cok zordu.ama son bir aydir buyudu ve cogaldi.suan 3-4 tane var.ama herbiri yine bir toplu igne basi kadar yok.yinede cok buyuk degiller yani.ama buyuyup cogalmasinlar diye sirkeyle temizliyorum.hatta sirke sayesinde 1 tanesi eridi.

inş diğerleride düşer gider ve bir daha çıkmaz.cnm doktor içeri bakmadımı?eşinde 2 senedir bir tanemi var hiç geçmedimi?kusura bakma bu kadar çok soruyorum ama merk ediyorum ve acaip evham oluştu bendede.çoğaldığı içinmi doktora gittin

benımde hamıleyken cıktı ..uzun sure mucadele ettım cok kötu durumdaydım kantoron yagı sayesınde 10 aydır sıgılım yok sukurler olsun...

esimde 3-4 yildir varmis.evet 1 tane ve hic buyumuyor.bendede daha yeni olusmaya basladi.zaten hamilelikde birden ortaya cikti.dr a gttigimde sadece 2 taneydi.vajina girisimdede 1 taneydi.suan vajina girisimde 3-4 tane var minik.ama gun gectikce kuculuyorlar.

sirke kullanmışsın ve smear testin de negatif yani temiz çıkmış değil mi ?
ozaman neden biyopsi yaptırıyosun anlamadım ?

siğillerim geçsin diye sirke kullandım ve 1 gün sonra smear yaptırdım ve sonuçta hücresel değişiklikler belirdi. o yüzden biyopsi yapılması gerek dedi ve bugünde biyopsi yapıldı. sonucu çarşambaya (

biyopsi yaptırdım ve canım yanmadıda değil hani:)) inşallah hiç bişi çıkmaz çok canım sıkılıo bu duruma çarşamba günü sonuçları alacağım hayırlısı diyelim bari , bu arada çok saol

madam çiçeğim siğil kalmadı ama doktor aldarayı kullan dedi bugün biyopsi yaparken bişi yok ama kullanacakmışım :)) biyopsi canımı yaktı bayağı eşim odaya geldi işlem bitince ağlamaya başladım çocuk mocuk yapmıcam dedimm:))

gecmis olsun masallcim insallah sonucun guzel cikacak.bizede carsamba gunu sonucunu yaz lutfen.bu hastalik insanin sinir sistemini bozuyo ,birde caninda yaninca aglamak da haklisin.ama cok sukur sigilin kalmamis artik.darisi bizlere insallah..

hamileyken herhangi bir tedavi yontemi uygulandimi size? dogumunuzu sezeryanlami yaptiniz?

hastalık bende hamıleyken ortaya çıktı once sıgıllerı buldum 2 hafta sonrada 5.5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım...3 ayda 5 kere koterle yaktılar aşıda olamadım gebelıkten dolayı...ıgne yapıp uyuşturuyoolrdı ama sonuncusunde mecburen narkoz verdıler çoğalmıştı...dogumu sezaryan olmak zorundasınızzaten bende oyle yapacaktım ama bebegımı kaybettım.:1no2: kaybettıgımde 3 sıgılım vardı...kantoron yagı ılle düştuler bıdahada cıkmadılar...nerdeyse 1 yıldr yok

sıze bı arkadasıma verdıgım kendım yazıp duzenledıgım yanı bırebır kendı yontemımı kopyalayacagım..lutfen uygulayın....

wordden kopyaladım için buyuk harfte kalmış modlar bırkerecık tolere etsınler ..duzeltemedım..lutfen sıgılı olanlar bunu yazıcıdan cıkartsın ve uygulasın...

1-HASTALIKTAN KURTULACAGINA INANACAKSIN,ÖLUM HARIC HER DERDE DEVA KANTORON YAGI ILE ÇÖREK OTUDUR HZ MUHAMMED DOGRULAMIŞTIR BIR HADISINDE…
2-CINSEL ıLıŞKIYI KESECEKSIN ,KANDA OLDUGU ıÇıN KASIKTAN BILE BULASIYOR KORUNMA YONTEMLERI ASLA OZELLIKLE SIGILIN VARKEN KARŞIYA GECMESINI ENGELLEMIYOR..
3-TUM ıÇ ÇAMAŞIRLARINI ESKI HAVLULARINI ATACAKSIN YENI ÇAMAŞIRLARINI HERKESINKINDEN AYRI YIKAYIP ARALARINI UTULEMEDEN GIYMEYECEKSIN..
4-NAYLON VE DAR SEYLER GIYMEN YASAK
5-BAGISIKLIK SISTEMIN ıÇıN SEBZE ,MEYVE,BALIK YIYECEKSIN..
6-HERGUN 1 DEFA LIMONLU YESIL CAY ıÇECEKSIN ŞEKERSIZ..
7-HAFTADA 1 KERE BALLA KARIŞTIRIP YEMEK UZERE 1 TATLI KAŞIGI ÇÖREK OTUNU YIYECEKSIN BAGISIKLIK SISTEMIN ıÇıN..( CIGNEMEN ZOR OLUR,KARABIBER DEGIRMENINDE ÇEKEBILIR YADA ÇEKIREBILIRSIN)
8-AKTARCIDAN BUYUK BIR OZENLE KIRMIZI RENKTE OLAN KANTORON YAGINI BULACAKSIN SARISINI ALMA KIRMIZISINI AL..
9-SIGILLI BOLGELERE FARKLI KULAK CUBUKLARIYLA AYNI KULAK ÇÖPUNU FARKLI BOLGEYE DEGDIRMEDEN YANI HER SIGIL ıÇıN BIR KULAK ÇÖPUNU KANTORON YAGINA BATIRARAK SURECEKSIN..ETRAFINDA GEZDIR O YAGI ,AZCIK EZEREK SUR YANI BASTIRACAKSIN BIRAZ UZERINE..
10-HAFTADA 3 GUN YAPACAKSIN BU ıŞLEMI ORNEGIN : PAZARTESI ,ÇARŞAMBA VE CUMA…GECE YATARKEN YAP BOL ıÇ ÇAMAŞIRI GIY YADA HIC GIYME..BÖLGEYI ASLA NEMLI TUTMA..SIGIL OLMAYAN YERLEREDE GAZLI BEZ ILE RULO YAPARAK UCUYLA SUREBILIRSIN YANIK IZINIDE GECIRIR…
SIGILLERIN BITSE BILE ÇÖREK OTU VE YAG PANSUMANINA DEVAM EDEBILIRSIN..TEMIZLEYICIDIR

DUNYADA KANSER TIPININ ONCEDEN TEDAVISI WE KANSERI ONLEYEBILCEMIZ TEK KANSER TIPI RAHIM KANSERIDIR

rahım agzı kanserıneee karsı ası olursannnn bence bısı olcanı sanmıorıummm

yesılı bol yeee
asını ol
yaglı we ozellıkle soyluyorum ŞEKER RAHIM KANSERINI BESLIO
vitamın al balık ye yıyemıosan benım gbıı balık yag kapsulu ıc
gerısı bosss korkma bıı olmazzz
aktardan aldım macun sayesınde dırec guclucok sukur benım ınsallah kendıne ıı bakar yesılı bol yersın sende

....................................

hıranurrrr bu arada hamıleyken operasyon weya ası olamıyosun sadece kendıne ıyı bakman lazım

kızlar 3 gundur yazamıorm grıp oldum ası olduktAN SONRA gene grıp oldummm ama bugn daha ıyı oldum cok sukur 3 asımıdaaa oldummmmm ohhh beee dorum ınsallah sızde olursunuz

eşinin siğili halen duruyormu?valla canım bu kadar zamandır içerde yoksa çok şansın varmış inş hepsi birdaha gelmemek üzere düşer.sende sağsalim bebeğine kavuşursun

geçmiş olsun inş testin temiz çıkar canım.masalcım senin ne zamandır siğilin yok ?birde eşinde varmıydı?

çok geçmiş olsun ne güzel 1 yıldır yokmuş bu iyiye işaret canım.siğillerin rahim içindemiydi yoksa dış genital bölgedemiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…