evet hamilelikle beraber ortaya cikmaya basladi.ilk basta vajina girisimde tek bir nokta halindeydi.daha sonra makat etrafinda cikmaya baslayinca suphelendim.hemoroit sandim.hamilelikte hemoroit sik rastlanan bir rahatsizlik cunku.daha sonra bunlarin hemoroit degil sigil oldugunu ogrendim..
canım vajia girişindeki nasıldı et beni gibimiydi?
hayir canim kucucuk bir nokta gibiydi.dokununca bile anlasilmasi cok zordu.ama son bir aydir buyudu ve cogaldi.suan 3-4 tane var.ama herbiri yine bir toplu igne basi kadar yok.yinede cok buyuk degiller yani.ama buyuyup cogalmasinlar diye sirkeyle temizliyorum.hatta sirke sayesinde 1 tanesi eridi.
inş diğerleride düşer gider ve bir daha çıkmaz.cnm doktor içeri bakmadımı?eşinde 2 senedir bir tanemi var hiç geçmedimi?kusura bakma bu kadar çok soruyorum ama merk ediyorum ve acaip evham oluştu bendede.çoğaldığı içinmi doktora gittin
benımde hamıleyken cıktı ..uzun sure mucadele ettım cok kötu durumdaydım kantoron yagı sayesınde 10 aydır sıgılım yok sukurler olsun...
sirke kullanmışsın ve smear testin de negatif yani temiz çıkmış değil mi ?
ozaman neden biyopsi yaptırıyosun anlamadım ?
canım benim bir kere hiç panik yapılacak bir şey yok onu söliyim baştan bende pek bir gerildim eyvaahlar olsun ne yapıcaklar bana diye ama hiç bir sıkıntı yok onu söliyim sana.normal muayene olur gibi oturtuyolar seni rahim ağzını açıyolar bir aletle ondan sonra mikroskop altında başlıyolar incelemeye bir ilaç yada bir madde neyse o onu veriyorlar içeri anlamıyosun zaten o ilaç ordaki anormal hücrelerde renk değişikliği yapıyormuş doktorda o rengi değişen yerlerden böyle cımbız gibi birşeyle minicik parçalar alıyor pirinç tanesi kadar sakın stres yapma yani can yakan bir işlem değil rahat ol bende korktum ilk başta ne yalan söyliyim ama hiçde korkulacak birşey değil yani.rahmin yerinde kalıcak anlıyacağın çıkarmıyolar yerinden uslu uslu duruyor orda opuyorumnanaktan
süper vallaalkisalkisalkis.sanırım yakında biz
siğili olmayanlar olarak burda görüşmeye devam edicez.
yenilerde çoğalmaz inşallah,artık bu kötüşey kimseye bulaşmasın.
kantoron yağı kırmızı olandandı, sanırım izleri yok ediyor.
açıkçası beni izler pek bağlamıyor,bunca şeyden sonra izlere takacak değilimzemuszemus
hadi masalcım geçmişolsun canım inşallah sonuçlarda iyi geliropuyorumnanaktan
geçmişolsun canım.evet o koku olayı çok kötü.
insan kendini toplumdan soyutluyor.
osıralar ben evde dakkabaşı duştaydım.akannehir
belli bir zaman sonra yenermiş bünye diyorlar umarım öyledir.
bende 1 yıla yakındır sorun yok.kendini koru sitres ola beslenmene dikkat et
dirençsiz kalma tekrarlamasın .tekrar geçmişolsun kaydirigubbakcemile5
melek sanırım test aşamasında sonuca göre
bize yazacaktı .ama evet şimdi söylesin diğerleride bu aşamada
ona eşlik etsin bencedevereliniortak
ben aldara aldım ama zaten asit ve padofilmle geçmişti.
kullandım aralıklarla ,tam birşey söyleyemiyeceğim.
sende sirkeyi denesen canım.herkes çok memnun,hemde
ucuz.ben herduştan sonra korunma amaçlı sürüyorum geçmişolsun.kaydirigubbakcemile5
madam çiçeğim siğil kalmadı ama doktor aldarayı kullan dedi bugün biyopsi yaparken bişi yok ama kullanacakmışım :)) biyopsi canımı yaktı bayağı eşim odaya geldi işlem bitince ağlamaya başladım çocuk mocuk yapmıcam dedimm:))
hamileyken herhangi bir tedavi yontemi uygulandimi size? dogumunuzu sezeryanlami yaptiniz?
yaaa kizlar benim de bir sorum olcak sizlere...ben suan simir testi yaptiramiyorum bircogunuz biliyorsunuz artik nedenini..cunku hamileyim .bugun icime kurt dustu.Allah gostermesin hadi bu lezyonlar kanser oncusuyse diye...illaha seytan aklima birsey sokacak ya kötükedihüso..bugunde bu konu beni huzursuz etmeye basladi,,esimde bu virus en az 3-4 yildan beri varmis.evlendigimizde bende onda bir sigil farketmistim ama ikimizde onemsememistik.et beni oldugunu dusunmustuk.onunki hic birzaman buyuyp cogalmadi cunku..herneyse banada bu virus esimden gecti muhakkak.biz evleneli 2 yil olacak.yani ben bu virusu 2 yil once almisimdir oyle degilmi? ama en son 7 ay once simir yaptrdim ve temiz cikti.ozaman bagisiklik sistemim guclu oldugu icin sigilimde yoktu.dr hic birsey anlamadi.kisacasi bu lezyonlar kanser oncusu olsaydi ozaman cikmazlarmiydi? sizler ne dusunuyorsunuz arkadaslar.cevap yazin lutfen...aklima takildi...bilmiyorumkismile
bıde ben bugun sunu buldum ılgınc geldı hanı bız sıgıllere sırke suruoz ya
baska bı yerede okudum bunu
1.sirke….100gr
2.nar kabugu..10gr
3.şap…….10
4.su…….50gr kaynatılır cibanlara pansuman yapılır.
2:kükürtlü sabunla her gün yıkanır.
3:şah dere otu kaynatılır birer bardak icilir,günde 3 dafa tekrarlanır.
hıranurrrr bu arada hamıleyken operasyon weya ası olamıyosun sadece kendıne ıyı bakman lazım
esimde 3-4 yildir varmis.evet 1 tane ve hic buyumuyor.bendede daha yeni olusmaya basladi.zaten hamilelikde birden ortaya cikti.dr a gttigimde sadece 2 taneydi.vajina girisimdede 1 taneydi.suan vajina girisimde 3-4 tane var minik.ama gun gectikce kuculuyorlar.
siğillerim geçsin diye sirke kullandım ve 1 gün sonra smear yaptırdım ve sonuçta hücresel değişiklikler belirdi. o yüzden biyopsi yapılması gerek dedi ve bugünde biyopsi yapıldı. sonucu çarşambaya(
hastalık bende hamıleyken ortaya çıktı once sıgıllerı buldum 2 hafta sonrada 5.5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım...3 ayda 5 kere koterle yaktılar aşıda olamadım gebelıkten dolayı...ıgne yapıp uyuşturuyoolrdı ama sonuncusunde mecburen narkoz verdıler çoğalmıştı...dogumu sezaryan olmak zorundasınızzaten bende oyle yapacaktım ama bebegımı kaybettım.:1no2: kaybettıgımde 3 sıgılım vardı...kantoron yagı ılle düştuler bıdahada cıkmadılar...nerdeyse 1 yıldr yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?