Arkadaşlar; sirke ve kataron yağı birliktemi sürülecek? Sirkenin ne sirkesi olduğu önemli mi? Birde hangi aralıklarda kullanıyosunuz?
ya bu genital siğil probleminden aldara ile sonuç alan varmı
kaç günden beri internetim yoktu yazamadım canım ya. bende biyopsi yaptırıcam adet oldum haftaya da biyopsi olmaya gideceğim. inşalahh bişi çıkmaz hiç birimizde de, biyopsi nasıl oluo tam net anlatırmısın en ince ayrıntılarıyla. nasıl oluo rahmi dişarı çıkarıp etimizdenmi kesecekler yani nasıl(
arkadaslar bu hpv cinsel yolla bulaşmasının dışında bi yolla da bulaşabilir mi merak ettim... ben bekar olduğum için ne yaparsam korunurum sanırım havuz hamam vs gbi ortamlardanda bulaşabiliyomuş ben hiç gitmedim zaten böle yerlere ama biz bu yaz abimi evlendircez ve gelin olacak olan kişinn ailesi köyde yaşıo ve gelin hamamına gidilmesini şart koştu..Bende hep hamam gbi mikrop saçan yerlerden korkmuşumdur ne yapıcağpımı bilmiorum gitmessemde ayıp olucak öyle yerlerden kesin bulaşır mı cevap veren olursa sevinirim..Şu anda çk şükür hpv ile ilgili bi sıkıntım yok ama korunmakta istiyorum açıkcası..Allah bu hastalığa yakalanan arkadaslarıma sabır ve şifalar versin inşiallah..
Amin canim iyi dileklerin icin cok sagol.gercekten zor ve sinir bozucu bir hastalik..Allah beterinden saklasin deyip kendimizi teselli ediyoruz...hamam konusuna gelince..dr lar hamamdan ve havuzdan bulasma ihtimalinin olmadigini iddia ediyorlar ama burda daha once hickimseyle cinsel iliskiye girmeyen,hicbir temas da bulunmayan arkadaslarda havuzdan bulastigini dusunuyorlar..yani bu konu tam bir netlik kazanmis degil..oyuzden en iyisi bu tip yerlerden uzak durmak.sonucta sadece hpv virusu degil ,mantar gibi baska rahatsizliklarda bulasabiliyor boyle umumi yerlerden...karar sana kalmis canim..
Cevabın için teşekkür ederim canım..Benim de hep aklımı kurcalıyor bu konular dediğin gibi sadece hpv değil bir sürü hastalık için risk altındayız. Kadınların fiziki yapısı mikropları kapmaya erkeklere oranla çok daha fazla müsait. Bu da bizleri düşündürüyor ister istemez...Hamam konusuna gelince gitmemeye karar verdim zaten ne anlarlar şu hamamlardan havuzlardan vs den hiç anlamam.. Bin kişinin girip çıktığı temiz bırakılıp bırakılmadığı malum olan yere nasıl gönül rahatlığıyla insanlar girer şaşarım..lmaz:
bende de çıktı bu siğillerden ya pazartesi ege üniversitesine gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz
yaaa kizlar benim de bir sorum olcak sizlere...ben suan simir testi yaptiramiyorum bircogunuz biliyorsunuz artik nedenini..cunku hamileyim .bugun icime kurt dustu.Allah gostermesin hadi bu lezyonlar kanser oncusuyse diye...illaha seytan aklima birsey sokacak ya kötükedihüso..bugunde bu konu beni huzursuz etmeye basladi,,esimde bu virus en az 3-4 yildan beri varmis.evlendigimizde bende onda bir sigil farketmistim ama ikimizde onemsememistik.et beni oldugunu dusunmustuk.onunki hic birzaman buyuyp cogalmadi cunku..herneyse banada bu virus esimden gecti muhakkak.biz evleneli 2 yil olacak.yani ben bu virusu 2 yil once almisimdir oyle degilmi? ama en son 7 ay once simir yaptrdim ve temiz cikti.ozaman bagisiklik sistemim guclu oldugu icin sigilimde yoktu.dr hic birsey anlamadi.kisacasi bu lezyonlar kanser oncusu olsaydi ozaman cikmazlarmiydi? sizler ne dusunuyorsunuz arkadaslar.cevap yazin lutfen...aklima takildi...bilmiyorumkismile
birde rahim içinde olduğunda hiç bir belirti veriyormu yoksa doktor muayene ettiğinde mi anlaşılıyor?
Doktor vajinanın içine de bakıyor tatlım. Varsa orada onuda temizliyor.
yaaa kizlar benim de bir sorum olcak sizlere...ben suan simir testi yaptiramiyorum bircogunuz biliyorsunuz artik nedenini..cunku hamileyim .bugun icime kurt dustu.Allah gostermesin hadi bu lezyonlar kanser oncusuyse diye...illaha seytan aklima birsey sokacak ya kötükedihüso..bugunde bu konu beni huzursuz etmeye basladi,,esimde bu virus en az 3-4 yildan beri varmis.evlendigimizde bende onda bir sigil farketmistim ama ikimizde onemsememistik.et beni oldugunu dusunmustuk.onunki hic birzaman buyuyp cogalmadi cunku..herneyse banada bu virus esimden gecti muhakkak.biz evleneli 2 yil olacak.yani ben bu virusu 2 yil once almisimdir oyle degilmi? ama en son 7 ay once simir yaptrdim ve temiz cikti.ozaman bagisiklik sistemim guclu oldugu icin sigilimde yoktu.dr hic birsey anlamadi.kisacasi bu lezyonlar kanser oncusu olsaydi ozaman cikmazlarmiydi? sizler ne dusunuyorsunuz arkadaslar.cevap yazin lutfen...aklima takildi...bilmiyorumkismile
tamam canım benim bikini bölgemde vardı bir tane çok şükür geçti.sadece mersak ettim illa doktor bakıncamı içerde olduğu anlaşılıyor yoksa siğil bir belirti veriyormu diye merak ettim boshayallersmile
canım senin hamileliktemi siğillerin çıkmaya başladı?sadece dış genitaldemi var yoksa içerdede varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?