slmmmmm...
yahu bu sirke iyi hoşdaaa benim vajina girişindekiler yandı eridi resmen ama dışardakiler duruyor hala sadece bembeyaz oluyorlar ama öyle çok bir haraket yok 1 saatte bekletiyorum nerden baksan çok minik vardı bir tane o düştü birde değiğim gibi içerdekiler gitti.ben deniyorum bıkmadan ama umarım işe yarar.yaramazsa sonuçlar için gittiğimde ilaçla yaktırcam onları napıyımmm mafoldumben sinir basıyo valla heeeee
slmmmmm...
yahu bu sirke iyi hoşdaaa benim vajina girişindekiler yandı eridi resmen ama dışardakiler duruyor hala sadece bembeyaz oluyorlar ama öyle çok bir haraket yok 1 saatte bekletiyorum nerden baksan çok minik vardı bir tane o düştü birde değiğim gibi içerdekiler gitti.ben deniyorum bıkmadan ama umarım işe yarar.yaramazsa sonuçlar için gittiğimde ilaçla yaktırcam onları napıyımmm mafoldumben sinir basıyo valla heeeee
pamuga sırke dök dış yüzeye bir gece yat ayrıcaaa uzun zamanda deneyebılrısın ben asıtı bır ay denedım cunkuuu ıstıosa koter ol ama ne bılım bıraz sabret derımmm kendıne ıyı bakkk bıde
neee vajina girisindekiler yandi eridimi??hani o pirinc tanesi kadar olanlar??:1shok: esas sirkeyle iyilesmez dedigimiz yerdekiler gecmis avoloncum sen daha ne diye sinir oluyorsun ki?? distakiler her halukarda geciyor zaten sirkeyle...gozunaydin cok sevindim:1hug: benim icinde bir umut var demektir ozaman opuyorumnanaktan ama ben 3 gundur yapmiyordum ara vermistim.dun tekrar basladim.birazdan yine yapcam gaza geldim simdi delikafadulden
bişey sorucam arkadaşlar size hpv virüsü taşıyıpta rahiz ağzı kanseri olduğunu öğrenen varmı acaba bu virüsü taşımamız ne kadar risk içeriyor
1.5 sene önce bende de çıkmıştı yaktırdım. Şimdilik çıkmadı fakat tekrar etme riski varmış. Umarım çıkmaz bir daha. Kaşıntı, koku yapıyordu hep. :1no2:
arkadaşlar lütfen bana yardım edin ben bakireyim ve ne yüzeysel ne gerçek anlamda hiçbir cinsel ilişkim olmadı son günlerde vajina girişine doğru iç dudaklar arasında et beni gibi deeğilde sivilce gibi ucu beyaz etrafi kırmızı birkaç tane var ne bu genital siğil mi çok korkuttu bu beni genital siğil cinsel ilişkisi olanlarda olur deniyor ama dediğim gibi bu anlamda hiçbir temas yaşamadım ama neden var bunlar benim gibi bunu yaşayan arkadaşlar var mı????
arkadaşım ben siğillerim için gittiğimde smear testide yapmışlardı onun sonuçları iyi çıkmadı hafif displazi görünüyordu bundan biopsi almaya karar verdiler ve kolkoskopi oldum sonuçları çıkıcak bu ayın 15 inde ona göre tedavi uygulayacaklar.LEEP diye bir yöntemle rahim ağzını traşlıyolarmış.kısacası ben ihmal etmeyin smear testlerinizi yaptırın derim en azından iş işten geçmeden tedavi şansı oluyor zaten bu öyle 2 günde kanser oldum falan gibi birşey değil baya bir zamanda ilerliyor hastalık ondan ihmale gelmez düzenli kontrol olun arkadaşım
madamçiçekçimmm helincimmmmm ve diğer şekerlerrrr benim siğil 1 tane kaldı ve kocamandı şimdi miniminnacık kalmışş. ben sirke kullandıktan sonra smear yaptırdım ve test sonucuda olumsuz çıktığı için biyopsi dediği için doktor biyopsi yaptıracağım belki sirkeden değildir dimi(o nedenle sirke ve yaklaşık 5 gündür aldara kullanmıorum eee iice korktummm napimm. hepimize acil şialarrrr. bu arada yeni arkadaşlar katılmış umarım hepimiz iileşiriz. kantoron yağı ne işe yarıo bende sarı renkte olanı var ama denemedim.
1.5 sene önce bende de çıkmıştı yaktırdım. Şimdilik çıkmadı fakat tekrar etme riski varmış. Umarım çıkmaz bir daha. Kaşıntı, koku yapıyordu hep. :1no2:
melek_09 bir kişinin hazırladığı bir sıvı ile bu siğillerden kurtulduğunu belirtmişsin bu konuda biraz daha detaylı bilgi verebilme şansın varmı acaba
ya bu genital siğil probleminden aldara ile sonuç alan varmı
arkadaşlar benim için bir cevap yazılmamış((
madamçiçekçimmm helincimmmmm ve diğer şekerlerrrr benim siğil 1 tane kaldı ve kocamandı şimdi miniminnacık kalmışş. ben sirke kullandıktan sonra smear yaptırdım ve test sonucuda olumsuz çıktığı için biyopsi dediği için doktor biyopsi yaptıracağım belki sirkeden değildir dimi(o nedenle sirke ve yaklaşık 5 gündür aldara kullanmıorum eee iice korktummm napimm. hepimize acil şialarrrr. bu arada yeni arkadaşlar katılmış umarım hepimiz iileşiriz. kantoron yağı ne işe yarıo bende sarı renkte olanı var ama denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?