Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ÇÖREK OTU'Çörekotu ölüm dışında her hastalığa şifadır.'
Bu sözü yüzyıllar önce İs1am Peygamberi Hz. Muhammed (say) söylemiş. İfadenin özünde yatan mana ve bilimsel gerçek bizim aklımıza henüz düştü. Hz. Muhammed (sav)’den ‘bu yana Asya ülkeleri ve Uzak Doğuda “her derde deva” olarak kabul edilen bu nazenin bitkinin yağı da tohumu kadar şifa kaynağıdır. Özellikle sedef hastalığı, yüz felci ve iltihaplanmalarda etkilidir. Enteresandır ki, çörekotunda parazitler barınamamaktadır. Bu özelliğinden dolayı tütsüsü yapılarak haşaratın eve girmesi önlendiği bilinir.
Elde ettiğimiz Doğu kaynaklarında çörekotunun, kısaca şu faydaları görülmektedir: Öncelikle acımsı maddesi ile iştah açıcıdır. Bununla beraber uyarıcı, süt artırıcı,uçuk, idrar ve adet söktürücü yönü vardır. Alaca hastalığı, ateşli hastalıklar, mide rahatsızlıkları, nefes darlığı, baş-diş ağrıları, unutkanlık, bağırsak parazitleri, böbrek rahatsızlıkları, basur gibi hastalıkları tedavide etkilidir.

Çörekotu yağı içinde bulunan doymamış yağ asitleri sayesinde, bağışıklık sistemini düzenleyen önemli bazı maddeler sentezlenir. Dolayısıyla bu yağ ile polen alerjisi gibi birçok alerjik rahatsızlıklar, iltihaplanma, sinire bağlı deri hastalıkları ve astım tedavi edilebilmektedir. Ayrıca saç dökülmesine ve kepeğe karşı etkilidir.

Rahmet peygamberinin sünnetlerinin tatbik edilmesi ve yaşanmasının ne derece ehemmiyetli olduğu bu hadisi şerifte ders verici bir mana taşımaktadır Rabbim bize iki cihan serverini hakkıyla anlamayı nasib etsin

Mikrop, virüs ve mantarlara karşı öldürücü tesire sahiptir.

•İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.

•Kan şekerini düşürür.

•Damar hastalıklarını önler.

•Hazmı kolaylaştırır.

•Vücuttaki zehirleri süzerek atar.

•İdrar söktürücü özelliği ile safraya iyi gelir.

•Yaraların çabuk iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.

•Alerjiyi önler.

•Savunma sistemini dengeler.

•Hormon sistemini ve ruh hâlini sağlamlaştırır.

Özel hallerde faydaları:

•Çörek otu, müzmin hastalıklarda şaşırtıcı iyileşmeler sağlar. Çocuklarda özellikle sinir ve deri hastalıklarına, astım ile alerjiye iyi gelir.

•Çörek otu ürünleri (yağ ve ezilmiş bal karışımlı) hamilelik devresindeki şikayetleri azaltır. Yan tesiri olmayıp, bu devredeki hanımlara ve bebeklerini ana sütüyle besleyenler için süt kalitesinin bebeğe daha yarayışlı olmasını sağlar.

•Egzamalı deriye sık sık çörek otu yağı sürüldüğünde deri çabuk iyileşir. Yine deri hastalıklarında mikrop öldürücü tesirinden dolayı çok fayda verir.

Bazı Hastalıklarda Çörek Otu:

•Hazım zorluğu ve mide şişkinliklerinde çörek otu eskiden beri bilinmektedir.

•Hemoroide iyi gelir, çünkü damarları güçlendirir ve kan dolaşımını hızlandırır.

•Romatizma, şeker hastalığı ve kolesterolün yükselmesi gibi metabolizma hastalıklarına faydalıdır.

•İktidarsızlık ve kısırlıkta yine yarar verici tesire sahiptir. Çünkü çörek otu, cinsî hormanları tanzim etmekte, bedenî ve ruhî olarak zindelik ve dinçlik vermektedir.

•Çörek otu yağı kadınlardaki ay hâli sancıları ve diş ağrılarına karşı yine başarıyla kullanılmaktadır.

bıde ben bugun sunu buldum ılgınc geldı hanı bız sıgıllere sırke suruoz ya
baska bı yerede okudum bunu
1.sirke….100gr
2.nar kabugu..10gr
3.şap…….10
4.su…….50gr kaynatılır cibanlara pansuman yapılır.
2:kükürtlü sabunla her gün yıkanır.
3:şah dere otu kaynatılır birer bardak icilir,günde 3 dafa tekrarlanır.

siğil giderici,

gunde 5 taneee cevizzzz

hipoglisemik, antifungal (mantar hastalıkları tedavisi), antiviral (virüs infeksiyonlarına karşı olan etki), tümör engelliyici özelliklerinin olduğu bilinmektedir.

daha çok parmaklarda oluşan rahatsız edici hastalık.
doktora gitmeden tedavi arayanlar için oldukça etkili bir tedavi yolu vardır. ahan da yazıyorum.
önce okkalı bir BiSMiLLAH çekilir.
kullanılacak malzemeler :
5 gram çörek otu
2 gram üzüm sirkesi
2 gram çörek otuyağı
biraz semiz otu yaprağı
*
başlıyoruz. ahan da yazıyorum. çörek otu güzelce ezilir. un haline gelince üzüm sirkesi ve çörek otu yağıyla güzelce hamur yapılır. bir beze sürülüp siğilli olan bolgeye güzelce ovalanır. daha sonra semiz otu ilede güzelce ovalanır. 5 dk daha sonra yıkanır kurutulur. siğillere çörek otu yağı sürülür. bu günde bir sefer bir hafta uygulanır. inşallah bir hafta içinde elleriniz eski hale döner. geçmiş olsun..

bugun aksam uyumadımmm tuz calma ne
demek annamdım ben bır sıtede okudum bı bayan arkadas yazmıs

BAğışıklık sisteminin güçlendirilmesiyle vücuttan kolayca atılabilen virüs.Deri üstündeki yaraların kişiye durmadan göz kırpıp,ben buradayım demesi ve kişinin moralini zamanla azaltması suretiyle hızla büyür.Efendim nasıl kurtulacağız bundan?Fizilsel yöntemlerle ya ilaç süreriz,ya yaktırırız,ya dondurturuz daha cıvık bir görüntü oluşur ve moral daha da batar.Ben bundan kurtulamam düşüncesi hasta kişinin siğillerinin daha da artmasına sebep olur.Halbuki büyüklerimizin uyguladığı dua okutma,tuz çalma,sarımsak sürdürme,tereyağı kavanozunda 3 gün durup o yağı yiyerek ölen hamamböceğinin kafasını ezip yatsı namazından sonra siğilin üstüne 3 gece 7 sabah sürme vb. placebo teknikleri kişinin manen güçlenip,inanç yoluyla bedenini yönetmesiyle bu çirkin yaralardan kurtulmasına olanak sağlar.Geçecek diye düşünün geçecektir.Saygılarımla

merhaba kızlar,
sirke ile siğil 1günde kayboldu inanamadım.,
şimdi 1tane var ufacık ona sürücem bakalım yine etkili olacakmı
banyodan sonra 10 dk pamukla beklettim ve yokoldu biraz yaktı ama dayanmaya çalıştım.
bukadar kolaylık varken boşuna doktora gidip dünya kadar para verip yaktırıodum :)

sewgılı melek bence ole de deme bosuna doktora gıtmek gbı maddı acıdan dıl onemlı olan ust kanser tıperınden korunmak sıglın cıkmasından da gecccccc

gozun aydin canim.darisi diger sigillerinin basina..

öncelikle tüm arkadaşlarıma selamlar,,,
açıkça söylemek istiyorum ki bir erkek kullanıcı olarak profl açtım çünkü konuyu incelediğimde sizlere kendimce yardımım dokunabilir diye düşündüm. kullanıcı adımdan da anlaşılacağı üzere aldara yı hekimlerimize tanıtımını yapıyorum. ilaç mümessili olarak çalışıyorum ve de bu ürünle ilgili her konuda sizlere yardımım dokunabileceğini düşündüm. konuyu baştan sona tüm yazılan iletileri okudum. gerçekten de olayın bir çok yönden rahatsız edici yanları var .. sizlere canı gönülden geçmiş olsun diyorum öncelikle. her konuda sorularınızda yardımcı olmaya çalışırım tabiki üyeliğim iptal edilmediği müddetçe... ben kendimce sizlerinde aslında bildiği bazı bilgiler vermek isterim. ürünle ilgili merak ettiğiniz şeyleri tabi ki de sormak isterseniz yazabilirsiniz.

öncelikle hpv virüsü için gerçekten de bir çok tedavi yöntemi mevcut. yazılanlardan da okuduğum kadarıyla bir çok arkadaşımız da bu birçok yöntemi denemişler. arkadaşlar bu hastalık sizin immün sisteminizin bu virüsü tanıyamamasından kaynaklanan bir hastalık. genital siğilller için uygulanan tedavileri bir düşündüğümüz de krioterapi , cerrahi müdehale, yakma ya da bazı asit içerikli ilaçlarla yakma işlemi gibi yöntemler genital bölgedeki siğilleri yok etme amacına dayanırlar. ancak ve ancak kesinlikle bu tedaviler bu hastalığın subklinik lezyonlarını yani bu hastalığın temelinde yatan görünmeyen lezyonları yok edemezler. bu da hastalığın nüks etmesiyle yani kısa süre sonra tekrar etmesiyle sonuçlanır. ayrıca bu uygulanan tedavilerin sonucunda temizlenen bölgede hipopigmentasyon yani deri renginin açılması gibi değişik deri üzerinde sizleri rahatsız edecek görüntüler oluşabilmektedir. aldara yı
ele alıcak olursak bu tedavide ilk ve tek immünomodülatör yani ilk ve tek immün yanıt düzenleyici bir tedavi seçeneğidir. yani hastalıklı bölgedeki bağışıklık sisteminizi tetikler ve de hastalığın tekrar etme oranını son derece etkili oranlarda düşürür. bunu da zaten bir çok yapılmış klinik deneylerle birlikte ispat etmiştir. aldara bunu nasıl yapıyor tabi ki de immün sisteminizin hafızasına kısmen de olsa bu virüsü tanıtarak. hastalığın tam olarak tedavisi şu an için bulunmuyor. ancak tabi ki de bağışıklık sisteminizi güçlendirici bitkisel ürünler kullandığını söyleyen arkadaşlar var bu da yapılması gerekenlerden.. çoğunluk olarak aldaranın lezyonlara iyi geldiğini söyleyen arkadaşlarmız olsa da tek tük aldaranın etkisiz kaldığını belirten arkadaşlarımız da olmuş ... onlar için şunu söyleyebilirim ki ilacın doğru kullanıyorlarmı öncelikle onu sorgulamak gerekir. ve de şöyle de bir durum da var ki her ilaç her hastaya iyi gelmediği durumlar olabiliyor. psikolojik nedenler de olabilir bunun altında yatan. bu konuda hekimlerimiz de aynı şeyi düşünüyorlardır eminim. burada asıl sorulması gereken soru şu ki; lezyonlarla karşılaştınız psikolojik olarak etkileniyorsunuz gidip yaktırıyorsunuz ya da donduruyorsunuz, ancak kısa süre sonra tekrarlama gösteriyor. bu noktada sinir bozuculuğu daha da katlanıyordur sanırım. o noktada aldara kullanımı bu rahatsızlığınızı büyük oranlarda azaltacaktır. bazı lezyonlar çok fazla olabilirler. bu tip durumlarda hekim kriyoterapi gibi tedaviler öngördüğünde zaten hekimin kendisi de uygulayacaktır gerçi ama yakma ve dondurma işleminin akabinde aldara kullanımı da gayet etkili olmaktadır. görünen lezyonları yakan hekim , aldara ile de görünmeyen lezyonları da yok etmek isteyebilir. ayrıca aldara ile kendi başınıza kullanım kolaylığı olması da önemlidir diye düşünüyorum. bazı arkadaşlarımızın aldara nın da asit içerikli yakan bir krem olduğunu söylediklerini gördüm. kesinlikle yanlış bilgi. aldara yakıcı deildir. aldaranın uygulaması sırasında ortaya çıkan eritem yani kızarıklık gibi yan etkiler aslında immün sisteminizin harekete geçtiğini gösterir. yani en basitinden grip virüsü kaptığınızı düşünün ateşiniz yükselir yataklara düşersiniz halsizlik gibi durumlar oluşur. aslında tüm bunlar immün sisteminizin harekete geçmesiyle alakalıdır. aldara da aynı şekildedir. yan etkiler dayanılmaz olduğunda tedaviye kısa bir ara verildikten sonra tekrar başlanılması durumunda aynı etkiler azalacaktır ya da görülmeyecektir.
aldara nın kullanımı ile ilgili şunları söyleyebilirim.
ilaç genital siğiller dışında cilt kanserizasyonu olan bazı hastalıklar içinde kullanııyor ve de pozolojisi farklılık gösteriyor. ancak genital siğiller için ilacın kullanımı
HAFTA ıÇı 3 GÜN
Pazartesi - Çarşamba- Cuma şeklinde birer gün arayla kullanmanız gerekiyor.
tedavi 16 hafta uygulanıyor. ya da lezyonlar yok olana kadar kullanıyorsunuz.
gece uyurken iyice temizlediğiniz lezyonlu bölgenin çok az 1 mm kadar dışına da taşarak ( bunun sebebi görünmeyen lezyonlara da aldaranın ulaşabilmesi içindir. tedavi sürecini hızlandırır. ) uygulayın. lezyonlu bölgede 8 saat kalan aldara kremi ılık suyla birlikte temizleyin. aldarayı uygulamadan önce temizlediğiniz bölgenin iyi ce kuruduğundan emin olmalısınız. nemli kalmaması gerekiyor.

ve de en önemli nokta ALDARA ya güvenin... unutmayın bu hastalıkta moraliniz yüksek olmalı ..
Hepinize büyük geçmiş olsun diyorum .. Sevgiler..

NOT: bir de arkadaşlar. havuz gibi ortak kullanım alanlarında geçme olasılığı var sa da, bu oran oldukça düşüktür. hastalığın bulaşması için tam bir cinsel birleşme olmadan temas yoluyla da geçme riski yüksek.. hastalık kapıldığı andan itibaren hemen ortaya çıkmayabiliyor. immün sisteminizin zayıfladığı dönemlerde ortaya çıkabilicektir. yani bundan 2 sene önce cinsel temasla kazanılmış bir hastalık 2 sene sonunda görünür bir hal alabiliyor. bir hekimim gözlemlerini paylaşmıştı benimle ve de bu hastalık nedeniyle başvuran hanımların yüzde olarak çoğunluğunun eşleri belli bir meslek grubuna aitti. meslek grubunu açıklamak istemiyorum... bu neden le evli hanımlar ; eşlerinize lütfen dikkat :) ipleri sıkı tutmanız gerekiyor olabilir :)

sewgılı melek bence ole de deme bosuna doktora gıtmek gbı maddı acıdan dıl onemlı olan ust kanser tıperınden korunmak sıglın cıkmasından da gecccccc

tabi ki öncelik doktor tedavisi olmalı ki önceki yorumlarımı okursan anlarsın.
sonrasındaki tek tük siğiller için doğal yöntemler uygulanabilir dedim.

aldara kardeşim tamamda bu kremde çok pahalı
neyapsın veremiyen var o parayı.devlet karşılamıyor sonuçta.
alıntı yapmadım sanırım yaptığın kulüb kurallarına aykırı.
ama verdiğin bilgiler için tşklr.:1no2:
işlerinde başarılar amaaa çok satış yapman için şans dilemiyorum.
kimse ihtiyaç duymaz umarım kreme ve tüm tedavi yöntemlerine:Saruboceq:

:) tabiki de umarız ki herkes sağlığına kavuşur kökten tedavi bulunurda ilacı çalışmak durumunda kalmayız elbette. bir şekilde çalışılcak farklı ilaçlar tabiki de bulunur. ancak aldara için bir çok soru gördüm. merak edilen birsürü şeyler vardı ve de sadece bilgi vermek amaçlı yazdım. fiyat konusuna gelince ise standart uygulanan tedavi yöntemlerini düşününce pek de fiyat açısından anlamlı bir fark olduğunu sanmıyorum. ayrıca hastanın kendisinin uygulaması ve de acısız sancısız olması da ekstra avantajları.. bir konu daha var ben buraya ilacımın reklamını yapmaya değil sadece sizlere kolaylıklar hakkında bilgi vermek amaçlı yorumlarda bulundum. lütfen yanlış değerlendirilmesin. sonuç itibariyle aldara zaten tedavide oldukça sık kullanılan bir yöntem.

madem cıceme katılıorm
1. aldara ılk asamada we koter ya da dondurma ıslemı sonrasında ıse yarıoooooo onu kabul edelım
2 . ay denedım aldarayı ssk odemıo 130 +130=260 tl ıkı ay denedım aksıne sıcradı bende koter oldum koter sonrası aldara denedım yaralarım 1 hafta gectıkten sonraaa acıkcası aldara en basta yada dedım gbı koter sonrası bı faydası oldu onu bı kre kabul edelım
3.pıyasada

verutol sıgıl solısyonu
padofılm solısyon
we aldara krem war
kullanım acısından aldara benceeee hem ıyı hem kotttuuuuu cunku uzun bı tedawı yontemıııı antıvıral ozellını asıstık asıt gbı hemen gostermıyorrrrr en azından 5 arkadasım kullandı bırınde gectıııı

kısaca aldraaa yerıne dondurma daha sonraaa aldra kullanmayı yada hıc kullanmamayı onun yerıne sırke weyaaa werutol yada pdofılm kullanmayı tercıh ederım
tsk bılgıler ıcın hoscakalın

kızlarrrr abır oncekı sayfayıııııı okudunuzmu yazdıklarımıııı hemen hemen dyer sayfalarda da sırke kullanılıyormusssss ama araya baska seler de karıstırmıslar

aldara için doktorum kullanımı zor ve eğer siğil olmayan bölgeye bulaşırsa orayı tahriş eder demişti.
sanırım kullananlar herhangi bir sorunla karşılaşmamışlar.

aldara için doktorum kullanımı zor ve eğer siğil olmayan bölgeye bulaşırsa orayı tahriş eder demişti.
sanırım kullananlar herhangi bir sorunla karşılaşmamışlar.

yok ınce bole derı kabuk baglıo ya bazılarında ole olduooo
bazını cılt yuzeyunu kırmızı yapıoo
yada benım kı sıgıl oldu ıcın kasınıyordu ama hafıften kasınıyordu

yaa aldaranın en kotu yonu ıcerıye wajınaın ıc kısmınaaa hıc bır etkı yapmıo cunku akıntı oldu ıcın ıceryee surdunu zannedıosn ama surulmuyorrrr zaten etkıde etmıo dıs kuru yuzey haırccındeee....

siğiller için yapılabilecekler ;
smer testi (6ayda 1)
aşı
düzenli kontrol
genital temizliğe dikkat edilmesi
düzenli beslenme ve kafaya takmama
bunun dışında bişey yaramıyo çünkü tamamen geçmiyor.

bol yesıl we her banyodan sonra pamukga sırke dokup surmekk olumunekankayizsmilezemuszemus

bol yesıl we her banyodan sonra pamukga sırke dokup surmekk olumunekankayizsmilezemuszemus

slmmmmm...

yahu bu sirke iyi hoşdaaa benim vajina girişindekiler yandı eridi resmen ama dışardakiler duruyor hala sadece bembeyaz oluyorlar ama öyle çok bir haraket yok 1 saatte bekletiyorum nerden baksan çok minik vardı bir tane o düştü birde değiğim gibi içerdekiler gitti.ben deniyorum bıkmadan ama umarım işe yarar.yaramazsa sonuçlar için gittiğimde ilaçla yaktırcam onları napıyımmm mafoldumben sinir basıyo valla heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…