bildiğin adet kanaması yaaw erken olduk yine bu ay sanırım ilaçlardan oldu...bu arada kantaron yağını buldum vajina girişinde ki sirkeden tahriş olan verlere falan sürdüm dışarıyada sürdüm tabiii valla dediğin gibi baya acısını aldı rahat ettim yaahu süper bişeymiş herksese tavsiye ederimmmm buyrunnnnnnnnn iyi geceler hepinizeee
merhaba kızlar,
sirke ile siğil 1günde kayboldu inanamadım.,
şimdi 1tane var ufacık ona sürücem bakalım yine etkili olacakmı
banyodan sonra 10 dk pamukla beklettim ve yokoldu biraz yaktı ama dayanmaya çalıştım.
bukadar kolaylık varken boşuna doktora gidip dünya kadar para verip yaktırıodum :)
merhaba kızlar,
sirke ile siğil 1günde kayboldu inanamadım.,
şimdi 1tane var ufacık ona sürücem bakalım yine etkili olacakmı
banyodan sonra 10 dk pamukla beklettim ve yokoldu biraz yaktı ama dayanmaya çalıştım.
bukadar kolaylık varken boşuna doktora gidip dünya kadar para verip yaktırıodum :)
sewgılı melek bence ole de deme bosuna doktora gıtmek gbı maddı acıdan dıl onemlı olan ust kanser tıperınden korunmak sıglın cıkmasından da gecccccc
aldara kardeşim tamamda bu kremde çok pahalı
neyapsın veremiyen var o parayı.devlet karşılamıyor sonuçta.
alıntı yapmadım sanırım yaptığın kulüb kurallarına aykırı.
ama verdiğin bilgiler için tşklr.:1no2:
işlerinde başarılar amaaa çok satış yapman için şans dilemiyorum.
kimse ihtiyaç duymaz umarım kreme ve tüm tedavi yöntemlerine:Saruboceq:
:) tabiki de umarız ki herkes sağlığına kavuşur kökten tedavi bulunurda ilacı çalışmak durumunda kalmayız elbette. bir şekilde çalışılcak farklı ilaçlar tabiki de bulunur. ancak aldara için bir çok soru gördüm. merak edilen birsürü şeyler vardı ve de sadece bilgi vermek amaçlı yazdım. fiyat konusuna gelince ise standart uygulanan tedavi yöntemlerini düşününce pek de fiyat açısından anlamlı bir fark olduğunu sanmıyorum. ayrıca hastanın kendisinin uygulaması ve de acısız sancısız olması da ekstra avantajları.. bir konu daha var ben buraya ilacımın reklamını yapmaya değil sadece sizlere kolaylıklar hakkında bilgi vermek amaçlı yorumlarda bulundum. lütfen yanlış değerlendirilmesin. sonuç itibariyle aldara zaten tedavide oldukça sık kullanılan bir yöntem.
aldara için doktorum kullanımı zor ve eğer siğil olmayan bölgeye bulaşırsa orayı tahriş eder demişti.
sanırım kullananlar herhangi bir sorunla karşılaşmamışlar.
siğiller için yapılabilecekler ;
smer testi (6ayda 1)
aşı
düzenli kontrol
genital temizliğe dikkat edilmesi
düzenli beslenme ve kafaya takmama
bunun dışında bişey yaramıyo çünkü tamamen geçmiyor.
bol yesıl we her banyodan sonra pamukga sırke dokup surmekk olumunekankayizsmilezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?