canım yaaa tam geçti diye sevinirken 1 tane daha çıktığını gördüm.ve sanırım popomun iç kısmında da var 2 tane. bugün farkettimbakalım hayırlısı 2hafta sonra gel dedi zaten geçmezse bidaha yapar soğuk gazı olmadı başka yere ozele felan giderim napim.inşallah kurtuluruz canım bir daha çıkmaz.hamile değilim ama gebeliğe engel değil dedi doktor doğumu bilmiorum tabi olabilir.sen devlet hastanesinemi gittin?
arkadaşlar bişey sorucam.iç dudağın yan tarafında çok minik bi et parçası var et beni gibi.sanki deri kalkmış gibi.siğilmi diye merak ediyorum.sirke sürüp koydum hiç yakmadı ve siyahlaşıp düşürmedi.acaba siğil deil mi?siz siğilin üstüne sürünce yakıp kopuyormu merak ediyorum.
uygula dırek sırke surebılyosan sur ama ben sırke we su suruyorum..... ılık suyla yıkaaaaa sonaaa sırkeee ((((( bende sıgııler gectı ama ne lur olmaz dıe her banyodan sona suruyrm sırkele bole
canım yaaa tam geçti diye sevinirken 1 tane daha çıktığını gördüm.ve sanırım popomun iç kısmında da var 2 tane. bugün farkettimmoralim çok bozulduuuuu ben özele gittim doktorumdan çok memnunum.sen devlete mi gittin?
sirkeli pamuk koydum siğillere ve dün büyüklerden 2 tanesi düşmüşşşşş
kaç gün uyguladın sirkeyi?
sirkeli pamuk koydum siğillere ve dün büyüklerden 2 tanesi düşmüşşşşş
evet devlete gittim memnun kalmazsam ozele gidicem.bu ne ya nasıl sıçrıo sen sıkıyomusun yoksa aman sakın yapma.nasıl çoğalıoki sıkmıorum ve akıntısıda yok halbukinasıl bulaşıo diğer yerlere anlamıorum ne illetmiş.
etlık dogum ewıne gıttım ben sagolsn doktorlar benle cok ılgılendı ama sen sırkeyı bı dene ya aynı pamukla surme 7 8 pamuk yap top gbı onla yedıre yedır surr ne olr olmaz bıde ası cok onemlııı b unye asısıcından dı dusunuorm
hayır sıkmıyorum canım iç çamaşırlarını 90 derecede kaynatarak ütüleyerek giy.çok iyi yıkanması gerekiyo.bulaşmaması için bir önlem.bir de bayo havluna da çok dikkat et molluscumlara değen kısım başka bir yerine değmesin.sanırım benim vücudumun diğer yerlerine de bu şekilde yayıldı.haftaya tekrar dondurtmaya gidicem inş bu sefer tamamen kurtulurummmevet devlete gittim memnun kalmazsam ozele gidicem.bu ne ya nasıl sıçrıo sen sıkıyomusun yoksa aman sakın yapma.nasıl çoğalıoki sıkmıorum ve akıntısıda yok halbukinasıl bulaşıo diğer yerlere anlamıorum ne illetmiş.
sabah işe giderken koydum akkşam eve gelince çıkardım. yani 5 yada 6 saat kalmıştır ancakk.üzüm sirkesi bana daha ii gelio sankii
hayır sıkmıyorum canım iç çamaşırlarını 90 derecede kaynatarak ütüleyerek giy.çok iyi yıkanması gerekiyo.bulaşmaması için bir önlem.bir de bayo havluna da çok dikkat et molluscumlara değen kısım başka bir yerine değmesin.sanırım benim vücudumun diğer yerlerine de bu şekilde yayıldı.haftaya tekrar dondurtmaya gidicem inş bu sefer tamamen kurtulurummmeğer bu virüs eşinde de varsa sen tedavi olduktan sonra sana eşinden tekrar bulaşabilirmirmirmirmir[/QUah canım ya hem korkma dedin hemde iyice korkuttun beni:)bu kadarda bulaşmaz heralde.gebelik planlıyorum dediğimde bile doktor planla hiç problem olmaz korkma dedi.bu kadar korkulacak olsa eşindende uzaklaş derdi ya onumuzdeki hafta gidince ayrıntılı soracağım tedirgin oluorum
5/6 saat boyuca sirkeli pamuğun genital bölgede kalması,yanma yapmazmı yaa????
kulak çubuğuyla sürmek yeterli olmaz mı??
ayyyyyyyyyyy cok sewındım sen sırkıeyı sole bır ıkı ay dene mutlaka we hemen gıt asını ol aksatma derım cok onemlı ası we beslenme haberın olsn
bir sey soracağım cok özür diliyorum da,okadar kalabalık bir konu ki yorum en cok alan konu ve dikkati cekti istemeyerek de...
hpv virüsü cinsel yolla bulasan bir hastalıkdır(CYBH SINIFINDADIR)yazanların hemen hepsi evli...
yani madem bu kadar hastalığı tasıyan var evlenmeden önce de bu hastalık var mı yok mu diye bakılıyor sağlık taramasında falan....
Doğumda da bulaşmaz bu hastalık.
bilincsiz kan transfüzyonu ile bulasır ki bu bizim ülkemizde artık ciddi iyi arastırılıyor.
sizlere nasıl bulasmıs merak ediyorum sadece???
çünkü demek istediğim yüzde 95 cinsel yolla bulaşıyor da .....
canım ne anlatmak istediğini daha anlaşılır
yazarsan sevinirim.
yani ben şunu demek istiyorsun diye düşündüm,
bizim kocişler evlendikten sonra bi haltmı yemiştir :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?