Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sıgıllern gecse bıle normal dogum olamasın cunku cocuk 3 4 yasına geldınde akcıger enfeksyonu weya clt rahasızlı cıkm olasılı cok yuksek hıc bı doktordanormal dogum yap demesss haberın olsn benden solemesı

yaaaa senın yaptırdın testt bana da doktor ole dedı ona bakma hıc sıgıl ole weya bole cıktı onemlı olan hpv kac cıktı 6 11 mı o benceee ama bunna alkalı tam bılgım yokkk bısı demıyım kanser tıp yuksek olamamsı kendıne ıyı bakarsan geecerrr asını ol sen

mdem cıcemmmmm ya werlutol sıgıl ılacı ar cok etkılı dıolarrr onu dene derm ben sana padofılm her hafta sur sur basını ez olmuooo dk bası bence bu solısyonu bı dene derım

mdem cıcemmmmm ya werlutol sıgıl ılacı ar cok etkılı dıolarrr onu dene derm ben sana padofılm her hafta sur sur basını ez olmuooo dk bası bence bu solısyonu bı dene derım

helincim o yara yapıyor. ve çok acıtıyor.

olmadı yine çıkarsa bi dayanıp yine denerim tşklr canım.

helincim o yara yapıyor. ve çok acıtıyor.

olmadı yine çıkarsa bi dayanıp yine denerim tşklr canım.

hım bak bu ılacı kullanmadım ıcın bılmıorm eyer acıtıosa demmkı benım kullandım asıttık asıt den odaaa ben haer banyo sonrası sırke we sıcak suyla sırkeyı karıstırıom pamukla ıcıerıyede wajınaya suruom hatta emsın dıe pamugu ıcınde sıkıom hıc actımıo ılk sırke suruom dınce burdakı bayanlar dırek sırkeyı surdumde janm cok yanıodu asıt gbı sırke we suyla karıstınca daha ıyı oluooo

bende sirkeyi o şekilde uyguluyorum.
şimdi geçengün biri sormuştu,masaldı sanırım
ağdadan sonra bi büyük gördüm yoksa siğilinde anaç olanımı var diye.
eğer öyleyse benimki de öyledir.onu yok ettiğim sürece sorun yok.
helincim sen bi soruştursan böyle bişey varmı gerçekte.
şimdiden tşklropuyorumnanaktan

her banyoda sıcak su ve sirkeyi karıştırıp sürüosunuz dimi? ben direk sirke sürüorumm.suyla karıştırınca dahamı ii?

her banyoda sıcak su ve sirkeyi karıştırıp sürüosunuz dimi? ben direk sirke sürüorumm.suyla karıştırınca dahamı ii?

walla masalll benımkılerın bı 2 tanesı ıcerdedı dısarda olan da war dısarda olanlara dırek sırke surebılrm ama ıcerdekıler ole yapamıorm cok acıo suyla karıstırınca ıyı oluo ondan ole yapıoz normal satlarda sırke dırek sursen daha ıyı ama acık ya oralar acıo

sırdelyaaaaaaaaaaaaa odamısın mademcıcek sıgılın anac olanı olup olmadını soruo bı bılgın warmı acaba uzun zmnadır yoksun nedennnnnnnnnnnnnn

masalllsende çin işkencecimisin canımya.
suyla karıştırmayı anladım da,sıcaksu nerden çıktıkiiii:1shok:
biraz adil ol siğillere,bukadar gaddar olunmazkiiiikaydirigubbakcemile3

masalllsende çin işkencecimisin canımya.
suyla karıştırmayı anladım da,sıcaksu nerden çıktıkiiii:1shok:
biraz adil ol siğillere,bukadar gaddar olunmazkiiiikaydirigubbakcemile3

ole deme kaynar suda ayse teyze ace camasır suyunda dıo ya tum mıkroplar olsn dıe ondan ole demıstır eheuheueh şaka bı yanee walla dus aldım sıcaklıktakı suyla yıkıyorm ben sıcak bırazz ben saten kaynar suda yıkarınımm hep .....ıc camasırlarını bıle su anda hem ketıl da kaynar suyla hemde camasır su ıle yıkıyormmm

ölsün mikroplarrrrr kızlar randövim pazartesiye sarktı bende ankaraya gidiorum bugünnnnnn. pazartesi smear testide olacak, ilişki yasakmı oluo testen önceeeee madamcımmm:)

slm arkadaşlar molluskum yaşayan varmı?nasıl tedavi uygulandı.bugun doktora gittim molluskum olmuşmuş dedi vajinamın yanında bacak kısmında var.soğuk gaz uyguladı tek tek ve fucidin krem verdi 2hafta sonra tekrar çağırdı kalmışmı bakacak.bu durumu yaşayan varsa yazabilirmi?

korkucak bısı olmadını bılıorm onun yane sıgıl gbı dıl oleee her an cıksın ws ıcını raht tut nettekı aptal saptal resımlere dıl ılesme yol we onerılerını bıde beslenme seklını ws nası olusuo neden olusuo bunları arasıtırr bundan sonra ne yapılabılır dıe

kizlar bende bayadir genital bögemde nokta nokta biseyler ciktti bilmiyorum nedir? önceleri azdi fazla yokttu, ama simdi costular sigilmi, yoksa herpes mi bi bileniniz varmir? agri, sizi hic bisey yok, bisey hissetmiyorum ama oldukca rahatsiz oluyorum göruntuden...Burdaki yorumlarinizi, okudum kendimi o kadar kötu hissettim ki anlatamam, kanser olma ihtimali varmi, bazi arkadaslar diyor cocuk doguramazmis sigilden dolayi? Dogrumudur sizceCADIARZU
ben yurtdisinda yasiyorum burda da gitmek istemiyorum doktora bakireyim o yuzden korkuyorum:1no2:
burdaki doktorlara pek guvenmiyorum, cunku bisey yok diyip geri eve gönderiyorlarklava:
Istanbulda iyi doktor varmi, hangi doktora gitmeliyim bu konuda yardimci, olursaniz cok mutlu olacamopuyorumnanaktan

mrb..içini rahat tut korkulacak hiç birşey yok.benim kasık bölgemde koltuk altlarımda ve göğüsümün alt kısmında vardı. 1,5 ay önce doktora gittim soğuk gaz üfleyerek teker teker dondurdu.fucicort krem verdi büyük bir itina ile uyguladım bir kaç kere doktora gittim.bugün kontrolüm vardı ve şuan sadece 2 tane minicik kasık bölgemde kaldı onları da dondurdu.daha da kontrole çağırmadı hihoyyyt bir de benim ilk gittiğim doktor potasyum hidroksit sür demişti onu 3 hafta sürdüm fakat hep yara oldu ama onun da iyileşmeme etkisi oldu mu bilemiyorum

sağol canım cevbın için çok tşkler sanada çok geçmiş olsun.banada soğuk gaz uyguladı tek tek sabah akşam bende itinayla fucidin krem suruyorum 2hafta sonra gel dedi.soğuk gaz uyguladıktan sonra kabuk bağlar dedi sende kabuk bağladımı ne kadar surdu senin iyileşmen?

bende kabuk bağlamadı renk koyulaşması oldu.kasık bölgemdekilerde hiç iz kalmadı ama göğüs kısmımda iz kaldı ( 1,5 ay sürdü işin kötü yanı ben 2 yıldır molcuscumlarla yaşıyomuşum çok geç farkeetim ama çok şükür 2 tane minicik kaldı onları da dün dondurttum şimdi geçmelerini bekliyorumbilmiyorumkismile yanlız çok bulaşıcı çok dikkat et vitamin takviye al bağışıklığını güçlendir

sırdelyaaaaaaaaaaaaa odamısın mademcıcek sıgılın anac olanı olup olmadını soruo bı bılgın warmı acaba uzun zmnadır yoksun nedennnnnnnnnnnnnn

Helincim, siğillerde anaçlık babaçlık olma ihtimali bana biraz garip geldi :) hayır güldüm bide :) yoktur öyle bişi yahu. Olsaydı hiç olmazsa bir doktor söylerdi bunu :)

Ben burdayım sizi takip ediyorum hergün girdiğimde siteye bakıyorum. Okuyorum bütün yazdıklarınızı.
Bana gelince çok şükür aylardır nüksetmedi. Üstelik rejimde yapıyorum. Hemen hemen 5 kilo verdim. Ama çok dikkat ediyorum. Her besinden alıyorum. Spor yapıyorum elimden geldiğince. Vücut direncimi düşürmemeye çalışıyorum. Çok şükür gayet iyiyim. Önümüzdeki ay smear testim var. Ondan sonrada kolposkopi yaptıracağım tekrar. 1 sene doldu ilk doktor maceramdan bu yana çünki. Virüsü vücudumdan attım mı atmadım mı bilmiyorum, zaten bunun için test yaptırmayacağım şuan. İster inaktif çıksın ister aktif. Ben kontrollerimi aksatmıyorum, kendime dikkat ediyorum. Aşımıda oldum. Kafama takmıyorum anlayacğınız çok fazla. Siğil çıkarsa ne yaparım derseniz, önce sirke ile halletmeye çalışırım, geçmezse gider yine krio yaptırırım. Allah beterinden saklasın. Hepinizi çok öpüyorum kalın sağlıcakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…