tabi ki bebeğin sağlığı önemli olan ama benim siğillerle sorunum diğer arkadaşlar gibi değil.
sene boyunca uğraştım ve arada herhalde iş yerinde yaşadığım strese bağlı tek tük çıkıyo.
bunun yanında düzenli smer testlerim yapılıyor ve doktor kontollerim aksamıyor.
herhalde normal doğum a engel değildir diye düşünüyorum bu durumda....
amaaan sen bana bakma sadece tahmin denemesi
masalcım bende senin gibi düşünüyorum
bitane koyu renk var bende biraz buyükçe
o biara coşuyor hemen padofilmle eziyorum başını ama
diğerleri gitti gider
bu arad önce yazmıştım demek bende çok eskiden varmış uyuyan
bende belirti bile yokken
kızımda çıktı bu şey
bilmediğim için atladım,normal siğil diye düşündüm
yanılmışım.yani kızımda 5-6 yaşlarında iken görüldü.
keşke sezeryen olsaydım diyorum şimdi.
mdem cıcemmmmmya werlutol sıgıl ılacı ar cok etkılı dıolarrr onu dene derm ben sana padofılm her hafta sur sur basını ez olmuooo dk bası bence bu solısyonu bı dene derım
helincim o yara yapıyor. ve çok acıtıyor.
olmadı yine çıkarsa bi dayanıp yine denerim tşklr canım.
hım bak bu ılacı kullanmadım ıcın bılmıorm eyer acıtıosa demmkı benım kullandım asıttık asıt den odaaa ben haer banyo sonrası sırke we sıcak suyla sırkeyı karıstırıom pamukla ıcıerıyede wajınaya suruom hatta emsın dıe pamugu ıcınde sıkıom hıc actımıo ılk sırke suruom dınce burdakı bayanlar dırek sırkeyı surdumde janm cok yanıodu asıt gbı sırke we suyla karıstınca daha ıyı oluooo
her banyoda sıcak su ve sirkeyi karıştırıp sürüosunuz dimi? ben direk sirke sürüorumm.suyla karıştırınca dahamı ii?
her banyoda sıcak su ve sirkeyi karıştırıp sürüosunuz dimi? ben direk sirke sürüorumm.suyla karıştırınca dahamı ii?
masalllsende çin işkencecimisin canımya.
suyla karıştırmayı anladım da,sıcaksu nerden çıktıkiiii:1shok:
biraz adil ol siğillere,bukadar gaddar olunmazkiiiikaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar molluskum yaşayan varmı?nasıl tedavi uygulandı.bugun doktora gittim molluskum olmuşmuş dedi vajinamın yanında bacak kısmında var.soğuk gaz uyguladı tek tek ve fucidin krem verdi 2hafta sonra tekrar çağırdı kalmışmı bakacak.bu durumu yaşayan varsa yazabilirmi?
ölsün mikroplarrrrr kızlar randövim pazartesiye sarktı bende ankaraya gidiorum bugünnnnnn. pazartesi smear testide olacak, ilişki yasakmı oluo testen önceeeee madamcımmm:)[/QUOTE
bıldım kadarı ıle daha yenı koter olmadın mı masall ılestımı yaraların daaaaa eyer ılıkıye gırceksenız mutlaka korunun smaer testı oncesı doktorlar sey sabun ws o tıp seylerle yıkayıpta gelmeyın dıe saf su dusunu mu alıon yıkıyonmu belden asya artık ole yapıon doktora gıdıon testını yaptırıon ole oleuor
mrb..içini rahat tut korkulacak hiç birşey yok.benim kasık bölgemde koltuk altlarımda ve göğüsümün alt kısmında vardı. 1,5 ay önce doktora gittim soğuk gaz üfleyerek teker teker dondurdu.fucicort krem verdi büyük bir itina ile uyguladım bir kaç kere doktora gittim.bugün kontrolüm vardı ve şuan sadece 2 tane minicik kasık bölgemde kaldı onları da dondurdu.daha da kontrole çağırmadı hihoyyyt bir de benim ilk gittiğim doktor potasyum hidroksit sür demişti onu 3 hafta sürdüm fakat hep yara oldu ama onun da iyileşmeme etkisi oldu mu bilemiyorumslm arkadaşlar molluskum yaşayan varmı?nasıl tedavi uygulandı.bugun doktora gittim molluskum olmuşmuş dedi vajinamın yanında bacak kısmında var.soğuk gaz uyguladı tek tek ve fucidin krem verdi 2hafta sonra tekrar çağırdı kalmışmı bakacak.bu durumu yaşayan varsa yazabilirmi?
mrb..içini rahat tut korkulacak hiç birşey yok.benim kasık bölgemde koltuk altlarımda ve göğüsümün alt kısmında vardı. 1,5 ay önce doktora gittim soğuk gaz üfleyerek teker teker dondurdu.fucicort krem verdi büyük bir itina ile uyguladım bir kaç kere doktora gittim.bugün kontrolüm vardı ve şuan sadece 2 tane minicik kasık bölgemde kaldı onları da dondurdu.daha da kontrole çağırmadı hihoyyyt bir de benim ilk gittiğim doktor potasyum hidroksit sür demişti onu 3 hafta sürdüm fakat hep yara oldu ama onun da iyileşmeme etkisi oldu mu bilemiyorum
bende kabuk bağlamadı renk koyulaşması oldu.kasık bölgemdekilerde hiç iz kalmadı ama göğüs kısmımda iz kaldısağol canım cevbın için çok tşkler sanada çok geçmiş olsun.banada soğuk gaz uyguladı tek tek sabah akşam bende itinayla fucidin krem suruyorum 2hafta sonra gel dedi.soğuk gaz uyguladıktan sonra kabuk bağlar dedi sende kabuk bağladımı ne kadar surdu senin iyileşmen?
sırdelyaaaaaaaaaaaaa odamısın mademcıcek sıgılın anac olanı olup olmadını soruo bı bılgın warmı acaba uzun zmnadır yoksun nedennnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?